HCL.HR

The Last Guardian (Datum izlaska: 26.10.2016.)

Žanr: avantura , platformer , puzzle       Developer: genDESIGN       Izdavač: Sony Computer Entertainment

PS4

Spiritualni nasljednik Icoa i Shadow of the Colossusa. Mali dječak mora surađivati s velikim mješancem psa, lava i ptice kako bi se izvukao iz dvorca u raspadu.

0

The Last Guardian vijesti

Nevjerojatno, ali izgleda da ćemo napokon zaigrati The Last Guardian

Juraj Bevandić 22.10.2016.

Uštipnite se da provjerite sanjate li, jer smo dobili dobre vijesti da je The Last Guardian u gold fazi i napokon će biti spreman za tržište. Pravo je pitanje jesmo li mi spremni za igru.

The Last Guardian odgođen po 652. put, otprilike

Zoran Žalac 12.09.2016.

Nakon što je proveo gotovo deset godina u razvoju, The Last Guardian još uvijek nije spreman za izlazak te će kasniti nekoliko mjeseci.

Pogledajte kako izgledaju zadnje slike The Last Guardiana

Filip Galeković 12.08.2016.

Novi screenshoti nadolazeće PS4 ekskluzive The Last Guardian prikazuju grafički stadij igre nakon gotovo devet godina razvoja.

The Last Guardian video

Igramo The Last Guardian (EP2): Čudovište se boji vode?

Igor Belan prije 1 dan

Čudovište u ovoj igri mješavina je mačke, jazavca, upaljača i radijatora (ili tako nešto), pa je sasvim logično da se boji vode, ali spremno u nju uranja ako ga namamite nečim slatkim. Otkrivamo i komentiramo nove detalje o The Last Guardianu u drugom po redu video komentaru.

Igramo The Last Guardian (EP1): Moj prijatelj, čudovište

Igor Belan prije 3 dana

The Last Guardian je vani – izjava koju sam mislio da nikada neću napisati ipak je napisana i još k tome potpuno istinita. Pa bacite s nama prvi pogled na prvih pola sata the Last Guardiana i pogledajte kako je igra na kraju ispala i je li sav hype opravdan.

The Last Guardian je prekrasan, ali malo muči obične PS4 konzole

Juraj Bevandić prije 4 dana

Detaljna analiza Digital Foundryja hvali grafički izgled The Last Guardiana, ali upozorava da se glatko vrti jedino na PS4 Pro konzoli u 1080p rezoluciji.

The Last Guardian specijali

Nema rezultata