HCL.HR

Oznaka: Čudni simulatori

RecenzijaInfra

Stjepan Fikter prije 1 dan

Otvaranje i zatvaranje ventila te pritiskanje dugmadi u napuštenim zgradama i tunelima možda ne zvuče kao najnapetije aktivnosti, no u Infri zbog dizajna lokacija spadaju među iznimno atmosferične.

Rapala Fishing: Pro Series obećava ozbiljnu ribičiju, ali ne i ozbiljno dobru grafiku

Zoran Žalac 09.09.2017.

Ako vam je povoljnije, ili možda iz nekog razloga draže loviti ribu u virtualnom obliku, od 24. 10. moći ćete to raditi uz Rapala Fishing: Pro Series.

Ovu igru dobit ćete besplatno ako pokosite travu ispred kuće

Zoran Žalac 03.08.2017.

Indie igra Law Mower ima jedinstvenu promociju povodom izlaska – dijeli se besplatno ako budete vrijedni i pokosite travu ispred kuće.

Dream Daddy je napokon vani, krenite u lov na samohrane očeve

Petra Rukav 23.07.2017.

Od danas putem Steama možete isprobati simulaciju u kojoj kao samohrani otac zavodite druge slobodne očeve u igri nazvanoj Dream Daddy: A Dad Dating Simulator.

Night Trap nas ne prestaje šokirati ni 25 godina kasnije

Zoran Žalac 04.07.2017.

Grozna interaktivna horor avantura Night Trap u novom izdanju dobit će dva nova moda zvana Survivor i Theater. Provjerite kako izgledaju, ili živite s posljedicama neznanja.

Da, netko je stvarno napravio simulator mokrenja u javnom WC-u

Zoran Žalac 01.07.2017.

Vidjeli smo svakakvih ludih ideja, no simulator uriniranja i oralnog općenja je nešto za što se nikako nismo mogli pripremiti. Upozorenje: ne gledati ako vam imate problema s tlakom.

Idućeg mjeseca igramo se američkog pisca Henryja Davida Thoreaua

Zoran Žalac 29.06.2017.

Walden, a game je simulator života u prirodi onako kako je to opisao poznati američki autor H. D. Thoreau. Pripremite se za udaranje čavala i branje bobica, daleko od buke društva.

Nismo baš sigurni kako igra Omega Labyrinth Z već nije zabranjena

Zoran Žalac 26.06.2017.

Nadolazeća japanska igra Omega Labyrinth Z za PlayStation 4 i PS Vitu bazira se na fetišizmu pipkanja i lizanja ženskih anime likova i nije nam baš jasno kako se nitko ne tuži zbog nje.

Ultimate Epic Battle Simulator ima odgovor tko je jači – 20 dinosaura ili 10 tisuća kokoši

Zoran Žalac 05.06.2017.

Ako su kokoši viša vrsta u evolucijskom lancu dinosaura, onda bi trebale biti i jače od njih? Ultimate Battle Simulator se slaže nakon što se u njemu sukobilo 20 T-Rexova i čak 10 tisuća kokoši.

Simulator verbalnog vrijeđanja dolazi na konzole, jer… zašto ne bi došao?

Zoran Žalac 03.05.2017.

Želite ispuhati svoj bijes i sve frustracije na konzolama, ali bojite se da će vas Sony i Microsoft blokirati sa svojih usluga? Učinite to na sasvim legitiman britanski način uz Insult Simulator.

HCL VideoNaučite složiti vlastiti PC uz nas i igru PC Building Simulator

Igor Belan 23.03.2017.

Pogledajte kakav PC smo složili u pre-alpha verziji PC Building Simulatora i naučite osnove slaganja PC konfiguracija uz ovu besplatnu demo inačicu igre i naše komentare.

Izgradite si novo računalo kroz PC Building Simulator

Zoran Žalac 16.03.2017.

U moru čudnih i ludih simulatora dolazi nam jedan koji bi nekima mogao biti vrlo koristan kada se upuste u slaganje nove računalne konfiguracije za gaming.

Dungeons 3 pokušat će privući igrače novom seksi protagonisticom

Zoran Žalac 22.02.2017.

Kalypso Media i Realmforge Studios najavili su treći nastavak Dungeons serijala humorističnim trailerom i novom protagonisticom koja će proširiti vladavinu Dungeon Lorda.

Farming Simulator 17 izlazi uskoro, ne treba vam boljeg poljoprivrednog poticaja od toga

Zoran Žalac 22.10.2016.

Došlo je ono doba u godini kada je red da svoj kruh sa sedam kora krenete zarađivati na virtualnim poljanama popularnog Farming Simulatora.

Rez Infinite u VR-u izgleda kao čista halucinacija

Zoran Žalac 20.09.2016.

Originalna igra Rez iz PS2 ere osim prelaska u virtualnu stvarnost donijet će i nove sadržaje, poput levela Area X u kojemu će naš mozak izgledati kao da je na opojnim sredstvima.