HCL.HR

Oznaka: PC port

Zasebno izdanje CoD: Modern Warfare Remastera dostupno je na PC-u i nitko njime nije zadovoljan

Petra Rukav 28.07.2017.

Prošloga mjeseca vlasnici PlayStationa 4 imali su privilegij zaigrati Modern Warfare Remastered bez kupovine skupljeg izdanja Infinite Warfarea, a sada isto pravo imaju igrači na PC-u te Xbox One konzoli.

Za sve ljepote Destinyja 2 na PC-u trebat će vam grafička od 11 gigabajta

Zoran Žalac 28.07.2017.

Beta testiranje Destinyja 2 za PC održat će se krajem osmog mjeseca, a do tada stignete još srediti svoje kante kako bi bile u skladu s minimalnim ili preporučenim zahtjevima za igranje.

Sega želi smanjiti ekskluzivni razdor između konzola i PC-a

Juraj Bevandić 16.06.2017.

Sega tvrdi da sve njihove konzolaške ekskluzive dolaze u obzir za PC port jer prepoznaju vrijednost svojih IP-eva i želju fanova za igrama.

Pogledajte kako Destiny 2 izgleda u 4K rezoluciji te u 60 sličica po sekundi

Zoran Žalac 14.06.2017.

Destiny 2 na konzolama neće ponuditi svoj grafički maksimum, no PC verzija je druga priča. Pogledajte zašto će se izdanje za PC isplatiti čekati dodatnih mjesec dana!

Vanquish se vrti i izgleda sjajno na PC-u, ali ima ključan bug

Juraj Bevandić 27.05.2017.

Tehnička analiza majstora iz Digital Foundryja pokazala je da je Vanquish jedan od boljih portova igara Platinum Gamesa, ali igra je teža za igrače sa snažnijim konfiguracijama.

Dragon’s Dogma: Dark Arisen ove godine dolazi na konzole

Juraj Bevandić 23.05.2017.

U kakvom to ludom i lijepom svijetu živimo gdje smo Dragon’s Dogmu dobili prvo samo za konzole prošle generacije, pa kroz remaster samo za PC, a sada stiže ponovno na konzole.

King of Fighters XIV dolazi na Steam sredinom idućeg mjeseca

Zoran Žalac 22.05.2017.

Japanska borilačka igra King of Fighters koja je uspjela dogurati čak do 14. dijela po prvi put dolazi na PC. Verzija za Steam zajedno sa brojnim DLC dodacima bit će dostupna od 15. 06. ove godine.

Destiny 2 na PC neće doći kad i na konzole

Zoran Žalac 19.05.2017.

Dolazak Destinyja 2 na PC možda je povod za veselje, no ono nije dugo trajalo jer je Activision Blizzard potvrdio kako PC verzija možda neće biti spremna ove godine.

Potvrđeno, Vanquish izlazi za PC već 25.5.

Juraj Bevandić 10.05.2017.

Vanquish Digital Deluxe Edition iliti zasluženi PC port je napokon otkriven, a zaigrat ćemo ga 25.5. putem Steama na svim računalima i boljim mikrovalnim pećnicama.

Prey se na PC-u na kraju vrti jako dobro

Juraj Bevandić 05.05.2017.

Naši se strahovi za izvođenje PC verzije Preyja na kraju nisu ostvarili. Igra je sjajno optimizirana na PC-u i to je bez sumnje preporučljiva verzija ako možete birati platformu.

Prey se u PC verziji testirao duplo više nego Dishonored 2

Zoran Žalac 02.05.2017.

Developeri Preyja osjećaju kako moraju ohrabriti PC igrače za kupnju igre s obzirom da je Dishonored 2 bio prilično loše optimiziran, a PC platforma nije dobila demo verziju igre.

Sega nas mami Vanquishom kao što su i Bayonettom prije nego su izbacili PC verziju

Juraj Bevandić 24.04.2017.

Sega u posljednje vrijeme ima neke neobične promotivne metode, pa su među datoteke iznenada objavljenog remastera Bayonette updateom ubacili slikicu iz Vanquisha.

Platinum Games kažu da bi oni radili sve svoje igre i za PC da se njih pita

Juraj Bevandić 12.04.2017.

Izdavači, slušate li? Ekipa Platinum Gamesa se nada da će izdavači napokon shvatiti značaj PC tržišta, jer bi oni sve svoje igre prebacili ili odmah radili i za PC.

Bayonetta službeno izašla za PC putem Steama

Juraj Bevandić 11.04.2017.

Prema mnogim fanovima najbolja igra Platinum Gamesa ikada Bayonetta je od danas službeno dostupna na Steamu u 60 FPS-a i rezoluciji po vašoj želji.

Prva Bayonetta vrlo vjerojatno dolazi na PC

Zoran Žalac 01.04.2017.

Sega je poslala gotovo nedvosmislenu poruku da bi se originalna akcijska avantura Bayonetta uskoro mogla pojaviti na Steamu.