HCL.HR

Dying Light novim trailerom igra na kartu emocija

ToxarE 12.02.2014.   •   3 komentara


Tanka je linija između zombija i preživjelih, poručuje razvojni tim Techland u novom traileru za svoj survival horor pod nazivom Dying Light.

Razvojni tim Techland još je s Dead Islandom pokušavao biti dramatičan, servirajući nam onaj odlični trailer u kojemu su jedina poveznica s konačnom igrom bili – zombiji. Stoga ne čudi da svoj nadolazeći naslov Dying Light promoviraju na sličan način. Naime, u novi trailer za igru prepun je teške filozofske spike o tome kako su zombiji u igri bili nečiji očevi, sinovi, doktori, profesori, ljubavnici, svodnici… što je ok, ali imamo predosjećaj da će to u igri biti sasvim nebitna stvar.

„Naviknuti smo na bezumno ubijanje zombija, zar ne? Bez obzira na medij, zombiji su uvijek topovsko meso. Na kraju krajeva, nitko ne bi trebao razmišljati o ubijanju tisuća hodajućih mrtvaca. Ili bi možda ipak trebao? U Dyling Lightu stvari su malo kompliciranije. Linija između zaraženih i preživjelih je veoma tanka. Igrač bi trebao zapamtiti da nisu samo preživjeli likovi bili obični ljudi prije katastrofe – to su bili i zaraženi.“ – poručuje ekipa iz Techlanda.

Komentari (3)

  • DeathWalker12345

    12.02.2014 - 16:19

    The walking dead watchers will like this:D

  • goldfinger

    12.02.2014 - 19:25

    J…m im više te zombije…

    • Hrv4tin4

      @goldfinger, 19.02.2014 - 13:34

      Slažem se da ima mnogo igara sa zombijima, ali ih ima jako malo kvalitetnih i zanimljivih (koliko mogu biti zanimljive igre s tom tematikom). Osobno mi se po trailerima i malo gameplay-a što su pokazali sviđa, ali još uvijek ne dovoljno da bih ju kupio…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?