HCL.HR

Mount & Blade je do sutra besplatan na GOG

Zoran Žalac 20.05.2017.   •   18 komentara


Na GOG.com u iduća 24 sata možete pronaći akciju na kojoj se besplatno dijeli srednjovjekovni RPG Mount & Blade, a čitav je serijal na velikom sniženju.

mount-i-blade

Novi vikend – nova besplatna igra. Ovoga puta poklon nam daje GOG.com na kojemu se u iduća 24 sata besplatno dijeli naslov Mount & Blade. Riječ je o RPG srednjovjekovne tematike koji je izašao 2008. godine te se unatoč grafičkoj zastarjelosti uspio probiti do statusa vrlo popularne igre zahvaljujući svojim ambicioznim mehanikama borbe.

Nastavak te igre očekujemo iduće godine, no Mount & Blade još i danas ima vrlo aktivnu scenu. Upravo se danas u Rumunjskoj odvija turnir u kojemu dvadeset najboljih M&B igrača odmjerava svoje snage. Prije nego odete na GOG.com i zgrabite svoj primjerak igre (koji vam trajno ostaje u kolekciji), pogledajte kako Mount & Blade izgleda u svojem najboljem izdanju.

Uzmite u obzir da je navala na igru pa vaša narudžba može kasniti, odnosno – GOG će registrirati da ste dodali igru u svoju kolekciju, no ona će vam se pojaviti nešto kasnije, a ne istog trena. Isto tako, ostatak ekspanzija i nastavaka je na sniženju pa čitav serijal možete nabaviti za svega sedam eura.

Komentari (18)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!