HCL.HR

Najočekivanije igre ove jeseni po izboru HCL-a su…

Igor Belan 04.10.2012.   •   HCL


Objavljena je naša nova TURBO najava, a ovaj put cijelo uredništvo doprinijelo je njenom stvaranju – pogledajte kojim jesenskim igrama se najviše veselimo i zašto.

Za slučaj da vam je objašnjenje promaklo u prošloj TURBO najavi, da ponovimo gradivo. Dakle, naše TURBO najave zovu se “turbo” jer volimo tu riječ i jer donekle dobro opisuje narav takvih najava. One su naime kratke, brze i precizne – u svakoj TURBO najavi pokrivamo nekoliko igara umjesto samo jedne, a tema tih turbastičnih tekstova uvijek je drugačija. Prošli put pričali smo o pet najzanimljivijih nadolazećih Vita igara, a danas vam predstavljamo nešto potpuno drugačije, ali podjednako brzo i precizno.

Današnja turbo najava nije ograničena platformom. Ovaj put, cijela redakcija HCL-a skupila se na jednom mjestu i u jednom tekstu ukratko opisala i obrazložila svoj izbor za najočekivanije igre ove jeseni. Provjerite čemu se veselimo prateći link ispod, a onda nam u komentarima javite igru koju bi vi izabrali kao svog ultimativnog favorita ove sezone.

TURBO NAJAVA: Najočekivanije igre ove jeseni Komentari na ovu vijest zaključani su s razlogom. Pratite link do upravo objavljene TURBO najave i svoje nam komentare ostavite ispod tog teksta.