HCL.HR

Nintendo Wii dobiva sniženje cijene

Zoran Žalac 26.09.2009.   •   2 komentara


Iako je japanski gigant Nintendo demantirao informacije o sniženju cijene Wii konzole, pojeftinjenje stiže već krajem rujna.

Iako je japanski gigant Nintendo ovih dana uporno demantirao informacije o sniženju cijene Wii konzole, tvrtka je ipak došla do zaključka kako bi pojeftinjenje dobro došlo u borbi s konkurentima koji su svojim sniženjima postigli impresivne rezultate. Nintendo Wii od sljedećeg će tjedna tako nositi cijenu od 199 dolara, dakle 50 dolara manje nego prije. Bundle se pak neće mijenjati, te buduće kupce uz konzolu i dalje očekuje igra Wii Sports. Lijepa vijest, pogotovo za one koji su baš ove jeseni namjeravali kupiti konzolu kako bi se spremili za nadolazeće ekskluzivne hitove.

LINK: Nintendo Wii ekskluzive

Komentari (2)

  • Shimmy

    28.09.2009 - 16:04

    iskreno, iako volim i nintendo, i njihov pristup (sada, realizacija, tj pretrpavanje smeće igrama je druga priča), kada su pale cijene xboxa, i sada ps3, koji u slim verziji se može dobiti za 100-200kn više, odn 80GB verzija ćak za 200-300kn manje od Wiia kod nas, postalo je jasno da će prodaja wii-a biti ugrožena. naravno, ne smao kod nas, mi smo ionako još premali dio kolača, naše cijene sam samo radi neke usporedbe kosirtio. Ugl, relano, to im i treba – iako je “vani” još uvijek bio 50 dolara jeftiniji nego kod nas, to više nije tako značajna razlika za hardverski slabiju konzolu

  • black_out

    03.10.2009 - 13:51

    Treba za još 50$ smanjit cijenu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?