HCL.HR

Razer za kraj 2017. priprema mobilnu gaming platformu

Zoran Žalac 25.09.2017.   •   5 komentara   •   Tehnologija


Tvrtka Razer, poznata po ekstravagantnom dizajnu hardvera za PC i povremeno konzole, uskoro planira lansirati mobilni uređaj namijenjen za igranje.

Razer-Project-Valerie

Tvrtka Razer poznata je po suludim idejama koje u dosta slučajeva ne odu dalje od konceptualne faze; kao i po relativno skupoj gamerskoj periferiji. No, kakvi god bili, treba im priznati jedno – definitivno se ne boje isprobavati nove stvari i gledati prema novim tržištima. U kontekstu toga zapravo i ne čudi što će do kraja 2017. lansirati mobilni uređaj namijenjen primarno za gaming.

Kad kažemo mobilni uređaj vjerojatno odmah pomislite na pametni telefon, ali Razer vješto izbjegava spominjanje tog termina, stoga je moguće da nam pripremaju nešto drugo.

“Promatrali smo tržište mobilnih platformi kroz duže vrijeme i shvatili smo da je dosta naših gamera također zainteresirano za mobilni gaming, pa smo napravili nekoliko poteza.” – izjavio je predsjednik tvrtke Min-Liang Tan.

Jedan od potencijalnih uređaja mogao bi biti nekakav superskupi prijenosnik za gaming, ali je izglednije kako bi Razer mogao ciljati na nešto slično Nvidijinoj Shield konzoli, odnosno Nintendovom Switchu.

 

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • matyX6

    25.09.2017 - 11:37

    Jedine mobilne igre koje vrijedi odigrat su ionako portovi već odigranih igara kao što su GTA San Andreas, Bully…. No to je samo moje stajalište prema toj ideji, možda stvarno postoji tržište koje bi kupilo mobilnu gaming platformu mada već većina ljudi ima mobilne uređaje koji mogu pokretat sve te igre.

  • baDarmageddoN

    25.09.2017 - 14:43

    Neka. Čim više casualaca vude na svijetu tim je veća šansa da će početi igrati prave igre što znači da će ih više kupovati jači hardver i takve igre što znači da će izdavači biti zadovoljni što znači da ćemo i mi koji preferiramo prave igre biti zadovoljni.

  • Dragan[MKD]

    25.09.2017 - 18:05

    Min-Liang Tan je car, takav osjecaj za business a istovrjemeno i osjecaj estetike rjetko se gleda u danasnoj vrijeme.

  • funky0308

    25.09.2017 - 22:44

    Razer sracka u zadnje vrijeme. Ladno su ugasili Razr comms i ni malo nisam sretan radi toga. Radilo se o odlicnom i super jednostavnom za postaviti team speaku koji je jednostavno ugasen. Zasto nisu ostavili barem za korisnike njihovog hardware – nije mi jasno. Ima netko prijedlog sta koristiti? Discors nesto zeza, s team speakom je uvijek natezanje (nemam kanal), Razer su ugasili…grrr

  • Sentiel FH-016

    26.09.2017 - 07:37

    Ah, kome to treba… :/

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?