HCL.HR

Recenzirali smo Transformers: Fall of Cybertron

Duje Kozomara 02.09.2012.   •   0 komentara   •   HCL objave


Naš Renato odigrao je Transformers: Fall of Cybertron a u finom komadu teksta koji nazivamo recenzija imate priliku otkriti koliko ga je igra uspjela dojmiti.

Megan Fox, Shia Lebfhfhff (zaboravi čovjek prezime, nebitan je taj mali ionako) i Michael Bitno-je-da-stvari-eksplodiraju Bay. To bi bile prve stvari koje čovjeku padnu na pamet kad netko spomene Transformerse. Dobro, možda ne svima, vjerujemo da ima zaljubljenika u franšizu koji su se još od malih nogu igrali s robotićima koji se pretvaraju u vozila, ali nama definitivno da. No, zanimljivo je da osim trashoidnog filmskog serijala, MJENJAČI u gaming svijetu imaju pokoji naslov kojeg se ni najmanje ne trebaju sramiti.

2010. smo igrali više nego prosječan Transformers: War for Cybertron, a nastavak imena Fall of Cybertron stigao je na police dućana 24. kolovoza. Recenziranja se prihvatio naš Renato, a za igru već na samom početku teksta tvrdi kako je “najbolje što su Transformerski naslovi do sad postignuli.” Što ga je dojmilo, a zbog čega ipak nije konkurent za igru godine, doznat ćete čitajući tekst koji će se magično otvoriti nakon što lijevom tipkom miša kliknete na link u nastavku. Eh, ta tehnologija.

RECENZIJA: Transformers: Fall of Cybertron

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?