HCL.HR

Resident Evil Revelations 2 na PC-u neće ostati bez offline co-opa

Zoran Žalac 28.02.2015.   •   0 komentara


Problem izostanka lokalnog kooperativnog moda u PC verziji Resident Evil Revelationsa 2 bit će uskoro riješen, no ne zahvaljujući Capcomu.

Resident Evil Revelations 2 našao se na meti kritike prevarenih PC igrača. Naime, dotična igra zamišljena je kao co-op naslov čiju kampanju, i zabavni Raid mod, možete u cijelosti igrati s još jednim igračem – lokalno i preko mreže.

Međutim, za PC verziju vrijedi samo ovo drugo – preko mreže, dok se u svim ostalim inačicama za konzole nudi i druga solucija offline co-opa. Na stranu to što PC verzija košta isto koliko i ona za konzole, a donosi manje od nje, igrače na PC-u razljutilo je to što je u opisu igre na Steamu donedavno stajalo kako igra ima lokalni co-op.

Capcom je u međuvremenu priznao grešku i ispričao se, uz obećanje da će se nekako iskupiti za to. No da su si sami nepotrebno zakomplicirali stvari pokazuje i modifikacija Fluffy Manager 5000, za koju zaslužan isti modder koji je u nedavnom RE HD Remasteru maknuo iritantno otvaranje vrata.

Mod za offline co-op u PC verziji još nije u potpunosti dovršen i ima određene kompromise. Primjerice – funkcionira samo s dva kontrolera, no ne i s tipkovnicom/mišem. Ipak – bolje išta nego ništa, jer da se Capcomovce pita, PC platforma ni ne treba offline co-op.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?