HCL.HR

Segine stare igre upravo su postale besplatne!

Zoran Žalac 21.06.2017.   •   6 komentara


Sega Forever program nastojat će aktualizirati stare franšize japanske tvrtke tako što će ih nuditi potpuno besplatno. Međutim, kao i u svakoj besplatnoj priči – postoji kvakica.

sonic-mania-datum

Pazite ovo – izdavačka kuća Sega odlučila je svoje stare igre učiniti dostupne svima – potpuno besplatno. A donedavno su ih prodavali u kojekakvim paketima, ma, kako se samo usuđuju! Istina, da ste znali kako ćete Sonica moći igrati besplatno, vjerojatno ga ne biste kupovali po tko zna koji put, no senzacionalistička vijest ipak ima “kvaku”.

Naime, Sega Forever program koji je upravo najavljen igračima će ubuduće davati besplatne igre sa Seginih starih konzola, ali bit će dostupan samo na mobilnim uređajima. Dakle, besplatnog Sonica dobit će vlasnici iOS-a i Androida, a to besplatno bit će “besplatno uz reklame”.

Ne znamo koliko će reklame biti učestale, ali za one koji to žele – moći će se maknuti uz cijenu od dva dolara – po igri. U prvoj rundi postavu besplatnih igara činit će naslovi Sonic the Hedgehog, Altered Beast, Comix Zone, Kid Chameleon te Phantasy Star 2. Nove igre dolazit će u razmaku svaka dva tjedna.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?