HCL.HR

The Crew bez recenzija po izlasku

Zoran Žalac 25.11.2014.   •   15 komentara


Ubisoft recenzentima neće udijeliti primjerke igre The Crew prije nego ista izađe, a evo kako objašnjavaju tu svoju odluku.

Nadolazeća racing igra The Crew neće imati recenzije prije izlaska, pa čak ni na dan izlaska. Naime, Ubisoft je odlučio da nikome neće poslati primjerak igre za recenziranje dok ona službeno ne bude vani. S obzirom da je nedavno imao sličnu kontroverzu sa Assassin’s Creed Unityjem kod kojega je stavio embargo na objavljivanje recenzija poslije izlaska igre, a kasnije se ispričao zbog toga, ovu odluku mnogi će gledati sa skepsom.

Međutim, Ubisoft se pravda kako je The Crew zamišljen kao društvena igra, i u tu svrhu zahtjeva pune servere da bi se u potpunosti iskusila. Drugim riječima, Ubisoft tvrdi kako šačica developera i novinara koji bi imali raniji pristup igri, ne bi mogli vjerno simulirati ono što slijedi po izlasku igre. Stoga je recenzenti, kao i svi ostali, moraju početi igrati kada i svi drugi. No svi drugi koji čekaju mišljenje recenzenata, očito će to morati pričekati.

Komentari (15)

  • IvanDado

    25.11.2014 - 18:35

    Tipican Ubishit

  • Red Falcon 2

    25.11.2014 - 19:17

    Pa i točno zbore.

  • Vailent

    25.11.2014 - 19:33

    Pa i treba tako! onda neće igru ispljuvati kao ima puno grešaka lagova bugova i tako to. Bolje da nađu oni greške pa isprave zatim je puste u prodaju i recenziranje.

  • liam

    25.11.2014 - 19:44

    Kad smo kod toga da nema recenzija,sta je sa destiny???

    • xGAME

      @liam, 25.11.2014 - 19:47

      Sto se ima rec o Destiniy? Tresla se brda, rodila se dosada. Cisti hype od igre koja nakon cca 20h postane dosadna i nema nista osim lijepuh krajolika.

    • Ementaler

      @liam, 25.11.2014 - 22:35

      Zašto te to zanima?

    • liam

      @liam, 26.11.2014 - 13:10

      Cijenim vase misljenje,zanima me vase vidjenje igre. A i cudno je da tako veliku igru niste recenzirali.

    • Ementaler

      @liam, 26.11.2014 - 18:50

      Ma samo joj nismo dali ocjenu na kraju, ona dva videa govore podosta – nema tu puno više dubine od toga što vidiš u tim videima. A nisam stigao sve to baš upriličiti u recenziju, ali više-manje bi isto rekao kao u tim videima, pa čemu. A bilo je baš hrpu toga što sam morao pokriti prije te rece. Možda nabacim i neku ocjenu kasnije, ali nije nam neki prioritet trenutno.

    • liam

      @liam, 26.11.2014 - 19:53

      Ma sve ok,samo vi radite svoj posao jer ga radite jako dobro. Sta se ocjene tice ako imate par prijatelja da sa vama dijele sudbinu svemira 85,ako igrate sami slobodno smanjite ocjenu za 10tak(Igram od izlaska). Pozdrav…

  • DukyDoo

    25.11.2014 - 21:05

    da je rječ o bilo kome drugome studiu, reko bih da je to sve u redu i odluka je na mjestu….
    al pošto je to UbiShit, 99% sam siguran da neće da ih recenzenti otkriju kako će igra bit katastrofa… možda se varam :)
    Volim Ubisoft, volim FC serijal, i jedva čekam probat The Crew… al eto bojim se pomalo da ću se razočarat…

    • HighCroGaming

      @DukyDoo, 26.11.2014 - 07:32

      kako moze bit katastrofa kada je imala vec 4 bete i ljudi su vidili igru

    • prc12

      @DukyDoo, 26.11.2014 - 17:59

      I rekli su da je dosta loša i ništa posebno…

  • Ovcaodnovca

    25.11.2014 - 21:16

    ne znam ljudi……… stavio sam Alien isolation i PS4 i igra je skidala patch od 900 mb, isto tako i AC unity, danas sam isto tako htio instalirati GTA5, kad ono gle patch…. 1,3 GB

  • IaMarmageddoN

    26.11.2014 - 15:52

    Ja sam se dvoumio oko kupnje nakon zatvorne bete jer nije što sam očekivao po pitanju mehanike vožnje i sada sam si na otvorenoj beti odigrao dovoljno pa je niti ne trebam kupiti. Da sam barem Destiny betu imao jednako dugo, niti to ne bih kupio.
    Kako kaže @xGAME za Destiny, isto vrijedi i za the crew. Mada, kad čovjek ima dobru ekipu, tj. još 2-3 igrača s kojima se igraju te igre onda je to druga priča- onda se bi igralo više od 20ak sati!

  • ck7

    26.11.2014 - 16:17

    Danas malo odigrao betu, mehanika vožnje nikako da mi sjedne, a grafika mi je malko bolja od NFS Carboon na PS2, preskačem

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!