HCL.HR

Watch Dogs će imati multiplayer u singleplayeru

Renato Pedišić 25.02.2013.   •   6 komentara


Hiperkonektivnost će biti jedan od bitnijih aspekata Watch Dogsa budući da će online komponenta ući u sastav multiplayera, ali i singleplayera. Što se to sprema u Ubisoftovu stožeru?

Online komponenta, konektivnost i povezivanje s drugim igračima ono su što će činiti jednu od bitnijih stavki nadolazećeg Watch Dogsa koji će tako kombinirati aspekte multiplayera i u singleplayer kampanji. Takav bi pristup singleplayer komponenti igre trebao omogućiti veću povezanost i kvalitetniji društvni kontakt među igračima, a Jonathan Morin iz Ubisofta objasnio je to ovako u intervjuu za Kotaku:

“Sve u Watch Dogsu se odvija oko hiperkonektivnosti. Za mene, to mora značiti svugdje i u svako vrijeme. Dakle da, drugi ljudi su tu negdje cijelo vrijeme, kad ih najmanje očekujete – bilo da igrate singleplayer ili multiplayer. Vi kažete da je to asinkrono, ali je zapravo više real-time od toga.”

Kad je priupitan o namjerama igrača koji se mogu ubaciti u igrin svijet, odnosno hoće li oni svojim akcijama djelovati kao pomoć glavnom liku ili će mu odmagati, Morin je rekao ovo: “Oh, pomažu. Ili ne! Omogućit ćemo igračima da rade što žele kada dođe do takvih situacija.”

Ovaj zanimljiv koncept trebamo tek isprobati u praksi kada Watch Dogs izađe, što bi se po posljednjim prognozama trebalo dogoditi pred sam kraj tekuće godine za “sve platforme”. Potonje pored PS3, X360 i PC platformi uključuje i PlayStation 4 i Nintendo Wii U, potvrđeno je prošli tjedan.

Komentari (6)

 • maxim.x

  25.02.2013 - 12:08

  Iskreno dosadni su mi s tim mijesanjem SP-a i MP-a. Trebaju to drzati odvojeno jer kada igram igru sa super pricom zelim se skoncentrirati na nju bez ometanja, ako zelim igrati sa drugim igracima imam multi i to treba drzati odvojeno.

  • Maximum

   @maxim.x, 25.02.2013 - 13:49

   Pa i jeste i odvojeno ako neces da bude kao u Dark Souls.

 • goldfinger

  25.02.2013 - 13:40

  Upravo tako…

 • Mayhem

  25.02.2013 - 15:31

  Pa valjda će bit neka opcija da onemogućiš bilo kome da se ubaci u tvoju igru, pa onda možeš fino solo igrat.

  • Black op

   @Mayhem, 25.02.2013 - 17:14

   Diskonetas se i problem rijesen 🙂 naravno da se nece svi konektovati dok igras sp, i lag bi uticao na igru.

  • Badass_Bunny

   @Mayhem, 25.02.2013 - 19:57

   naravno da će biti opcija, nije moguće forsirati multiplayer u singleplayeru.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!