HCL.HR

Zaigraj Battlefield: Hardline i Bloodborne među prvima i prođi jeftinije

sponzorirani članak 13.03.2015.


Veliki blockbuster naslovi su iza ugla, a ako prednaručite sada možete proći jeftinije i osigurati si svoj primjerak na kućnoj adresi na sam dan izlaska.

Ako s nestrpljenjem očekujete izlazak velikih blockbuster naslova ovog mjeseca poput Battlefielda Hardline i Bloodbornea, postoji način da ih zaigrate među prvima u Hrvatskoj, dobijete neke posebne stvarčice unutar igre, a samu igru platite manje nego inače.

Magija i trikovi? Ne baš – zapravo je vrlo jednostavno. Sve što trebate učiniti je naručiti igru prije službenog datuma izlaska iliti prednaručiti.

Primjerice, ako prednaručite Battlefield: Hardline na web shopu Sancta Domenice prije 20. ožujka ostvarit ćete popust od čak 100 kuna od regularne cijene i dobiti dva Battlepacka u igri potpuno besplatno. Ti Battlepackaovi će vam obogatiti igru s dvije dodatne jurišne puške, XP boostom i jedinstvenim skinom za sva oružja.

Sancta Domenica je ovlašteni zastupnik Electronic Artsa u Hrvatskoj pa se podrazumijeva da ćete igru dobiti na sam dan izlaska na svojoj kućnoj adresi. Dakle, ne morate čak ni izaći iz kuće!

No ukoliko umjesto kriminalističke drame i napucavanja s prijateljima preferirate dobar RPG, fanovi tog žanra ovog se mjeseca najviše vesele mračnoj PlayStation 4 ekskluzivi Bloodborne, koja stiže od developera iznimno cijenjenog Souls serijala. Prednarudžbom Bloodbornea prije datuma izlaska 25. ožujka proći ćete 50 kuna jeftinije od uobičajene cijene i osigurati da igru zaigrate među prvima u Hrvatskoj, na službeni dan izlaska.

Fanovi Final Fantasy serijala mogu uštedjeti 50 kuna prednarudbžom igre Final Fantasy Type – 0 koja sadrži ekskluzivnu demo verziju impresivnog nadolazećeg naslova Final Fantasy 15.

Za dodatnu uštedu, obavezno prilikom kupnje na web shopu potražite kôd za dodatnih 5% popusta, naći ćete ga ispod gumba „Kupi“ na stranici svakog prozvoda.

Najbolje od svega, sve to možete platiti do 24 rate beskamatno, što znači da vas primjerice Battlefield: Hardline može košati svega 18 kuna mjesečno.

Ako vam navedene igre nisu zanimljive, provjerite što se još nudi u prednarudžbama Sancta Domenice – već je moguće prednaručiti blockbustere koji stižu tek za nekoliko mjeseci.