HCL.HR

Divinity 2: Ego Draconis

Zoran Žalac 24.11.2009.   •   3 komentara


Iz belgijskog studija Larian ovih dana stiže nam novi RPG naslov zvan Divinity 2: Ego Draconis. Pročitajte što nam nudi i obećava.

Mora se priznati da developeri s područja centralne i zapadne Europe doista prednjače s idejama za fantasy RPG igre. Doduše, kvaliteta izvedbe istih je zasebna stvar, no većinom su to solidni naslovi čije se mane mogu zaobići. Jedna od takvih igara trebala bi biti i Divinity 2: Ego Draconis, nastavak Divine Divinity-a iz 2002. godine, koji nam dolazi iz belgijskog studija Larian.

Igra je ovih dana ušla u gold fazu, spremna je za PC dok će X360 verzija pričekati do 5. siječnja sljedeće godine. Inače, riječ je tu o klasičnom RPG-u koji nas stavlja u svijet Rivellon. Po dobrom starom običaju, Rivellon u njegovom tranzicijskom, post-ratnom vremenu zadesi novo zlo kada se vrate demoni i zmajevi. Mi preuzimamo ulogu Dragon Slayera, bildamo ga i spašavamo svijet tamaneći zmajeve, a sve to u lijepoj grafici i svijetu prepunom fantazije. Ne zvuči baš originalno, ali RPG fanatici već oštre mačeve i pune manu.

Komentari (3)

 • Lovac

  24.11.2009 - 20:11

  Probao 5 min, neoptimizirano do bola, obrisao, a izgleda obečavajuće…

 • Bela

  24.11.2009 - 20:51

  Pogledao par trailera, izgleda prilično loše. Usporedba s Dragon ageom je neizbježna,
  ali će DA: Origins ostati najbolji ovogodišnji RPG.

 • PerverzniUm

  14.12.2009 - 11:05

  DA: Origins ostati najbolji ovogodišnji RPG. = Nema sanse = Kopija KOTOR i oblivion i Neverwinter original ima cak i bug u Redcliff 2 dio borbe ne uspije se aktivirati iz prve, nego san treba 2 puta obavljati borbu.
  [u]I btw u prokletom Zadru nigdi se ne more kupiti Divinity 2: Ego Draconis ZASTO?
  tj di se more nabaviti asap?
  [/u]

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!