HCL.HR

Quake Champions (Datum izlaska: 2017.)

Žanr: FPS       Developer: id Software , Saber Interactive       Izdavač: Bethesda Softworks

PC

Modernizirani Quake sa isključivim fokusom na multiplayer u kojemu se različiti likovi ravnaju sa zemljom. Zadržao je najvažnije Quake mehanike kao što su strafe jump i rocket jump.

0

Quake Champions vijesti

Fanovi Quakea, pribilježite se za betu Quake Championsa

Igor Belan 08.03.2017.

Closed beta novog ‘Kvejka’ stiže kroz sljedećih nekoliko tjedana, no ako želite rezervirati svoje mjesto da besplatno testirate novi Quake prije izlaska – požurite i prijavite se već sada.

Quake Champions ćete moći zaigrati i bez šampiona

Filip Galeković 24.08.2016.

Proizvođači Quake Championsa obećali su ponuditi opcije koje se rijetko viđaju posljednjih nekoliko godina u arena shooterima.

Quake Champions možda bude besplatna igra

Zoran Žalac 09.08.2016.

Razvojni tim id Software još nije odlučio koji će model primijeniti na budući Quake Champions, ostavivši otvorenu mogućnost da igra bude F2P naslov.

Quake Champions video

Galena je prvi healer Quake Championsa

Zoran Žalac prije 5 dana

Šesti otkriveni lik Quake Championsa je paladinka Galena koje se boji i sam vrag, kako ona tvrdi. Pored svojih destruktivnih moći, Galena je i prvi lik s opcijom liječenja suboraca.

Demonstriran novi Quakeov šampion, zvat ćemo ga kuplung

Zoran Žalac 13.04.2017.

Peti predstavljeni lik u Quake Champions zove se Clutch, u narodu poznat kao Spojka, a fokus mu je na defanzivnim vještinama i mogućnosti odbijanja projektila.

Sirovi gameplay Quake Championsa djeluje brzo i poznato

Juraj Bevandić 05.04.2017.

Dobili smo dvije minute Quake Champions gameplayja, ali je igra toliko brza da smo vidjeli više toga nego u dvadeset minuta nekih videa nekih drugih naslova.

Quake Champions specijali

Nema rezultata