HCL.HR

Oznaka: star wars

Kultni Star Wars KOTOR zvijezda je novog Humble Bundle paketa

Zoran Žalac 08.02.2017.

Humble Bundle ima odličnu ponudu za ljubitelje Star Wars serijala. Za četrnaest dolara moguće je nabaviti četrnaest odličnih igara.

Star Wars Battlefront 2 će imati punu singleplayer kampanju i bogati multiplayer

Juraj Bevandić 01.02.2017.

Predsjednik EA uvjerava ulagače da će Battlefront 2 ispraviti najveće propuste prethodnika i u prvom planu ponuditi zanimljivu singleplayer kampanju.

Osmi Star Wars film zvat će se The Last Jedi

Zoran Žalac 23.01.2017.

Osma epizoda glavnog serijala Star Warsa dobila je službeni podnaslov koji ujedno potvrđuje i na kojeg će lika biti postavljen fokus u tom filmu.

Dobili smo još snimki iz nesuđenog Battlefronta 3

Juraj Bevandić 23.12.2016.

Star Wars: Battlefront 3 nažalost nikada nije izašao, ali po snimkama koje svako malo procure u javnost izgleda kao da je igra bila gotovo dovršena.

RecenzijaRogue One: A Star Wars Story

Zoran Žalac 18.12.2016.

Novi Star Wars film je u kinima, no treba li od njega očekivati isto što i od glavnog serijala ako se on sam želi odmaknuti od njega drugačijim stilom?

Steam ima popust od 140 eura na Star Wars Collection od 14 igara

Juraj Bevandić 16.12.2016.

Star Wars Collection koja bi vas inače koštala 160 eura, do ponedjeljka je na popustu na Steamu za samo 21 euro, a uključuje neke fantastične igre.

Novi Battlefield nećemo dobiti još nekoliko godina

Juraj Bevandić 30.11.2016.

Financijski direktor EA objašnjava da će se posvetiti novom Star Wars naslovu na temelju kritika fanova, pa Battlefield nećemo vidjeti “nekoliko godina.”

Ovaj trailer za Star Wars: The Old Republic bolji je od nekih filmova

Igor Belan 11.10.2016.

Ako vam je promaknuo prije par dana, sada bi bilo dobro vrijeme da vas podsjetimo da morate pogledati ovaj trailer za Knights of the Eternal Throne, odnosno novu ekspanziju MMORPG-a Star Wars: The Old Republic.

Sve igre s Gamecube konzole sada se mogu igrati preko emulatora

Zoran Žalac 07.09.2016.

Tvorci emulatora Dolphin za Nintendove platforme najnovijom su verzijom upotpunili listu podržanih igara s Gamecube konzole.

RecenzijaLEGO Star Wars: The Force Awakens

Žarko Ćurić 27.07.2016.

Lego univerzum ponovno je probudio Silu, donoseći nam poznatu zabavu u udaljenoj galaksiji, zajedno sa svim poznatim manama i nekoliko ugodnih iznenađenja.

Star Wars Battlefront 2 predvodi hrpu SW igara koje EA ima u izradi

Zoran Žalac 12.06.2016.

Prije nego Visceral Games i Respawn Entertainment dostave svoje Star Wars igre, već 2017. godine stiže nam nastavak Battlefronta – nadamo se s više sadržaja.

Tvorci Titanfalla rade na Star Wars igri

Zoran Žalac 05.05.2016.

Otkriven je i drugi misteriozni projekt na kojemu radi Respawn Entertainment. Riječ je o licenciranoj Star Wars igri koja će žanrom spadati pod akcijsku avanturu iz trećeg lica.

Lego Star Wars: The Force Awakens donosi neispričane avanture iz filma

Zoran Žalac 05.05.2016.

Star Wars: The Force Awakens u svojem Lego izdanju imat će šest ekskluzivnih avantura kojima će proširiti radnju samog filma i nove trilogije.

Sretan vam Star Wars dan, evo jeftinih SW igara

Zoran Žalac 04.05.2016.

Povodom službenog dana Star Wars franšize na Steamu se danas mogu pronaći zanimljivi Star Wars naslovi za sitniš.

Star Wars Battlefront u srijedu je besplatan na četiri sata

Zoran Žalac 02.05.2016.

Na službeni dan Star Wars franšize moći ćete besplatno zaigrati Star Wars Battlefront na ograničeno vrijeme, a postojeće igrače čekaju nagrade ako se vrate igri na taj dan.