HCL.HR

Oznaka: Tučnjave

Marvel vs. Capcom: Infinite obilježit će sukob Captain Americe i Iron Mana

Petra Rukav prije 1 dan

Marvel vs. Capcom: Infinite nas vodi u novu bitku superheroja s Ultronom Sigmom kao glavnim zlikovcem, što će na koncu uzrokovati rascjep između dva bivša saveznika – Captain Americe i Iron Mana.

Pogledajte kako ćemo sređivati likove za tučnjavu u Absolveru

Zoran Žalac prije 7 dana

Poznavanje borilačkih vještina bit će ključno u nadolazećoj igri zvanoj Absolver, no neće biti na odmet ako imate ukusa za različite modne kombinacije svojih likova.

Nema Smash Brosa na Switchu? – bez brige, tu je Brawlout

Petra Rukav prije 1 tjedan

Krajem 2017. na Nintendo Switcu razbijat ćemo se s ekipom u Brawloutu, indie naslovu agresivne i brze borbe te lijepog animiranog stila.

Nemesis iz RE3 je živ i mlati sve u Marvel vs. Capcom: Infinite

Zoran Žalac 21.07.2017.

Među novim likovima koji su predstavljeni u Marvel vs. Capcom Infinite nalaze se Spider-Man, Frank West iz Dead Risinga te jedan ružni negativac iz Resident Evila.

Pogledajte zašto vas oružje ne može spasiti u tučnjavi Absolver, ali vam može pomoći

Zoran Žalac 19.07.2017.

U Absolveru se nećemo mlatiti samo šakama, laktovima i nogama. Bit će tu i hladnih oružja, pod uvjetom da ih uspijete zadržati u rukama.

Bivši tvorci Street Fightera najavili novu tabačinu

Zoran Žalac 17.07.2017.

Razvojni tim Arika od svoje prvoaprilske šale napravit će stvarnu igru. Za sada neimenovana tabačina najavljena je za PS4, a trebala bi izaći 2018. godine.

Besplatna tučnjava Killer Instinct stiže na Steam

Zoran Žalac 19.06.2017.

Killer Instinct postat će još jedna u nizu igara koje napuštaju Windows trgovinu kako bi privukli više igrača pomoću Steama.

RecenzijaTekken 7

Gregor Stojev 09.06.2017.

Sedmi je nastavak popularnog Tekkena na prvu isti onakav kakvog poznajemo i volimo. No, ima li tu nečega više za čime bi tragali igrači koji nisu vjerni poklonici serijala?

RecenzijaInjustice 2

Žarko Ćurić 06.06.2017.

NetherRealm je svoju Mortal Kombat formulu nadopunio sustavom napredovanja kroz opremu te sve zapakirao u nastavak makljaže između popularnih likova DC univerzuma.

HCL VideoTekken 7 je vani, pogledajte kako šamaramo neprijatelje nogama

Igor Belan 04.06.2017.

Tekken 7 nam je stigao u ruke, a dok čekate recenziju pogledajte kako se ja snalazim u Arcade modeu s mojim omiljenim likom. Koji je vaš omiljeni Tekken lik? Kako vam se čini Tekken 7?

Injustice 2 mlati konkurenciju drugi tjedan za redom

Juraj Bevandić 30.05.2017.

Injustice 2 je očito izašla u pravom trenutku jer već drugi tjedan zaredom mlati konkurenciju i drži prvo mjesto na prodajnim ljestvicama.

HCL VideoZaigrali smo Injustice 2, Batman i Superman borili se do posljednje šake

Igor Belan 22.05.2017.

Iako Injustice 2 sadrži hrpu drugih likova iz DC Comics univerzuma, Batman i Superman glavne su zvijezde, a upravo njih dvojicu natjerali smo da se potuku u našem prvom pogledu na igru.

Sve borbe u Tekkenu 7 bit će osobne

Zoran Žalac 19.05.2017.

Trailer koji nam pojašnjava zaplet Tekkena 7 ima nekoliko upečatljivih izjava koje nam otkrivaju da se neki dugovi nikada ne mogu podmiriti te da su sve bitke na Iron Fist turniru osobne.

Injustice 2 je napokon vani, ima priču u trajanju cjelovečernjeg filma

Zoran Žalac 16.05.2017.

Zločesti Brainiac namjerio je preuzeti planet Zemlju, a postava DC junaka i zlikovaca borit će se međusobno da mu se pridruže ili pak da ga zaustave u njegovom planu.

Tučnjava Absolver dobila datum izlaska i prikaz triju stilova borbe

Zoran Žalac 10.05.2017.

Obećavajuću 3D tabačinu Absolver zaigrat ćemo od 29. 08. ove godine, a morat ćemo se opredijeliti između tri glavna pristupa borbi – Forsaken, Kahlt i Windfall.