HCL.HR

Oznaka: Wolfenstein serijal

Prva ekspanzija za Wolfenstein 2 oslikat će nam priču revolveraša Joea

Petra Rukav 14.12.2017.

Preuzmite ulogu profesionalnog američkog nogometaša Josepha Stalliona, koji kreće u osvetnički pohod protiv čovjeka koji je krišom otuđio njegov ‘Američki san’.

Wolfenstein 2 demo omogućuje vam da besplatno razvaljujete naciste

Petra Rukav 22.11.2017.

Bethesda je najavila demo za Wolfenstein 2: The New Colossus, a ova besplatna probna verzija omogućit će igračima da dožive kompletan prvi level igre.

Gaming kalendar: Return to Castle Wolfenstein (2001.)

Zoran Žalac 19.11.2017.

Na današnji dan, prije šesnaest godina, Wolfenstein serijal vratio se nakon najduže pauze u svojoj povijesti.

HCL VideoIgramo Wolfenstein 2 (EP3): Probat ću sa sjekirom!

Igor Belan 09.11.2017.

Iako sam dobio brutalno snažni Dieselkraftwerk što puca užarene granate, u novoj epizodi Wolfensteina 2 pokušavam očistiti vlastitu podmornicu od nacista s dobrom, starom sjekirom. Pogledajte kako je to prošlo…

HCL VideoIgramo Wolfenstein 2 (EP2): Najbrutalnije oružje ikada

Igor Belan 04.11.2017.

Pogledajte kako pretvaramo ljude i robote u čevapčiće pomoću napredne nacističke vojne tehnologije u alternativnom svijetu Wolfensteina 2, gdje nacisti vladaju Zemljom, a naš pokret otpora upravo je izgubio važnu članicu. Kakva igra!

Evo kako su Nijemci ‘cenzurirali’ scenu s Hitlerom u Wolfensteinu 2

Petra Rukav 01.11.2017.

Nijemci nisu željeli propustiti šansu da zaigraju Wolfenstein 2 iako je igra puna nacističkih simbola i referenci koji su ilegalni u njihovoj državi pa je provedena cenzura koja je zahvatila i Hitlerove brkove.

Wolfenstein 2 piratiziran prije službenog izlaska

Petra Rukav 26.10.2017.

Nadolazeći Wolfenstein možda uspije svladati nacističku diktaturu u alternativnoj budućnosti Amerike, no u ratu s piratima izgubio je prije nego ga je uopće započeo.

Wolfenstein 2 neće mlatiti naciste u multiplayeru jer bi to ‘razrijedilo’ priču

Petra Rukav 24.10.2017.

Glavni dizajner Wolfensteina 2 objasnio zašto nećemo voditi revoluciju u alternativnoj budućnosti s drugim igračima te koje su prednosti fokusiranja na singleplayer u The New Colossusu.

Bolesni Hitler počastio nas svojim prisustvom u traileru za Wolfenstein 2

Petra Rukav 17.10.2017.

Bethesda jedva čeka da počnemo goniti naciste i članove Ku Klux Klana po Americi u nadolazećem Wolfensteinu 2, pa su nam čak 10 dana prije izlaska pokazali launch trailer.

Wolfenstein 2 predstavio američkog vođu antifašističkog pokreta otpora protiv Nacista

Petra Rukav 26.09.2017.

U ovom kratkom videu Bethesda nas želi upoznati s jednim od novih likova Wolfensteina 2. Njegovo ime je Horton Boone, poznatiji kao vođa pokreta otpora protiv nacizma u New Orleansu.

Wolfenstein 2: The New Collosus predstavljen fantastičnim trailerom

Igor Belan 12.06.2017.

Traileri poput ovog nisu česta pojava, no Wolfenstein serijal je oduvijek prštao stilom, a čini se da mu stila i ludila ni u upravo najavljenom Wolfenstein 2: The New Collosus neće nedostajati.