HCL.HR

Back to the Future ne izlazi za Xbox

Duje Kozomara 26.10.2010.   •   2 komentara


Telltale Games je izbacio tri behind the scenes videa za ovu avanturu, a otkrili su nam i kako igra neće izaći za Microsoftov Xbox 360. Inače, priča se događa nedugo nakon događaja u trećem Back to the future filmu, a vidjeti ćemo Martya i Doca u

Već smo pisali o Back to the Future, igrivoj verziji popularne filmske trilogije, koju razvija Telltale Games. Navedeni studio je izbacio tri behind the scenes videa za ovu avanturu, a otkrili su nam i kako igra neće izaći za Microsoftov Xbox 360. Inače, priča se događa nedugo nakon događaja u trećem Back to the future filmu, a vidjeti ćemo Martya i Doca u jednoj potpuno novoj pustolovini vezanoj uz, vjerovali ili ne, putovanje vremenom. PC i Mac verzije igre očekuju se u prosincu, dok bi PSN i iPad verzije trebale stići samo malo kasnije. Spomenuli smo behind the scenes filmiće? Dakako, imamo sva tri, možete ih provjeriti u nastavku, a otkriti ćemo vam samo da otkrivaju koliko veze sa igrom imaju kreatori filma i novog voice actora. Krenimo natrag u budućnost… Ili nešto.

Komentari (2)

  • Figo

    26.10.2010 - 14:56

    obožavam Povrataj u budućnost, ali ovo mi izgleda ko neka igra za djecu, pogotovo mi ne sviđa dječji i neozbiljni izgled likova.. nadao sam se da će ova igra biti ozbiljnija izgleda ali iste doze humora i avanturistike ko iz filma, no sačekajmo, možda će na kraju i takva dobra ispasti, držim palčeve!

  • redhillunited

    26.10.2010 - 18:36

    Jedva cekam, neka malo i ovi na konzoli ne igraju neke igre!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?