HCL.HR

H1Z1 organizirao je tjedan besplatnog druženja

Petra Rukav 13.12.2017.   •   4 komentara


Daybreak Games najavio je da će njihova originalna samostalna battle royale pucačina dobiti prvi besplatni tjedan nakon gotovo dvije godine u Early Access fazi.

h1z1 besplatni tjedan

U drugom mjesecu prošle godine H1Z1, brza i veoma kompetitivna battle royale pucačina, pojavila se na Steamu ogrnuta Early Access ruhom kojeg se, kako se čini, ne namjerava ubrzo riješiti. Naslov isprva nije očarao mnoge pa je na najvećoj gaming platformi i digitalnoj trgovini za PC pokupio tek miješane korisničke recenzije, međutim, pokazalo se da mu barem u posljednjih mjesec dana ide na bolje s obzirom na to da su nedavne recenzije uglavnom pozitivne.

To mu svakako ide u korist pošto je Daybreak Games, njegov developer i izdavač, najavio da će svi zainteresirani igrači moći besplatno isprobati njihovu originalnu i samostalnu battle royale pucačinu. Jednostavnije rečeno, prvi ikada H1Z1 besplatni tjedan počinje već sutra, to jest 14. 12., a završava za točno tjedan dana, odnosno 21. 12. Povrh toga, sav napredak koji ostvarite tijekom besplatnog igranja bit će prebačen u punu verziju igre, ako je odlučite kupiti na velikom tjednom popustu od 75%.

Komentari (4)

  • GTA222

    13.12.2017 - 19:02

    Stislo ih čim im je PUBG pokro sve igrače hahahah.

  • Fr3dY

    13.12.2017 - 19:10

    Supeer mozda poigram sa rođakom haha

  • phoda

    13.12.2017 - 22:55

    Vidi ti njega, kupio igru i jos bi igro. Oces i muzicku s tim?

  • St0rm

    14.12.2017 - 14:39

    Ovo je govno ljudi nemojte nit trosit bandwidth, ja sam ju kupio jos u earlyu cim je izasla, od tad nisu nista napravili pametnoga osim skinova i jednu mapu drugaciju, neoptimizarana do boli, gunplay je uzasan i nije gust uopce. Manje vise je govno to je to, radje si skinit fortnite, igra je super i zabavna je. Ova je samo frustrirajuca, i to jako.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?