HCL.HR

Steep (Datum izlaska: 02.12.2016.)

Žanr: sport       Developer: Ubisoft Annecy       Izdavač: Ubisoft

PC PS4 XBO

Steep je igra otvorena svijeta u kojoj ekstremnim metodama snowboarda, skijanja ili paraglidinga letite sniježnim planinama tražeći izazove postavljene od strane vaših prijatelja.

65

Steep vijesti

Besplatno isprobajte Steep već sljedećeg mjeseca

Petra Rukav 28.10.2016.

Ubisoft je za sredinu sljedećeg mjeseca organizirao dva beta testiranja igre o ekstremno zimskim sportovima, a na Steep party ste pozvani i vi.

Profesionalna skijašica poginula na snimanju za Ubisoftovu igru Steep

Zoran Žalac 20.07.2016.

Nadolazeća Ubisoftova simulacija zimskih ekstremnih sportova dobila je tragičan predznak. Snimajući materijal za tu igru poginula je profesionalna skijašica iz Švedske.

Ubisoftovo iznenađenje E3 sajma je ekstremno snježna igra Steep

Igor Belan 14.06.2016.

Ubisoft već nekoliko godina za redom na kraju svojih E3 konferencija otkrije potpuno novu igru – ove godine taj novi IP je Steep, igra o ekstremnim sportovima na snijegu.

Steep video

Igramo Steep: lomimo kosti, osvajamo medalje i komentiramo igru

Igor Belan 03.12.2016.

Steep je vani u konačnom izdanju, a mi smo se odmah bacili na istraživanje goleme planine i traženje onog savršenog spusta za slomiti nogu, skije, snowboard i glavu. Evo kakvi su naši prvi dojmovi.

Padine Steepa spremne su za naše skije, boardove i polomljene udove

Juraj Bevandić 03.12.2016.

Kod nas ove godine još nije zabijelilo, pa nas Ubisoft podsjeća da nam je skijanje, zimovanje i topao čaj iz termosice osiguran u Steepu koji je jučer izašao.

Pogledajte kako ekstremno surfamo po planini u Steepu

Igor Belan 11.11.2016.

Zaigrali smo betu Steepa, nove sniježne igre iz Ubisofta u kojoj istražujete golemu planinu i radite sulude trikove sa skijama, snowboardom i wingsuitom. Pogledajte kako izgleda PC verzija u 60 FPS-a.

Steep specijali

Zaigrali smo Steep, Ubisoftovo veliko iznenađenje E3 sajma

Aleksandar Roknić 19.06.2016.

Može li Ubisoft igrom o ekstremnim zimskim sportovima zapaliti šire mase gamera? Je li Steep sve što smo tražili od jedne takve igre? Evo naših prvih dojmova s E3 sajma.