HCL.HR

Oznaka: Early Access

H1Z1 organizirao je tjedan besplatnog druženja

Petra Rukav prije 3 dana

Daybreak Games najavio je da će njihova originalna samostalna battle royale pucačina dobiti prvi besplatni tjedan nakon gotovo dvije godine u Early Access fazi.

Strašna survival igra The Forest stiže na PlayStation 4

Petra Rukav prije 4 dana

The Forest nam još od 2014. godine, kada je zavirila u Early Access i odonda se od njega ne makla, pokušava ponuditi iskustvo preživljavanja u šumi kojom vrebaju kanibali. Sljedeće godine horore u mračnoj šumi trebali bi doživjeti na PS4 konzoli.

Conan Exiles dobio datum izlaska

Zoran Žalac prije 5 dana

Jedan od najistaknutijih (i najobdarenijih) survival naslova ove godine dobio je datum na koji bi se trebala pojaviti puna verzija igre.

Igra preživljavanja Fade to Silence spušta temperaturu ispod ništice

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Još ove zime stiže nam zimska avantura preživljavanja u igri Fade to Silence koja donosi neke zanimljive ideje u survival žanr.

Najavljena je roguelike ekspanzija za Superhot

Petra Rukav prije 1 tjedan

Superhot: Mind Control Delete, zasebna ekspanzija za istoimenu pucačinu iz 2016. gdje vrijeme teče samo kada ste u pokretu, uskoro stiže na Steam Early Access.

Wild West Online dobit će napucavanje na konjima

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Wild West Online već je neko vrijeme u fazi testiranja, a jedan od najčešćih prigovora na igru je izostanak borbe prilikom jahanja. Developer je to odlučio popraviti te je pokazao napredak.

Abandon Ship početkom iduće godine podiže sidro i plovi prema Early Accessu

Stjepan Fikter 02.12.2017.

Ako ćemo suditi po novom videu koji demonstrira sve važnije gameplay mehanike, neće nam biti lako u ulozi kapetana broda kada iduće godine zaplovimo u igri Abandon Ship.

Pripremite se, DayZ napokon izlazi iz Early Accessa

Petra Rukav 01.12.2017.

Survival naslov koji se već četiri godine krije iza Early Access Alpha faze napokon je smognuo snage i suočio se sa sudbinom da mora nastaviti dalje.

SpyParty stiže na Steam Early Access nakon osam godina razvoja

Petra Rukav 24.11.2017.

Sljedeće godine mogli bismo napokon isprobati indie naslov zvan SpyParty, kompetitivnu špijunsku igru o ljudskom ponašanju, percepciji i prijevari.

Crytekov potencijalni megahit Hunt: Showdown uskoro dolazi na Steam

Zoran Žalac 13.10.2017.

Tvorci Crysisa žele da im na Steamu pokažete koliko ste zainteresirani za njihovu novu igru. Hunt: Showdown uskoro će biti dostupan u Early Accessu.

Pripremite se za besplatni tjedan u adrenalinom nabijenom brawleru zvanom Battlerite

Petra Rukav 21.09.2017.

Battlerite, kompetitivni indie brawler planira svoj bijeg iz Early Access okova, a njegov developer organizirat će besplatnih tjedan dana borbe da vidi je li odista spreman za takav pothvat.

SpecijalJe li 2017. godina kada je gaming otišao kvragu?

Zoran Žalac 30.08.2017.

Čini se kako je vrag odnio šalu – najprodavanija igra 2017. godine nije dovršen proizvod i to je definitivno dalo neke ideje velikim korporacijama.

Quake Champions izlazi ovoga mjeseca, u Early Access, naravno

Zoran Žalac 19.08.2017.

Bethesda je najavila kako Quake Champions izlazi iz faze zatvorenog beta testiranje u fazu plaćenog beta testiranja.

Zombiji napuštaju H1Z1, postaju sami svoji majstori u Just Survive

Petra Rukav 17.08.2017.

Preživljavanje zombie apokalipse u H1Z1: Just Survive postaje stvar prošlosti, a istu igru s pokojom novinom sada ćemo zvati samo Just Survive.

Tjedna i mjesečna PUBG ažuriranja obustavljena zbog očuvanja kvalitete

Petra Rukav 17.08.2017.

Bluehole Studio prekršio obećanje da će PUBG ažuriranja izlaziti svakih tjedan odnosno mjesec dana radi održavanja visokog standarda kvalitete.