HCL.HR

Oznaka: Gaming škola

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Što je taj E3 sajam?

Zoran Žalac 24.05.2017.

Stalno vas bombardiramo spominjanjem tog nekakvog “I TRI” sajma, a skoro smo smetnuli s uma da među današnjim generacijama gamera ima i onih koji se nisu ni rodili kad je E3 pokrenut prije 22 godine.

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Remake, remaster, reboot – koja je razlika?

Zoran Žalac 20.05.2017.

Nakon ove epizode HCL Gaming škole bit ćete eksperti za prepoznavanje remastera u hrpi remakeova, a naučit ćete i kakve su to igre kojima posred čela lijepimo izraz reboot.

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Jesu li igre ikada smrdile?

Igor Belan 23.07.2016.

Videoigre doživljavamo osjetilom vida i sluha, no jeste li znali da su neke igre pokušale i mirisati? Ili smrdjeti, zavisi kako gledate na to. Sve o tome u novoj epizodi Gaming škole.

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Koji je smisao eksplozija u igrama?

Igor Belan 22.02.2016.

Call of Duty već neko vrijeme pretjeruje s eksplozijama i to nas je potaknulo na razmišljanje – koji je smisao tog vatrometa ako nikako ne utječe na gameplay?

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Tko je izmislio WASD kontrole?

Zoran Žalac 28.12.2015.

U novoj epizodi Gaming škole otkrivamo zašto za PC gaming koristimo baš WASD tipke, kada je to postalo standardizirana kontrolna shema i kakve veze s time ima jedan crveni Ferrari.

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Prva strašna horor igra ikada

Zoran Žalac 31.10.2015.

Ne želimo uloviti izmišljenu kletvu pa na ovu Noć vještica objavljujemo prikladno jeziv video u kojem se prisjećamo se prve strašne horor igre ikada.