HCL.HR

Oznaka: Half Life 3

Bivši zaposlenik Valvea napravio mod za Half-Life

Petra Rukav 25.09.2017.

Bivši viši dizajner u Valveu objavio je potpuno nov i besplatan mod za originalni Half-Life, a nazvao ga je Half-Life Caged.

Igrači se obrušili na Dotu 2 jer Valve nije napravio Half-Life 3

Petra Rukav 29.08.2017.

Dota 2 na Steamu pokupila negativne ocjene od negativnih ljudi koji se ne žele pomiriti s činjenicom da Valve ne želi napraviti Half-Life 3.

Nećete vjerovati, ali objavljen je sinopsis priče za Half-Life 3

Zoran Žalac 25.08.2017.

Scenarist Half-life serijala koji više ne radi u Valveu odlučio nam je skratiti muke i dati nam sinopsis nikad dovršene treće epizode Half-lifea!

Nismo mnogo izgubili jer Half-Life 3 ionako ne bi zaključio priču serijala

Zoran Žalac 18.07.2017.

Scenarist koji je radio na priči za nesuđenu treću epizodu Half Lifea 2 izjavio je kako bi ta igra također završila cliffhangerom.

Valve je sada izgubio sve ljude koji su radili na priči Half-Life igara

Zoran Žalac 02.05.2017.

Iz Valvea je danas otišao i zadnji scenarist Half-life igara, što vrlo vjerojatno znači da će na Half-Life 3, ako se uopće i dogodi, raditi sasvim novi spisatelji.

Nismo dočekali Half-life 3, ali konačno je stigao novi monolog Freeman’s Mind serijala

Zoran Žalac 03.04.2017.

Deset godina nakon što smo čuli misli Gordona Freemena u originalnom Half-lifeu stiže nam i nastavak te neurotične avanture.

Gabe Newell optužuje djetinjaste zaposlenike za širenje lažnih glasina o Half-Life 3

Juraj Bevandić 15.02.2017.

Vrhovnoj ekipi Valvea razumljivo su prisjele šale o Half-Lifeu 3, pogotovo sada kada su zarazile i njihove zaposlenike koji onda šire glasine.

Valve radi na tri velike igre za VR uređaje

Zoran Žalac 11.02.2017.

Čelnik Valvea potvrdio je kako će njihove sljedeće tri igre biti napravljene kako bi tehnologiju virtualne stvarnosti uzdigle na novu razinu.

Gabe Newell vidi Half-Life kao niz stvari zbog kojih će žaliti do kraja života

Zoran Žalac 18.01.2017.

Šef Valvea odradio je svoju AMA sesiju na Redditu, a premda nije otkrio što se događa s igrom koju svi traže, dao je nekoliko naznaka da njegovi timovi rade na novim igrama.

Half-Life 3 je jedno vrijeme bio zamišljen kao avantura ili strategija

Juraj Bevandić 08.01.2017.

Nove informacije od izvora koji je imao uvid u rano planiranje Half-Lifea 3 kažu da je igra trebala biti ili RTS ili akcijska avantura sa živim glumcima.

Valve stvarno jako ne želi napraviti Half-Life 3

Juraj Bevandić 20.12.2016.

Valve je hladno ignorirao vapaje fanova koji su putem Steam Awardsa tražili novi Half-Life, ali u njihovu obranu ostale kategorije i nominacije su prilično dobre.

Pridružite se fanovima u zahtjevanju nove Half-Life igre

Juraj Bevandić 25.11.2016.

Valveove Steam nagrade imaju jednu praznu kategoriju u koju fanovi mogu upisati što god hoće, a na Redditu se okupila zajednica koja nominira Half-Life 2 kao igru koja zaslužuje nastavak.

Na Gamescomu osvanuo veliki poster za Half Life 3

Zoran Žalac 16.08.2016.

Među promotivnim materijalima na zgradi konvencijskog centra u kojemu se održava Gamescom sajam našao se jedan poster koji se brutalno poigrao s fanovima Half Lifea.

SteamVR Test uskrsnuo nadu u Half Life 3

Zoran Žalac 24.02.2016.

Fanovi su u nedavno izbačenom testu performansi računala za Valveov VR uređaj pronašli materijale vezane uz nadolazeće igre iz Valvea, među njima i nikad dočekani Half Life 3.

Pisac priče za Half Life igre više ne radi u Valveu

Zoran Žalac 08.01.2016.

Ako jednoga dana i dobijemo neprežaljeni Half Life 3, uz njegovu priču neće biti povezano ime autora koji ju je potpisivao u prethodne dvije igre.