HCL.HR

Oznaka: Need for Speed igre

Pogledajte kako ćemo sređivati aute u Need for Speed Payback

Zoran Žalac 26.07.2017.

Za razliku od NFS-a iz 2015., Payback će imati dublji sustav sređivanja i tuninga vozila – svaki individualni dio auta moći ćemo sređivati po želji!

Need for Speed Payback odbija aute kao na fliperu

Zoran Žalac 10.06.2017.

Razvojni studio Ghost Games kroz prikaz prve pljačke u NFS Paybacku definirao je što točno smatraju akcijskom automobilskom fantazijom.

Electronic Arts E3 2017 konferencija – izvješće

Zoran Žalac 10.06.2017.

Prezentacija izdavačke kuće Electronic Arts povodom E3 sajma donijela nam je prikaze igara kao što su FIFA 18, NFS Payback i Star Wars: Battlefront 2, a otkrivena su i dva uzbudljiva nova naslova.

Need for Speed Payback ne mora ni izlaziti, ta igra već postoji u GTA 5

Zoran Žalac 06.06.2017.

Mogućnost režiranja i montiranja videa unutar Grand Theft Auta 5 ponovno je dokazala da ono što se ne može napraviti u GTA 5 zapravo ne postoji. Ovoga puta kroz GTA 5 zaživio je prvi trailer za NFS Payback.

Novi Need for Speed zove se Payback i ima lude pljačke kao u Fast & Furious filmovima

Zoran Žalac 02.06.2017.

Sljedeća Need for Speed igra ponovno će se vratiti imitiranju Fast & Furious franšize, ovoga puta u njezinim akcijskim segmentima pljačkanja i obračunima šasija.

Novi Need for Speed vjerojatno je smješten u Seattle

Zoran Žalac 01.06.2017.

Sudeći prema blagim obrisima zgrada u zadimljenom screenshotu novog Need for Speeda, igra bi trebala biti smještena u američkom gradu Seattle.

Otkrivena prva slika novog Need for Speeda, potvrđene policijske potjere

Zoran Žalac 09.05.2017.

Electronic Arts i Ghost Games podijelili su prve detalje o sljedećoj Need for Speed igri potvrdivši da više neće forsirati obaveznu internetsku vezu za igranje.

SpecijalTop 5 ideja za novu Need for Speed igru

Zoran Žalac 11.04.2017.

Dvadeseti dio glavnog Need for Speed serijala stiže ove godine i ima priliku biti nešto posebno. Iako znamo da nas EA neće poslušati, besplatno im dijelimo pet savjeta kojim NFS ponovno mogu učiniti zanimljivim.

Sljedeći Need for Speed vodit će kolonu Electronic Artsovih igara na E3 sajmu

Zoran Žalac 06.04.2017.

Izdavačka kuća Electronic Arts obznanila je svoje planove za ovogodišnji E3 sajam te najavila kako se show vrtjeti oko Need for Speeda te Star Wars Battlefronta 2.