HCL.HR

Oznaka: Strateške igre

Uvrnuti Rock of Ages 2 vraća nas razaranju tvrđava kroz razna umjetnička razdoblja

Petra Rukav prije 2 dana

Za nešto manje od dva tjedna vraćamo se kotrljanju kugle koja razara sve pred sobom u grafički uljepšanom te u Unity Engine 4 napravljenom Rock of Ages 2.

RecenzijaPyre

Žarko Ćurić prije 1 tjedan

Tvorci Bastiona i Transistora donose nam još jedan zanimljivi indie dragulj, sportsku RPG avanturu smještenu u svojevrsno čistilište.

U Total War: Warhammer stiže rasa barbarskih Norsca

Zoran Žalac 19.07.2017.

Iako je nastavak na pomolu, prvi Total War: Warhammer uskoro dobiva novu igrivu rasu koja će sa sjevera krenuti u pljačkanje i vandaliziranje.

Pogledajte kako klasična PC strategija Sudden Strike 4 funkcionira na PS4 konzoli

Zoran Žalac 18.07.2017.

Iako ne izgleda kao igra koja je posebno prilagođena za sučelje kontrolera, Sudden Strike 4 stiže i na PlayStation 4 konzolu, a u ovom videu možete vidjeti kako se igra na toj platformi.

SpecijalGameri okruglog stola #14: Zima stiže, vadimo Game of Thrones kutije

Matej Žganec 16.07.2017.

Gameri Okruglog Stola donose vam najbolje društvene igre iz svijeta Westerosa kojima možete ispuniti vrijeme između novih epizoda megapopularne serije Game of Thrones.

RecenzijaBlitzkrieg 3

Stjepan Fikter 12.07.2017.

Svjetla reflektora padaju na virtualnog generala Borisa kada se priča o Blitzkriegu 3, ali zapravo prava zabava krije se iza zastora.

Budućnost Total Wara je u kompaktnijim igrama pod nazivom Total War Saga

Zoran Žalac 05.07.2017.

Razvojni tim Creative Assembly otkrio je kako će buduće igre Total War serijala uglavnom biti fokusirane na mala geografska prostranstva.

Sudden Strike 4 ponovno zove u boj 2. svjetskog rata

Zoran Žalac 03.07.2017.

Strateška igra Sudden Strike 4 približava se svom izlasku u osmom mjesecu. Provjerite što ova igra ima za ponuditi na virtualnim frontama 2. svjetskog rata.

Aven Colony želi biti strateška igra koja nije poglupljena za konzole

Zoran Žalac 27.06.2017.

Provjerite kako izgleda sustav kontrola pomoću gamepada u strateškoj igri Aven Colony koja nam stiže krajem sedmog mjeseca.

Ekspanzija za XCOM 2 je toliko velika da je mogla biti XCOM 3

Juraj Bevandić 17.06.2017.

War of the Chosen ima toliko sadržaja i noviteta da je mogla biti nova igra, ali neće dovoljno odudarati od priče XCOM 2, pa je samo ekspanzija.

Nova igra Tropico serijala stiže u 2018.

Zoran Žalac 01.06.2017.

Izdavačka kuća Kalypso Media otkriva da će Tropico serijal ponovno uspostaviti svoju diktaturu 2018. godine, i to u moderno vrijeme uz pomoć pametnog telefona i društvenih mreža.

Najavljen strateški naslov Battlestar Galactica: Deadlock

Zoran Žalac 18.05.2017.

Svemirska franšiza Battlestar Galactica ovoga ljeta dobit će novu stratešku igru za PC i konzole, podnaslovljenu kao u Deadlock.

Gušteri se namjerili na ljude u novom traileru za Total War: Warhammer 2

Zoran Žalac 11.05.2017.

Total War: Warhammer pokazuje da je Icke bio u pravu – svijetom će zavladati rasa uspravno hodajućih guštera! I imat će razvijene ratne strategije!

Phoenix Point je nova igra tvorca X-COM-a i već je financirana na Figu

Zoran Žalac 02.05.2017.

Duhovni nasljednik XCOM serijala uspješno je financiran u crowdfunding kampanji te je na dobrom putu da bude dovršen u PC verziji za kraj 2018. godine.

Počinje Dawn of War 3 multiplayer beta, isprobajte igru besplatno prije izlaska

Juraj Bevandić 21.04.2017.

Upravo počinje Dawn of War 3 multiplayer beta dostupna svima preko Steama, a isplati ju se isprobati jer igra za sata skuplja prilično pozitivne dojmove te izlazi uskoro.