HCL.HR

XBO

PLATFORMA

Microsoftova konzola osme generacije prošla je kroz turbulentno razdoblje prvu godinu svog postojanja nakon promotivne kampanje u kojoj igranje igara nije bilo u prvom planu. Međutim, Xbox One je od tada napravio impresivan zaokret i postao konzola brojnih ekskluziva i specifičnih mogućnosti poput povratne kompatibilnosti sa starim X360 igrama.

XBO Recenzije

RecenzijaFor Honor

Gregor Stojev prije 14 sati

Ubisoft nam svojim najnovijim multiplatform naslovom donosi friški spin mačevanju koje, makar nema što za reći, ima itekako što za pokazati.

RecenzijaResident Evil 7

Zoran Žalac 23.01.2017.

Otkrivamo je li Resident Evil 7 povratkom korijenima uspješno revitalizirao svoj serijal ili je pak prebacivanjem u prvo lice mutirao u neprepoznatljivu abominaciju.

RecenzijaFinal Fantasy XV

Žarko Ćurić 20.12.2016.

Jedna od najdužih sapunica industrije video igara je gotova – 15. nastavak popularnog Final Fantasy serijala napokon je izašao te smo dobili priliku prošetati čudesnim Eos svijetom kao princ Noctis.

XBO Vijesti

World of Tanks streamer preminuo tijekom dobrotvornog streama

Juraj Bevandić prije 11 sati

Brian Vigneault, World of Tanks zajednici poznatiji kao ‘Poshybrid’ preminuo je tijekom dobrotvornog streama dužeg od dvadeset sati. Trenutno nisu utvrđene poveznice između dugog igranja i smrti.

Kreator Mortal Kombata ne bi imao ništa protiv da se potuče sa Street Fighterom

Zoran Žalac prije 17 sati

Tvorac Mortal Kombat serijala bio bi zainteresiran za ideju crossovera sa Street Fighter serijalom, premda vjeruje kako to ne bi bilo jednostavno za izvesti.

Tvorci Rogue Legacyja najavili novi projekt pod nazivom Full Metal Furies

Zoran Žalac prije 2 dana

Full Metal Furies je kooperativna igra koja vas poziva da slijedite njezina pravila prije nego bude tražila da ih kompletno prekršite.

XBO Specijali

Doznali smo što sve donosi povratak u Morrowind

Zoran Žalac prije 9 sati

Posjetili smo ZeniMaxovu prezentaciju u Londonu kako bismo doznali detalje o službenom povratku u Morrowind te vam izvijestili što sve stiže u novoj ekspanziji za The Elder Scrolls Online.

Nije li bolje kad igre izlaze ranije ako ih se najavi kasnije?

Zoran Žalac 26.01.2017.

U 2017. godinu ulazimo s nadom da će industrija igara prihvatiti slabašni trend izbacivanja igara unutar dvanaest mjeseci od njihove najave.

Sve što morate znati o Battlefield 1

Petra Rukav 20.08.2016.

Spremni za akcijom nabijeno napucavanje na bojištima Prvog svjetskog rata? Battlefield 1 iliti najiščekivanija pucačina godine uskoro nam dolazi, a u ovom videu prenosimo vam sve što o njoj morate znati.

XBO Igre

Full Metal Furies

Zoran Žalac prije 2 dana

Kooperativni 2D brawler nalik Castle Crashersima, ali i s dubinom RPG igara poziva vas da pratite set pravila kroz svoju avanturu prije nego ih budete morali kompletno prekršiti.

Greedfall

Zoran Žalac 11.02.2017.

Greedfall je akcijski RPG-u tvoraca Technomancera i Bound By Flamea koji bi trebao kombinirati fantazijski ugođaj s tematikom kolonizacije.

Banner Saga 3

Zoran Žalac 05.02.2017.

Zaključak trilogije odvodi rogate borce i ostalu ekipu prema izopačenoj zemlji punoj tmine.