HCL.HR

XBOX

PLATFORMA

Microsoftova konzola osme generacije prošla je kroz turbulentno razdoblje prvu godinu svog postojanja nakon promotivne kampanje u kojoj igranje igara nije bilo u prvom planu. Međutim, Xbox One je od tada napravio impresivan zaokret i postao konzola brojnih ekskluziva i specifičnih mogućnosti poput povratne kompatibilnosti sa starim X360 igrama.

XBOX Recenzije

RecenzijaPro Evolution Soccer 2018

Zoran Žalac prije 5 dana

Pro Evolution Soccer 2018 poručuje da se legende stvaraju u njemu, no što je točno legendarno u tom nogometu koji od vas traži brojne kompromise?

RecenzijaDestiny 2

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Dočekali smo nastavak svemirske opere koja je prije tri godine falšala u startu. Je li nakon te generalne probe Destiny 2 popravio ukupni dojam svojom izvedbom?

RecenzijaF1 2017

Tomo Cole prije 1 tjedan

Osma inačica službene Formula 1 igre iz Codemastersove garaže zabavna je kako je i bilo za očekivati, no je li riječ o najboljoj F1 igri ikad napravljenoj?

XBOX Vijesti

Minecraft cross-platform verzija pokucala nam je na vrata

Petra Rukav prije 24 sata

Ažuriranje zvano Better Together donosi cross-platform multiplayer u Minecraft, no vlasnici Nintendo Switcha ostali su lišeni svoje verzije.

Spremite češnjak i raspelo, Vampyr je odgođen za 2018.

Zoran Žalac prije 1 dan

Vampirski RPG u Londonu s početka 20. stoljeća ipak nećemo igrati krajem ove godine, nego tek iduće.

Upoznajte svoje saveznike u Call of Duty: WWII

Zoran Žalac prije 2 dana

Britanski zapovjednik Arthur Crowley i francuska partizanka Rousseau dvoje su likova koje ćete susresti tijekom kampanje u CoD: WW2, a njihove sudbine utjecat će na glavnoga lika i njegov vod.

XBOX Specijali

TOP 5 igara kojima se najviše veselimo ove jeseni

Zoran Žalac prije 17 sati

Doznajte koje se igre nestrpljivo iščekuju u redakciji HCL portala i po čemu je tih pet naslova specifično da izdvajamo u ovome formatu.

Gameri Okruglog Stola #23: Kako će izgledati Cyberpunk 2077, nova igra tvoraca Witchera?

Erna Fučić prije 5 dana

Jedna od najiščekivanijih videoigara aktualne generacije je Cyberpunk 2077. Detalji o istoj stižu nam na kapaljku, no o materijalu zapravo znamo jako mnogo toga, s obzirom da potječe iz svijeta boardgaminga.

Kako ubaciti dresove i prava imena klubova u PES 2018?

Zoran Žalac prije 7 dana

Poznato je da Konamijev PES ima polovično licencirane ekipe i natjecanja, no postoji lijek za to – čak i na PlayStation 4 konzoli.

XBOX Igre

BioMutant

Zoran Žalac 02.09.2017.

Post-apokaliptična kung-fu bajka u kojoj s mutiranim risom oslobađamo prirodu od neželjenih čudovišta.

Dragon Ball FighterZ

Zoran Žalac 02.09.2017.

Dragon Ball igra u 2.5D obliku koja inspiraciju vuče od Marvel vs. Capcom tabačina suprotstavit će Gokua sa vojskom androida.

Road Rage

Zoran Žalac 02.09.2017.

Nasilna igra u kojoj se motoristi mlate bejzbol palicama, lancima i motorkama pokušava vratiti duh nekadašnjeg Road Rasha.