HCL.HR

Sljedeća Portal igra je simulator gradnje mostova

Petra Rukav 06.12.2017.   •   2 komentara


Najavljena je nova i posve drugačija Portal igra. Radi se o neočekivanom crossoveru između Valveove voljene franšize i Bridge Constructora.

portal bridge constructor

Headup Games, nerijetko nagrađivani njemački izdavač videoigara, obznanio je da je čitavu godinu šutke radio na sljedećoj Bridge Constructor igri, odnosno simulatoru gradnje mostova. Ono što njegov najnoviji projekt čini nešto više posebnim od drugih je činjenica da nadolazeći naslov uranja u svijet Valveove voljene Portal franšize.

Konkretno, Bridge Constructor Portal, kako su ga nazvali, spojit će zakone konstrukcijskog inženjerstva i tehnologije iz poznatog postrojenja Aperture Science u novo iskustvo pod budnim okom GLaDOS, jedne od najzanimljivijih primjeraka računalno upravljane umjetne inteligencije.

Ovo možda izgleda kao čudan spoj, no sjetite se da to nije prvi put da Portal ima neuobičajene crossovere. Naime, Rocket League je prije dvije godine dobio kozmetički DLC na temu Portala, a Valveov serijal ostavio je traga i u Lego Dimensions. Povrh toga, još uvijek čekamo vijesti o filmskoj adaptaciji Portala, ali i Half-Lifea za koje je odgovoran poznati redatelj J.J. Abrams.

U svakom slučaju, Bridge Constructor Portal izlazi ovoga mjeseca, preciznije 20. 12. na Windows, Mac, iOS i Android. Što se tiče konzolaških izdanja, odnosno verzije za Nintendo Switch, Xbox One te PlayStation 4; njih ćemo zaigrati tek sljedeće godine.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Zoran Žalac

    07.12.2017 - 10:43

    … jer evo sam krumpir!

  • goldfinger

    07.12.2017 - 14:57

    Ne znam šta reći….Čudno mi je ovo full….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?