HCL.HR

Zlatna groznica poharala je Wild West Online u zatvorenom alpha testiranju

Petra Rukav 16.09.2017.   •   7 komentara


Konkurencija Red Dead Redemptionu 2 službeno je ušla u fazu zatvorenog alpha testiranja, a svi koji su kupili kolekcionarsko ili pionirsko izdanje od sada mogu sudjelovati u zlatnoj groznici.

wildwestonline

Divlji zapad Red Dead Redemptiona 2 najvjerojatnije nećemo doživjeti na PC-u, no da se oni koji ne posjeduju PS4 ili XONE konzolu ne osjećaju zapostavljeno developer 612 Games odlučio je samo za njih pripremiti Wild West Online.

Ova western MMO igra nedavno je otvorila svoja vrata svim kaubojima koji su je odlučili podržati. Drugačije rečeno, svi koji su kupili pionirsko ili kolekcionarsko izdanje slobodno se pridruže prvom zatvorenom alpha testiranju koje će trajati tri tjedna, točnije od 15. do 18. 09., 22. do 25. 09. i 29. 09. do 01. 10.

U ovoj verziji igre igrači će sudjelovati u zlatnoj groznici, pa će slijedom toga glavni pokretač akcije biti zlato, odnosno traganje za istim. Slobodno surađujete s drugim igračima kako bi izgradili rudarske kampove, međutim, treba biti oprezan jer se dragocjeni resursi prevoze u gradove da budu prodani, a banditi i razbojnici nikada ne spavaju.

Ovom alpha verzijom „dajemo igračima uvid u ono što će igra biti, kao i priliku da izravno utječu na njen razvojni proces dajući nam povratne informacije. Želimo čuti konstruktivne kritike i raditi s našom zajednicom na izgradnji igre u kojoj će se moći uživati dugi niz godina,“ rekao je izvršni producent Stephan Bugaj.

Povrh toga, najavljen je i drugi krug alpha testiranja koje će se održati između 10. 10. i 15. 11., a sadržavat će posve novu mapu.

Komentari (7)

  • funky0308

    17.09.2017 - 10:28

    Drugu mapu? Nadam se da je druga mapa spojena s ovim dijelom i da nece biti prekidanja ili ucitavanja posebnih mapa za odredjene aktivnosti. RDR je pokazao kako to treba izgledati, ne treba cjepkati dijelove mape.

  • rokonja

    17.09.2017 - 10:29

    a baš bi volio da pokupi rockstar jednom šamarćinu za sva vremena, zbog zlostavljanja pc-i igraća (mislim delaju bedake z njih).

    • Czar

      @rokonja, 17.09.2017 - 10:35

      Teško, zajedničko ovim igrama je samo što su na divljem zapadu dok je po žanru jedno mmorpg, a drugo akcijski sandbox tipa gta.

  • phoda

    17.09.2017 - 19:51

    Zasto dajete bilo kakav publicitet ovom smecu od prevare?7

    • phoda

      @phoda, 17.09.2017 - 19:57

      Ako nekog zanima. Isti covjek je istu igru napravio 4 puta vec samo promijenio parkticki teksture i ovo je peta. Svaka je ne dovrseno smece. Tako da pazite a kog zanima nek malo pretrazi. Ako mislit da su napadi na developera ne osnovani slobodno podrzite ali upozoravam da ebi bilo nismo znali.

    • UrbanFsk

      @phoda, 18.09.2017 - 14:06

      Taj o kojem ti pricas nema veze s ovim igrom. Jedna poveznica je ta sto je od njega kupljena licenca na engine. Ne siri neosnovane dezinformacije.

    • phoda

      @UrbanFsk, 18.09.2017 - 14:09

      Neznam. Po meni ima malo previse poveznica. Ona najveca jest da koriste ISTE animacije, jako puno asseta su takodjer isti, pogledaj dva gameplaya usporedno takodjer identicni i jos povrh toga izdanja igre koje kupis i dobijes bonuse su ISTI ko u prijasnjim igrama. Ili su kupili SVE od njega ili covjek napravio istu firmu pod drugim imenom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?