HCL.HR

Mouse Eyes

Teo Petrić 28.12.2006.   •   0 komentara


Dosadio vam je vaš obični bijeli miš ? Podarite mu novi pogled na život ovom modifikacijom.

Ime moda: Mouse eyes
Cijena: otprilike 15kn
Težina: 1/5

Znate I sami da su obični miševi dosadni, pa sam odlučio napraviti ovaj mod. Trebate ćete dvije LEDice i optornik. Mod je jako jednostavan, ako imate PS/2 miš, samo nađite crvenu žicu (+5V) i crnu žicu. Morate spojiti LED diode u seriju ako su obični (2V svaka, I trebate 25 Ohm otpornk) ili paralelni ako su ultra svijetleći (3.8V, trebate 30 Ohm otpornik). Ja sam ih morao spojiti paralelno zato što imam wirelles optički miš koji ima dvije baterije unutra (2×1.5V)

Sada uzmite lemilicu u ruke i izbušite dvije rupe. Bušite 5mm duboko. Kada ste završili s bušenjem, uzmite LED kučišče I stavite u rupu. Izgleda ljepše s njim. LED i ljepilo za LED kućište.

Spojite LED i to je to, gotovi ste. Ja sam završio u roku 10 minuta, ali finalni produkt je izvrstan. Koristio sam ultra svijetleće LED zato što izgleda ljepše nego obične. Bacite pogled na slike, lijepo, zar ne?

Ovaj tekst je preveden s bivšeg sajta CRO-Moddersa uz njihovo dopuštenje. CRO-Modders je bila stranica koja se bavila moddanjem kompjutera, ali zbog tehničkih problema stranice više nema. HCL.hr ima pravo objavljivanja njihovih tekstova, te se ti tekstovi smatraju vlasništvom HCL.hr-a.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?