HCL.HR

Koei Tecmo

Izdavač

Koei Tecmo Recenzije

RecenzijaNioh

Juraj Bevandić 06.02.2017.

Sony nastavlja otvarati godinu s vrlo kvalitetnim ekskluzivama, a Nioh bismo mogli igrati do početka iduće godine s obzirom na to koliko ima sadržaja i koliko je zarazan i nemilosrdan.

RecenzijaDead or Alive 5 Last Round

Žarko Ćurić 17.03.2015.

Posljednja runda petog dijela Dead or Alivea donosi nam dva nova lika, poboljšanu grafiku i unaprijeđen Soft Engine za što vjerniju simulaciju kretanja poprsja ženskih boraca.

RecenzijaYaiba: Ninja Gaiden Z

Juraj Bevandić 05.04.2014.

Yaiba: Ninja Gaiden Z je igra čije mane i mušice jako želite zavoljeti, ali jednostavno joj ne možete progledati kroz prste.

Koei Tecmo Vijesti

Nioh milijun prodanih primjeraka slavi besplatnim zlatnim oklopima

Juraj Bevandić prije 4 dana

Koei Tecmo i Team Ninja pohvalili su se s impresivnih milijun prodanih primjeraka Nioha, a za proslavu će svim igračima podijeliti poseban zlatni oklop.

Developeri Nioha promijenili co-op sustav jer je onaj sličan Dark Soulsu bio “prelagan”

Juraj Bevandić 09.02.2017.

Novi co-op sustav u Niohu onemogućuje pozivanje pomoći dok ne prođete područje sami, a developeri kažu da je tako jer bi inače igra bila prelagana.

Ovog vikenda je posljednja prilika za besplatno zaigrate Nioh prije izlaska

Juraj Bevandić 19.01.2017.

Nioh je osvanuo besplatno u PS Storeu, ali samo kao trial verzija koju možete skinuti i pripremiti za ovaj vikend kada će biti dostupna za igranje na jedan dan.

Nioh će ciljano biti teška igra, a dobit će i besplatni PVP

Juraj Bevandić 17.01.2017.

Team Ninja kažu da su jako usredotočeni na Nioh, a aktivno su pazili na to da igra ne bi ni slučajno bila lagana. Nakon izlaska radit će na besplatnom PVP updateu.

Nioh dobio konkretan datum izlaska

Filip Galeković 14.09.2016.

Nakon deset dugih godina razvoja, napokon znamo kad će točno tajnoviti akcijski RPG Nioh doći na Playstation 4 konzolu, ali ćemo morati još neko vrijeme čekati da ga zaigramo.

Koei Tecmo Specijali

Nema rezultata

Koei Tecmo Igre

Nioh

Zoran Žalac 07.03.2016.

Više od deset godina u izradi, ovaj akcijski RPG baziran je na nedovršenom scenariju japanske filmske legende Akire Kurosawe. U rukama tvoraca Ninja Gaidena, Nioh izgleda kao konkurent Dark Souls igrama.