HCL.HR

Sony Interactive Entertainment

Izdavač

Sony Interactive Entertainment Recenzije

RecenzijaHorizon Zero Dawn

Zoran Žalac 23.02.2017.

PlayStation 4 ekskluziva Horizon Zero Dawn dugo je bila nepoznanica da bi se po izlasku pokazalo kako smo tu avanturu već vidjeli kroz desetke drugih igara. No, nismo ju još doživjeli u ovako svježem izdanju.

RecenzijaShadow of the Beast

Žarko Ćurić 28.05.2016.

Remake čuvenog Amiga klasika Shadow of the Beast ponovno je probudio zvijer u nama te smo krenuli u krvavi pohod za osvetom u ovom akcijom nabijenom 2D platformeru.

RecenzijaAlienation

Gregor Stojev 04.05.2016.

Spiritualni nastavak Dead Nationa – Alienation na mjestu zombija uvodi hordu vanzemaljaca koju je gušt klati par tisuća puta, a onda više nije.

Sony Interactive Entertainment Vijesti

Nathan Drake neće se pojaviti u Uncharted: The Lost Legacy

Zoran Žalac prije 3 dana

Nadolazeća spin-off igra i potencijalno zadnje poglavlje Uncharted serijala u režiji Naughty Doga bit će isključivo ženska avantura.

Horizon Zero Dawn se odlično prodaje i već se radi na proširenju priče

Juraj Bevandić prije 7 dana

Sony potvrđuje da je s 2.6 milijuna prodanih primjeraka Horizon Zero Dawn njihov najuspješniji novi IP na PlayStationu 4, što znači dobre stvari za budućnost franšize.

Krvavi Drawn to Death bit će besplatan za PS Plus pretplatnike idućeg mjeseca

Zoran Žalac prije 7 dana

Korisnici PlayStation Plus usluge idućeg će mjeseca na poklon konačno dobiti novu, a k tome i ekskluzivnu igru tvorca Twisted Metala.

Očekuje se da Horizon Zero Dawn proda primjeraka koliko i Uncharted 4

Juraj Bevandić 22.02.2017.

Firme za tržišna istraživanja su impresionirane Horizon Zero Dawnom koliko i prve recenzije, pa očekuju prodaju u rangu Uncharteda 4 ili Metal Gear Solida 5.

Gdje je više ta Horizon Zero Dawn recenzija?

Zoran Žalac 20.02.2017.

Prije nego vam serviramo punu recenziju velike PS4 ekskluzive, evo kratke degustacije dojmova o našoj Horizon Zero Dawn avanturi koja je još u tijeku.

Sony Interactive Entertainment Specijali

Vidjeli smo demo novog God of Wara iza zatvorenih vrata

Aleksandar Roknić 17.06.2016.

Kratos je promijenio kameru kojom gleda na svijet, malo ostario i pustio bradu, a iako će neki reći da je omekšao zbog sina, po svemu što smo vidjeli na E3 sajmu brutalan je kao i uvijek.

Sony Interactive Entertainment Igre

Until Dawn: Rush of Blood

Igor Belan 26.02.2017.

Until Dawn: Rush of Blood je PlayStation VR ekskluzivan on-rails shooter smješten u jezivi svijet popularne PS4 ekskluzive Until Dawn. Iako s tom igrom zapravo i nema mnogo veze, riječ je o zastrašujućem iskustvu s PlayStation VR headsetom na glavi.

Wipeout Omega Collection

Zoran Žalac 04.12.2016.

Remasterizirana kolekcija koja uključuje Wipeout HD, Wipeout Fury i Wipeout 2048 vrtit će se u glatkih 60 sličica po sekundi prvi put na PlayStation 4 konzolama.

The Last of Us Part 2

Zoran Žalac 04.12.2016.

Joel i Ellie nastavljaju svoju tragičnu priču u svijetu kojega nisu spasili. Drugi dio igre The Last of Us još je u ranoj fazi razvoja, ali već sada izgleda fantastično na nadograđenom pokretaču Uncharteda 4.