HCL.HR

Sony Interactive Entertainment

Izdavač

Sony Interactive Entertainment Recenzije

RecenzijaHidden Agenda

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Nova igra tvoraca Until Dawna hrabar je pokušaj da se u virtualni svijet prenese zabava kakvu je među boardgaming naslovima svojevremeno nudio Cluedo.

RecenzijaKnack 2

Gregor Stojev 16.09.2017.

Naslov kojeg početkom PS4 ere nitko nije tražio sada dobiva i nastavak kojega nitko nije tražio. Saznajte je li Knacku nekoliko godina pauze koristilo da otkrije svoj pravi smisao.

RecenzijaUncharted: The Lost Legacy

Zoran Žalac 17.08.2017.

Nova igra Uncharted serijala ne donosi ništa neviđeno, ali je i dalje pustolovina koju vlasnici PlayStation 4 konzole ne bi trebali ignorirati.

Sony Interactive Entertainment Vijesti

God of War će vam uzeti oko 30 sati života

Zoran Žalac prije 4 dana

Novo izdanje God of War serijala imat će nešto više mesa na svojim kostima u usporedbi s prijašnjim Kratosovim avanturama.

Dobili smo novi trailer za Death Stranding, i opet nemamo pojma kakva je to igra

Zoran Žalac prije 5 dana

Hideo Kojima prikazao je treći, do sada najduži trailer za svoj projekt Death Stranding. Neke stvari su nam nakon njega jasnije, ali takvih je zapravo vrlo malo.

Detroit: Become Human je pod paljbom zbog scene nasilja u obitelji

Petra Rukav prije 1 tjedan

Gameplay trailer za nadolazeći Detroit: Become Human zbog scena o zlostavljanju djeteta u obitelji zgrozio je mnoge, a novopečene kritike pristižu iz raznih kampanja za djecu te zastupnika u britanskom parlamentu.

God of War dobio datum izlaska, Sony ga brže-bolje uklonio

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Velika PS4 ekskluziva God of War na službenoj PlayStation trgovini kratko je dobila datum izlaska, prije nego je isti zamijenjen placeholderom.

Guillermo Del Toro dolazi na Game Awards, šanse su da će predstaviti Death Stranding

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Filmski redatelj i jedan od likova u Death Strandingu, Guillermo Del Toro, potvrđen je kao prezenter na nadolazećoj Game Awards ceremoniji.

Sony Interactive Entertainment Specijali

Vidjeli smo demo novog God of Wara iza zatvorenih vrata

Aleksandar Roknić 17.06.2016.

Kratos je promijenio kameru kojom gleda na svijet, malo ostario i pustio bradu, a iako će neki reći da je omekšao zbog sina, po svemu što smo vidjeli na E3 sajmu brutalan je kao i uvijek.

Sony Interactive Entertainment Igre

Hidden Agenda

Igor Belan 30.11.2017.

Hidden Agenda je “filmska igra” tvoraca Until Dawna u kojoj pomoću Playlink tehnologije na PlayStationu 4 pomoću svog smartphonea upravljate s tijekom radnje koja se kreće oko istraživanja slučaja serijskog ubojice zvanog The Trapper. Može se igrati solo ili grupno, a svaki put kad je igrate radnja ove detektivske priče može otići u potpuno drugom smjeru.

Knack 2

Zoran Žalac 14.06.2017.

Nastavak prve ekskluzive za PlayStation 4 konzolu osim lika u naslovnoj ulozi donosi nam još jednog junaka za kooperativno igranje.

Until Dawn: Rush of Blood

Igor Belan 26.02.2017.

Until Dawn: Rush of Blood je PlayStation VR ekskluzivan on-rails shooter smješten u jezivi svijet popularne PS4 ekskluzive Until Dawn. Iako s tom igrom zapravo i nema mnogo veze, riječ je o zastrašujućem iskustvu s PlayStation VR headsetom na glavi.