HCL.HR

Oznaka: Conan

Conan O’Brien izdržao je svega šest sekundi paklenog Cupheada

Zoran Žalac 13.07.2017.

Nova epizoda Clueless Gamera bavi se nadolazećim retro platformerom zvanim Cuphead, a Conan O’Brien je tu priliku iskoristio za malo flertanja.

Conan Exiles dobiva 24. ažuriranje u samo dva mjeseca

Juraj Bevandić 07.04.2017.

Novi update za Conan Exiles, već dvadeset i četvrti u tek dva mjeseca od izlaska dodaje novi dungeon, opremu i još sadržaja.

HCL VideoIgramo Conan Exiles: Bolje od ARK-a?

Igor Belan 07.02.2017.

Conan Exiles novi je Early Access hit na Steamu o kojem svi pričaju, a mi se pola ovog video komentara čudimo zašto ovo ljudi kupuju, dok se drugu polovicu bojimo za vlastiti život.

Conan Exiles izašao u Early Access, ima velike planove i velike khm, khm…

Juraj Bevandić 31.01.2017.

Conan Exiles namjerava biti u Early Accessu manje od godinu dana i ubaciti zanimljive mehanike, ali najviše prašine je podigla podesiva obradenost likova i utjecaj gravitacije na njihove alatke.

Conan O’Brien i Terry Crews intenzivno zaigrali Battlefield 1

Juraj Bevandić 09.12.2016.

Conan O’Brien je pozvao Terryja Crewsa na kampanju Battlefielda 1 koja je postala toliko napeta da su morali naručiti slatke kuniće za smirenje… dvaput.

Novi Conan Exiles trailer izgleda brutalnije nego brutalni screenshoti

Juraj Bevandić 23.11.2016.

U Funcomu su očito zadovoljni postignutim promjenama i napretkom na Conan Exiles, pa nas bombardiraju krvoločnim materijalom iz igre, a znamo i kada izlazi u Early Access.

Zavirite u svijet Conana Exilesa kroz pre-alpha screenshote

Petra Rukav 17.11.2016.

Developer Funcom s nama je podijelio hrpicu screenshota i informacija da nas pripremi za preživljavanje u brutalnom svijetu Conana Exilesa koji za do kraja godine dolazi u Early Access.

Conanu nije jasno zašto bi itko igrao Final Fantasy XV

Juraj Bevandić 15.11.2016.

Da Final Fantasy XV nije za svakoga potvrđuje Conan O’Brien koji je igru prozvao agresivnim traćenjem vremena od kojeg nema nikakvog zadovoljstva. Ma što on uopće zna?

Conan i Wiz Khalifa puše travu, jedu salatu i igraju Gears of War 4

Juraj Bevandić 07.10.2016.

Priča Gears of War 4 je toliko uznemirila Conana i Wiz Khalifu da su morali zapaliti jednu za smirenje. Igra uopće ne izgleda loše također.

Prvi Conan Exiles dev diary obećava brutalno iskustvo

Petra Rukav 13.02.2016.

Izbacivši prvi dev diary za Conan Exiles razvojni tim Funcom je ljubiteljima Conana Barbarina dao priliku da saznaju malo više o samoj igri i onome što od nje mogu očekivati.