HCL.HR

Oznaka: Igre kao Ark

Rust je izašao iz Early Accessa i odmah se proljepšao

Zoran Žalac 12.02.2018.

Kako je i bilo obećano, Rust je ovoga mjeseca dogurao do verzije 1.0, a zajedno s tom verzijom dobio je i neka grafička poboljšanja.

Ark i Minecraft dobit će dijete koje se zove PixARK

Zoran Žalac 26.01.2018.

Igra zvana PixARK ne mari mnogo za originalnost već želi spojiti dva popularna koncepta u jedno i imati dinosaure iz Arka u minecraftovskom stilu.

Monster Hunter World na PC-u igrat ćemo tek na jesen

Zoran Žalac 03.01.2018.

Prva ovogodišnja hit igra kasnit će na PC, i to više od pola godine. Monster Hunter World na računalima pojavit će se tek na jesen 2018.

ARK dobio čudna nova bića u Aberration ekspanziji

Zoran Žalac 13.12.2017.

Nova ekspanzija za Ark: Survival Evolved fokusirana je na spilje i nenormalne životinjske oblike koji, realno, više nemaju veze s dinosaurima.

Egzotični izazovi čekaju nas u radioaktivnom svijetu ARK-a

Petra Rukav 02.09.2017.

Druga ekspanzija za ARK: Survival Evolved vodi nas u novu avanturu gdje moramo preživjeti intenzivno zračenje u društvu podzemnih bioma.

ARK je neprepoznatljiv u svom finalnom traileru

Zoran Žalac 25.08.2017.

Studio Wildcard zadnjim trailerom za svoj Ark: Survival Evolved kao da želi pokazati da nisu spavali na poslu zadnje dvije godine i da igra doista ima što za ponuditi.

ARK Park dat će nam odgovor kako su istrebljeni svi dinosauri

Zoran Žalac 31.07.2017.

Posjet Arkovom parku s dinosaurima u VR okruženju ipak neće biti samo turistički. Natjerat ćemo gmazove da ponovno izumru.

Monster Hunter World ima čak 14 novih opakih oružja

Zoran Žalac 27.07.2017.

Capcom je izbacio čak 14 zasebnih videa za isto toliko novih oružja kojima ćemo pisati osmrtnice divljim čudovištima.

Šok i nevjerica: Ark: Survival Evolved napušta Early Access

Zoran Žalac 13.06.2017.

Sprdali smo se da nikada nećemo dočekati dovršetak Ark: Survival Evolveda, no Studio Wildcard odlučio je lansirati punu igru još ove godine.

Konačno možemo vidjeti kako ARK izgleda u virtualnoj stvarnosti

Zoran Žalac 24.02.2017.

Ekipa iza ARK Survival Evolveda posjetila je razvojni tim Snail Games i provjerila kako teče razvoj Ark Parka, VR igre u kojoj ćemo se izbliza družiti s T-Rexom i ostalim živinama iz Arka.

RecenzijaHorizon Zero Dawn

Zoran Žalac 23.02.2017.

PlayStation 4 ekskluziva Horizon Zero Dawn dugo je bila nepoznanica da bi se po izlasku pokazalo kako smo tu avanturu već vidjeli kroz desetke drugih igara. No, nismo ju još doživjeli u ovako svježem izdanju.

Morphite želi biti spoj Metroida i Turoka, dinosaurima se loše piše

Zoran Žalac 08.02.2017.

Na Steam Greenlightu ovih se dana pojavio Morphite, znanstveno-fantastična pucačina inspirirana Metroid serijalom i Turok igrama.

Dinosauri u Ark: Survival Evolvedu zamijenjeni Pokemonima

Juraj Bevandić 16.01.2017.

Mod za Ark: Survival Evolved zamijenio je sve dinosaure Pokemonima, a modderi se bore oko toga čiji su Pokemoni i tko će biti najveći kao nitko do sad.

Patch 252 za ARK: Survival Evolved predstavlja još prapovijesnih stvorenja

Filip Galeković 26.11.2016.

Ako ste ikad htjeli uzgajati divovske puževe ili posjedovati mješanca između guštera, dinosaura i kukavičkog psa, vrijeme je da zaigrate ARK: Survival Evolved.

Najavljen besplatni Ark: Survival of the Fittest

Zoran Žalac 15.03.2016.

Tvorci popularnog Arka izbacili su još jednu igru baziranu na popularnoj modifikaciji Ark: Survival Evolveda u kojoj se igrači sukobljavaju u arenama.