HCL.HR

Oznaka: Japan

Nismo baš sigurni kako igra Omega Labyrinth Z već nije zabranjena

Zoran Žalac prije 1 dan

Nadolazeća japanska igra Omega Labyrinth Z za PlayStation 4 i PS Vitu bazira se na fetišizmu pipkanja i lizanja ženskih anime likova i nije nam baš jasno kako se nitko ne tuži zbog nje.

U Dynasty Warriors 9 neprijatelji padaju kao da su od papira

Zoran Žalac prije 2 dana

Najuspješnija franšiza japanske tvrtke Koei Tecmo vraća se u devetom dijelu glavnog serijala. Pogledajte kakvu poeziju donosi Dynasty Warriors 9 i kako ćete vaši neprijatelji letjeti po zraku.

Ni no Kuni 2 će imati multiplayer

Juraj Bevandić 17.06.2017.

Znali smo da će Ni no Kuni 2 uvelike promijeniti serijal novim mehanikama, ali nismo očekivali multiplayer koji je sada službeno potvrđen.

Konami optužen za sabotiranje karijera bivših zaposlenika

Juraj Bevandić 15.06.2017.

Nove pouzdane informacije otkrivaju da Konami tretira bivše zaposlenike kao optužene kriminalce te aktivno radi na uništavanju njihovih izgleda za pronalaženje novog posla.

Kingdom Hearts 3 dobio novi trailer, još uvijek ništa od datuma izlaska

Zoran Žalac 11.06.2017.

Paško Patak, Šiljo i ostala Disneyjevska ekipa neće svratiti na E3 sajam, ali su pokazali face u novom traileru koji kaže da će Kingdom Hearts 3 biti detaljnije predstavljen za mjesec dana.

Shenmue 3 odgođen, nitko nije iznenađen

Zoran Žalac 09.06.2017.

Razvojni studio iza igre Shenmue 3 premašio je inicijalne ambicije zbog čega se razvoj odužio pa igru ne trebamo očekivati ove godine.

Death Stranding zaobilazi E3 sajam, ali Kojima ima vremena za ćaskanje

Zoran Žalac 07.06.2017.

Tvorac Metal Gear serijala Hideo Kojima najavio je kako će navratiti na E3 sajam i sudjelovati na njemu, ali da sa sobom ne donosi nikakve nove materijale iz PS4 igre Death Stranding.

Lost Sphear je japanska RPG sapunica u kojoj magla jede ljude

Zoran Žalac 30.05.2017.

Square Enix najavio je novi RPG naslov zvan Lost Sphear u kojemu mladić mora osloboditi snagu sjećanja kako bi pobijedio fenomen praznine u svom svijetu.

Shenmue 3 neće se pojaviti na E3 sajmu, možda i bolje

Zoran Žalac 29.05.2017.

Shenmue 3 neće ponoviti iznenadno pojavljivanje na E3 sajmu otprije dvije godine jer se u Los Angelesu sada uopće neće ni pojaviti.

Tvorci Bayonette i NieR-a konačno rade na novoj igri koju sami posjeduju

Zoran Žalac 22.05.2017.

Talentirani japanski tim Platinum Games od ove godine donio je značajne promjene u načinu kako rade svoje igre i kojim se projektima posvećuju.

Sve borbe u Tekkenu 7 bit će osobne

Zoran Žalac 19.05.2017.

Trailer koji nam pojašnjava zaplet Tekkena 7 ima nekoliko upečatljivih izjava koje nam otkrivaju da se neki dugovi nikada ne mogu podmiriti te da su sve bitke na Iron Fist turniru osobne.

Najbolji japanski developeri spremni su nadići kulturne razlike vrhunskim igrama

Juraj Bevandić 05.05.2017.

Direktor zadnje tri Persona igre prepušta serijal svom nasljedniku i radi na novom, nadamo se jednako izvrsnom RPG-u kojim cilja ponovno nadići kulturne razlike.

VR mod za Tekken 7 je skoro pa beskoristan

Zoran Žalac 01.05.2017.

Mod virtualne stvarnosti u Tekkenu 7, ekskluzivan za PSVR, uglavnom nema nekog smisla osim ako volite likove gledati iz bliza ili okretati kameru izvan fokusa borbe.

Novi video za Shenmue III priča o svemu samo ne o konkretnoj priči

Zoran Žalac 01.05.2017.

Redatelj igara Shenmue serijala raspričao se o o njihovim pričama, no konkretno o priči trećeg dijela nije otkrio ama baš ništa.

Nova igra FromSoftwarea bi mogla uskoro biti gotova

Juraj Bevandić 30.04.2017.

Tvorci Dark Soulsa i Bloodbornea traže dizajnere za završnu ispomoć na mračnoj igri za konzole. Uskoro bismo mogli doznati o čemu se točno radi.