HCL.HR

Oznaka: Japan

I Gravity Rush 2 koristi mačke za svoju promociju

Zoran Žalac prije 3 dana

Nakon što je Ubisoft mjauknuo igranim trailerom za novi Ghost Recon, Sony je napravio sličnu stvar promovirajući svoj Gravity Rush uz pomoć mačke koja prkosi gravitaciji.

RecenzijaThe Last Guardian

Juraj Bevandić 21.12.2016.

The Last Guardian je jedna posebna priča koju bi si svatko trebao priuštiti iskusiti, ali će ju na kraju u potpunosti doživjeti samo najuporniji igrači.

Pokemon GO smanjio stopu samoubojstava u Japanu

Juraj Bevandić 03.10.2016.

Stopa nesreća na Japanskom području poznatom po samoubojstvima se osjetno snizila otkako je područje popunjeno Pokestopovima i trenerima koji traže Pokemone.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild je zapravo simulator MasterChefa

Zoran Žalac 22.09.2016.

Prokuhavanje i prženje zdravih namirnica jedna je od ključnih mehanika u novoj Zeldi, ali može poći i po krivu ako niste rođeni MasterChef.

Dragon Ball Xenoverse 2 prikazao svoja majmunska posla

Zoran Žalac 21.09.2016.

Iako nismo Japanci, kad je u pitanju Dragon Ball serijal sve je razumljivo, pa tako i prvi gameplay trailer u kojemu vidimo majmunska posla.

Upoznajte Uriena, novog Street Fighter 5 borca

Zoran Žalac 21.09.2016.

Nakon višegodišnjeg mirovanja uličnoj borbi Street Fightera 5 pridružuje se Urien, vješti biznismen kojemu je odijelo očito posebno skrojeno za maksimalnu elastičnost.

Tekken 7 prikazao univerzalni jezik udaranja šakama i nogama

Zoran Žalac 19.09.2016.

Baš kao što kaže jedna stara japanska poslovica u Tekkenu, あなたは拳を持っているときに誰がことわざを必要とします.

Nindža Aragami mogao bi zasjeniti neke igre u 10. mjesecu

Zoran Žalac 15.09.2016.

Igra koja podsjeća na najbolje dane Tenchu serijala došuljat će se u prodaju 04. 10. ove godine, a po zadnjem traileru izgleda vrlo obećavajuće.

Digimon World: Next Order najavljen za PlayStation 4

Zoran Žalac 15.09.2016.

Nakon što su digimonizirali PS Vitu, Digimoni će se iduće godine pojaviti i na PlayStation 4 konzoli u tehnički dotjeranom izdanju.

Od ovog trailera za Gravity Rush 2 moglo bi vam se zavrtjeti u glavi

Zoran Žalac 15.09.2016.

Leteća djevojka Kat mogla bi vam ove jeseni napraviti pomutnju u glavi, prvenstveno ako ste slabi na bujnu japansku maštu.

Final Fantasy 15 puca po šavovima od silne drame

Zoran Žalac 15.09.2016.

Nadamo se da će Final Fantasy 15 doista biti velika i sadržajna igra, inače nam je ovaj trailer spoilao značajan dio njezine priče.

Na obalu se nasukale nove informacije o Death Stranding

Filip Galeković 15.09.2016.

Hideo Kojima odao da će Death Stranding biti akcijska igra s multiplayer komponentom, te je u izjavu ubacio i idući dio slagalice koju je trenutno nemoguće sastaviti.

Horizon: Zero Dawn zvuči bolje na japanskom nego na engleskom

Zoran Žalac 14.09.2016.

Iščekivana PlayStation 4 ekskluziva Horizon: Zero Dawn dobila je svoj “japanski” trailer povodom Tokyo Games Showa te potvrdila kako zvuči uzbudljivo i na japanskom jeziku.

Nema većeg cosplayera od ovoga

Zoran Žalac 29.08.2016.

Mnogo je truda uloženo kako bi se se napravio cosplay iz Hunter x Huter mange iskoristiv jedino u vrlo visokim prostorijama.

Resident Evil 7 neće imati Leona Kennedyja, ali hoće motorku

Zoran Žalac 27.08.2016.

Glumac koji je posudio glas Leonu Kennedyju iz prošlih Resident Evil igara potvrdio je kako neće reprizirati tu ulogu u sedmom dijelu, a ESRB rejting otkrio je kakva nas oružja čekaju u igri.