HCL.HR

Oznaka: Japan

Persona 5 izlazi na gramofonskim pločama

Juraj Bevandić prije 3 sata

Izvrsna glazbena podloga Persone 5 doživjet će svoje posebno izdanje na gramofonskim pločama, cijenom i formatom samo za najveće ljubitelje.

Nioh idućeg tjedna dobiva DLC pun sadržaja i besplatni PvP

Juraj Bevandić prije 24 sata

Nioh prvim plaćenim DLC-om dobiva nova područja, protivnike, likove, priče i oružja, a istovremeno će izaći i besplatni PvP mode za sve igrače žedne pravog izazova.

Klokan koji boksa izbačen je iz Tekkena 7 zbog boraca za životinjska prava

Zoran Žalac prije 2 dana

Lik klokana Rogera Jr. neće se pojaviti u konzolaškim verzijama Tekkena 7 da se aktivisti za životinjska prava ne bi digli na noge zbog toga.

Atlus se ispričava gamerima kojima su prijetili zbog streamanja Persone 5

Juraj Bevandić prije 2 dana

Atlus je po izlasku Persone 5 strogo ograničio dijeljenje sadržaja iz igre, a sada su mrvicu popustili i ispričali se na potencijalnim uvredama, ali i dalje nam ne vjeruju u cijelosti.

RecenzijaPersona 5

Juraj Bevandić 17.04.2017.

Persona 5 nam je brzo i bez srama ukrala srce i uopće se ne možemo buniti, a morat će ga ukrasti i vama jer joj nećete pronaći zamjenu na tržištu.

Nier Automata dobiva najčudniji DLC godine

Juraj Bevandić 17.04.2017.

Nier Automata DLC ubacuje tri nove arene u kojoj se možemo boriti za nove kostime ili čisto za zabavu, a kao bossevi se pojavljuju developeri koji pucaju projektile u obliku svoje glave.

RecenzijaKingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX

Žarko Ćurić 14.04.2017.

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX može se „pohvaliti“ sa naj-mumbo-jumbo nazivom kojeg bi se i Street Fighter posramio, no također donosi i četiri igre te dva filma s kojim će vas pripremiti za treći nastavak.

Gdje je više ta Persona 5 recenzija?

Juraj Bevandić 14.04.2017.

Persona 5 je ogromna igra, a mi smo uhvatili zadnji vlak za tu avanturu pa vam donosimo vrlo pozitivne prve dojmove jer imamo osjećaj da biste za ovu igru trebali čuti.

Yakuza iz 2005. za PS4 je prerađena do neprepoznatljivosti

Zoran Žalac 13.04.2017.

Prerada originalne Yakuze iz 2005. godine, zvana Yakuza Kiwami, izlazi 29. 08. za PS4. Treba li spominjati da ima bolje animacije lica od nekih drugih igara?

Hyper Dragon Ball Z udara jače od službenih DBZ igara

Zoran Žalac 10.04.2017.

Ako vam nedavne igre Dragon Ball Xenoverse serijala nisu žeđ za kamehameom, bacite pogled na besplatnu 2D tabačinu Hyper Dragon Ball Z u sklopu njezinog novog ažuriranja. Tko zna do kada će biti dostupna.

Nier: Automata je prodana u preko milijun primjeraka

Juraj Bevandić 04.04.2017.

Nier: Automata se možda na prvu čini kao igra koja nije za svakoga, a i njen kreator je rekao da je za čudne ljude, ali se dobro prodaje kao što i zaslužuje.

Kreator Nier: Automate je umoran od AAA igara

Juraj Bevandić 04.04.2017.

Japanski kreativac Yoko Taro je svima poznat kao neobična ličnost, ali je u intervjuu za Toco Toco TV otvorio dušu i rekao lijepe stvari o igrama koje nam daju nade za budućnost industrije.

U DLC-u za Personu 5 našao se i Igor, a ukupno košta više od sto dolara

Juraj Bevandić 04.04.2017.

Persona 5 DLC krije jedno svima nam vrlo dobro poznato ime, a fanovi koji žele baš sve kostime i teme morat će olakšati kartice za više od stotinu dolara.

Persona 5 pokrenuta na PC-u

Zoran Žalac 04.04.2017.

I druga najbolje ocjenjena igra ove godine, koja je ekskluzivna za konzole, uspješno je pokrenuta na PC-u preko emulatora. No, za sada je daleko od igrivog stanja.

Prva Bayonetta vrlo vjerojatno dolazi na PC

Zoran Žalac 01.04.2017.

Sega je poslala gotovo nedvosmislenu poruku da bi se originalna akcijska avantura Bayonetta uskoro mogla pojaviti na Steamu.