HCL.HR

Oznaka: Japan

Dark Souls je skoro završio s ubijanjem u pojam, evo trailera za zadnji DLC u Souls serijalu

Zoran Žalac prije 2 dana

Dark Souls 3 idućeg utorka dobiva svoje finalno proširenje, ujedno i možda i zadnji DLC u Souls serijalu. Ne morate ni sumnjati da će vas sa stilom napatiti prije konačnog pozdrava.

Amazon misli da pakiranje Persone 5 sadrži opasne materijale

Zoran Žalac prije 6 dana

Trgovački lanac Amazon privremeno je otkazao narudžbe za igru Persona 5 pod sumnjom da uz istu dolaze opasni materijali.

Američki student ispunio je svoj san i pomogao stvoriti čaroliju nove Zelde

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

U odjavnoj špici nove Zelde pojavilo se ime jednog Amerikanca koji je davne 2007. na forumima pisao o svom snu izrade igara za Nintendo u Japanu i tražio pomoć oko preseljenja i učenja jezika.

Nova Sonic igra zove se Sonic Forces

Zoran Žalac 17.03.2017.

Sonic će ove godine biti prisutan na sceni uz dvije igre. Ranije najavljena Sonic Mania dobila je manju odgodu izlaska, dok je Project Sonic preimenovan u Sonic Forces.

RecenzijaNier: Automata

Juraj Bevandić 16.03.2017.

Nier Automata je ono što bi naši kreativni i strastveni dječački umovi htjeli od igara da smo tada imali iskustva i vokabulara izjasniti se o tome što nas zabavlja i plijeni našu pažnju.

Tale of Ronin je najljepša rukom crtana adaptacija Sedam samuraja

Zoran Žalac 13.03.2017.

Razvojni tim Dead Mage najavio je dvodimenzionalnu igru Tale of Ronin koja nam planira prikazati ljudsku stranu kulture Samuraja.

Tvorac Nier: Automate objašnjava zašto on nosi masku, a njegova junakinja štikle

Juraj Bevandić 13.03.2017.

Iako Yoko Taro priznaje da je razmišljao kako to utječe na priču i svijet njegovih igara, najveći razlog zašto junakinja Nier: Automate ima štikle je jer se njemu sviđaju takve djevojke.

Persona 5 u čudnom traileru prikazuje flertanje, odbojku i ostle mini-igre

Zoran Žalac 06.03.2017.

Japanci vole mini-igre u svojim igrama, a za dokaz te činjenice ne treba tražiti dalje od čudnovate kolekcije mini-igara nadolazeće Persone 5.

Eddy nije ispao iz plesnog ritma u Tekkenu 7

Zoran Žalac 02.03.2017.

Godine polako sustižu nekad popularnog capoeira borca, ali Gordo se vraća u Tekken 7 kako bi u novom kostimu leopard uzorka još koji put zamahnuo rukama ispred svojih protivnika.

Nintendo svojim fanovima pokvario zabavu uličnog kartinga

Zoran Žalac 27.02.2017.

Čuvši da jedna tvrtka iznajmljuje karting opremu za ljude koji se oblače u likove iz Nintendovih igara, sam Nintendo poslao im je čestitku – sudsku tužbu kojom traže 10 milijuna dolara odštete.

Trailer za NieR: Automatu otkrio datum izlaska PC verzije pa je naknadno povučen

Zoran Žalac 22.02.2017.

Službeni trailer za arsenal elegantne destrukcije u nadolazećoj igri NieR: Automata osim datuma izlaska PS4 verzije naveo je da PC verzija stiže 10. 03., ali je ta informacija ubrzo uklonjena.

Igor potvrdio svoj nastup u Personi 5

Zoran Žalac 22.02.2017.

Jezivi birokrat dugog nosa i šiljatih ušiju koji nema nikakve veze s našim glavnim urednikom gost je novog trailera za Personu 5, zajedno s ostalim osobnostima koje ćemo morati žrtvovati.

Square Enix osnovao novi studio i najavio RPG Project Prelude Rune

Zoran Žalac 21.02.2017.

Prvi projekt novog japanskog studija pod nazivom Istolia bit će fantazijski RPG čiji konceptualni crteži upućuju na vitezove, zmajeve i netaknutu prirodu.

Konamiju je 230% bolje bez Hidea Kojime

Zoran Žalac 15.02.2017.

Konami je u financijskom izvješću za 2016. godinu prijavio 230% veći profit nego u istom razdoblju 2015. godine, kada je tvrtka odlučila dići ruke od visokobudžetnih igara.

RecenzijaKingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Žarko Ćurić 11.02.2017.

Square Enix odlučio je pripremiti sve PS4 vlasnike za nadolazeći treći nastavak Kingdom Hearts serijala novim 2.8 HD izdanjem koji nas vodi u magični svijet s Disneyjevim i Square Enixovim likovima.