HCL.HR

Oznaka: Otkazivanje igara

Je li Valve odista radio na kooperativnoj fantaziji za četiri igrača?

Petra Rukav 25.09.2017.

Bivši umjetnik Valvea objavio je konceptualne crteže za neimenovanu fantasy avanturu, a mi se pitamo radi li se tu zapravo o otkazanom kooperativnom naslovu.

Microsoft priznao da preuranjeni hype uništava igre

Juraj Bevandić 17.06.2017.

Phil Spencer ispovjeda da su prerano otkrili sada otkazani Scalebound i to je uništilo igru, jer nitko više nije vjerovao da mogu opravdati očekivanja fanova.

Microsoft je kriv što nismo dobili Alan Wake 2

Zoran Žalac 29.05.2017.

Voditelj studija Remedy otkrio je kako je Quantum Break nastao iz konceptualne faze Alana Wakea 2, i to po želji Microsofta.

Prey 2 je imao zanimljivu priču, šteta što je otkazan

Juraj Bevandić 27.05.2017.

Prey 2 je imao vrlo zanimljiv scenarij i sada kada smo čuli kako je igra trebala završiti posebno nam je žao što je otkazana i nikada ju nismo imali prilike doživjeti.

Microsoft produžio prava vlasništva na Scalebound, može li nesuđeni hit ustati iz pepela?

Juraj Bevandić 18.05.2017.

Microsoft je obnovio zaštitni znak otkazan Scalebounda, a svi znamo da to znači da igra izlazi sutra. Ma vjerojatno ne, ali znamo barem da nije sasvim zaboravljena.

Nova igra tvorca DayZ-a je mrtva

Zoran Žalac 08.03.2017.

Tvorac DayZ modifikacije nije dovršio svoj projekt kako bi se mogao posvetiti novoj igri, a sada je i ta igra završila u slijepoj ulici.

Tvorac Scalebounda ispričao se što je razočarao fanove

Zoran Žalac 11.01.2017.

Nakon otkazivanja značajnog projekta, voditelj Platinum Gamesa očitovao se o situaciji i budućnosti svoje tvrtke.

Scalebound je navodno u problemima i bit će otkazan

Zoran Žalac 09.01.2017.

Prema glasinama koje kruže oko Microsoftove ekskluzive zvane Scalebound, ta igra nakon više od tri godine razvoja možda neće dočekati svoj dovršetak.

Napokon je dekriptiran tajanstveni P.T. demo za otkazani Silent Hills

Juraj Bevandić 05.12.2016.

Vjerni fanovi su dvije godine nakon izlaska uspjeli potpuno raskopati igrivi teaser za otkazanu Kojiminu igru i onda raditi sulude stvari s neiskorištenim modelima.

Ipak ništa od nove Metro igre iduće godine

Juraj Bevandić 10.11.2016.

Ekipo, imamo loše vijesti. Došlo je do nesporazuma u marketingu Metro brenda i doznajemo da ipak nećemo dobiti novu Metro igru iduće godine.

Developer Sleeping Dogsa zatvorio svoja vrata

Petra Rukav 18.10.2016.

Devetogodišnji United Front Games nedavno je zatvorio svoja vrata, a njihov posljednji naslov Smash + Grab više nije u prodaji.

Na internet je procurila Warcraft avantura koju Blizzard nije htio da igrate

Zoran Žalac 13.09.2016.

Otkazana igra Warcraft Adventures: Lord of the Clans pojavila se u svom nedovršenom, ali igrivom izdanju, gotovo dva desetljeća nakon što joj se izgubio svaki trag.

Microsoft gasi Project Spark, igru o pravljenju igara

Zoran Žalac 14.05.2016.

Microsoft šalje još jednu ekskluzivu u vječna lovišta. Od osmog mjeseca iz postojanja će biti izbrisan Project Spark, ona igra o pravljenju igara koju nitko nije igrao ni pravio igre u njoj.

Fable 4 trebao je biti mračna igra smještena u steampunk Londonu

Zoran Žalac 13.05.2016.

Razvojni studio Lionhead postao je dio povijesti, a njegovi bivši zaposlenici raspričali su se o tome kakve im je ideje Microsoft odbio financirati.

Otkazan Legacy of Kain spin-off Nosgoth

Zoran Žalac 09.04.2016.

Koljačina među vampirima i njihovim lovcima u naslovu zvanom Nosgoth nikada neće zaživjeti kao konačna igra. Square Enix odlučio je ugasiti ovaj multiplayer projekt zbog slabog interesa publike.