HCL.HR

Oznaka: PUBG

Preko 13 milijuna igrača u PUBG-u je stradalo od kuhinjske tave

Zoran Žalac 07.02.2018.

Kad se ne bave hvatanjem varalica, tvorci PlayerUnknown’s Battlegroundsa slažu neke zanimljive statistike koje vizualno dočaravaju popularnost te igre.

Odgođene su nove mjere protiv varanja u PUBG-u, kažnjeno preko milijun igrača

Zoran Žalac 06.02.2018.

Više od milijun igrača prošloga je mjeseca izgubilo pristup PlayerUnknown’s Battlegroundsu dok se tvorci igre nastoje boriti sa sve učestalijim varanjem.

PUBG se više neće moći igrati preko Steam Family Sharing opcije

Zoran Žalac 02.02.2018.

Tvorci PlayerUnknown’s Battlegroundsa odlučili su se na drastično ograničenje u namjeri da smanje broj varalica u igri.

PUBG ostvario 12% ukupne zarade od gaminga na PC platformi

Zoran Žalac 31.01.2018.

Američka analitička tvrtka SuperData objavila je svoje izvješće o stanju gaming industrije u 2017. godini. Ono što je uslijedilo iduće nipošto vas neće šokirati.

Tvorci PUBG-a dat će dva milijuna dolara u dobrotvorne svrhe

Zoran Žalac 24.01.2018.

Tvorci jedne od najpopularnijih igara današnjice najavili su kako će ove godine podijeliti dva milijuna američkih dolara u humanitarne svrhe.

Najbolji igrači PUBG-a u prvoj sezoni natjecat će se za 50 tisuća dolara

Franco Matijević 20.01.2018.

U prvoj sezoni Global Loot League 80 najboljih ekipa iz Amerike i Europe borit će se za nagradni fond od 50 tisuća dolara i pileću večeru.

Plava zona PUBG pucačine postaje sporija, ali i smrtonosnija

Petra Rukav 19.01.2018.

PlayerUnknown’s Battlegrounds tim prihvatio se balansiranja zloglasne plave zone koja poziva igrače da se druže sa svojim neprijateljima umjesto da se od njih skrivaju.

PUBG se prodaje odlično i na Xbox One konzoli

Zoran Žalac 12.01.2018.

Unatoč tome što nije ni približno sređen kao u PC verziji, popularni PUBG na Xboxu se kroz mjesec dana prodao u tri milijuna primjeraka.

Ovog vikenda pala su čak dva rekorda na Steamu

Zoran Žalac 08.01.2018.

Steam nastavlja rasti i u 2018. godini, a već prvog vikenda na toj je usluzi boravio rekordan broj igrača – kako u igrama, tako i izvan njih.

PlayerUnknown’s Battlegrounds će iz igre prerasti u univerzalnu medijsku franšizu

Petra Rukav 03.01.2018.

Direktor PUBG korporacije želi da popularna videoigra, koja je na neki način obilježila prošlu godinu, zaživi na velikim i malim ekranima te stvori vlastiti kulturni pokret.

Microsoft je povukao PUBG reklamu koja smrdi na plagijat

Petra Rukav 02.01.2018.

Nakon optužbe da je zgodna reklama za PlayerUnknown’s Battlegrounds na Xboxu One tek nastao prisvajanjem tuđega rada Microsoft je odlučio povući istu dok se situacija ne razriješi.

PUBG je srušio vlastiti rekord po broju aktivnih igrača

Zoran Žalac 29.12.2017.

Prije svega dva i pol mjeseca PlayerUnknown’s Battlegrounds postala je prva igra u povijesti Steama koju je istovremeno igralo više od dva milijuna igrača. Sada je postao sve to, samo s tri milijuna igrača.

Microsoft je izgleda ukrao ideju za jednu PUBG reklamu

Zoran Žalac 27.12.2017.

Kreativni umovi koji stoje iza reklamne kampanje za PlayerUnknown’s Battlegrounds na Xboxu prema svemu sudeći u nimalo kreativnom potezu ukrali su koncept reklame s Reddita.

Preko milijun ljudi zaigralo je PUBG na Xbox One konzoli unutar 48 sati

Petra Rukav 16.12.2017.

Planetarno popularni PlayerUnknown’s Battlegrounds zarazio je više od milijun vlasnika Xbox One konzola za samo dva dana, a Microsoft je to odlučio proslaviti dijeleći besplatnu kopiju igre tijekom kupovine Xbox One X.

Evo kako se PUBG kontrolira na gamepadu

Zoran Žalac 11.12.2017.

Popularni PUBG od sutra će biti dostupan u svom prvom konzolaškom izdanju na Xbox One platformi. Ako ga ondje mislite zaigrati, bolje se upoznajte s kontrolama.