HCL.HR

Oznaka: znanstvena fantastika

Zla korporacija u igri The Surge želi stvoriti futurističke gladijatore

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Nakon Assassin’s Creeda, Horizon Zero Dawna, Deus Exa i brojnih drugih igara, nadolazeći The Surge također pripisuje zasluge za sve probleme svog svijeta jednoj megakorporaciji.

Upoznajte se s ekipom koja će vas vrebati u Preyu

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Da vam prvo upoznavanje s Typhoon vrstom vanzemaljaca ne bi bilo smrtonosno, upoznajte se s četiri najčešće inačice neprijatelja koji vas očekuju u Preyju.

RecenzijaNier: Automata

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Nier Automata je ono što bi naši kreativni i strastveni dječački umovi htjeli od igara da smo tada imali iskustva i vokabulara izjasniti se o tome što nas zabavlja i plijeni našu pažnju.

RecenzijaTorment: Tides of Numenera

Zoran Žalac 08.03.2017.

Torment: Tides of Numenera nedvojbeno je najčudnija igra koju trenutno možete zaigrati. No, vrijedi napomenuti da njezina originalnost dolazi uz cijenu na koju neće svatko pristati.

Aven Colony zove na hrabro koloniziranje svijeta čudne geometrije

Zoran Žalac 02.03.2017.

Nazovite se Kristofor Kolumbo nove ere i bacite se na koloniziranje svijeta u kojemu su planine vrlo savitljive prirode.

Tvorci Divisiona rade na sljedećoj Avatar igri

Zoran Žalac 01.03.2017.

Razvojni tim Massive Entertainment završio je s radom na dodatnom sadržaju za The Division te se prebacuje na idući projekt koji je nova igra filmskog serijala Avatar.

Tvorci BioShocka su živi i radit će kao tim pod imenom Ghost Story

Zoran Žalac 24.02.2017.

Bivši Irrational Games nakon raspada se jednim dijelom uspio održati na okupu te su pod vodstvom Kena Levinea osnovali studio koji je dobio naziv Ghost Story.

Prey će nam dopustiti da ga igramo u ulozi banane

Zoran Žalac 24.02.2017.

Inovativna mehanika oponašanja predmeta u Preyu imat će neke doista zanimljive rezultate poput kotrljajućeg čajnika i lebdeće banane u svemiru.

Upoznajte likove Mass Effect Andromede, jedan od njih je i bivša kraljica iz Game of Thronesa

Zoran Žalac 23.02.2017.

BioWare je podijelio novi video za Mass Effect Andromedu koji nas upoznaje s likovima i njihovim vještinama u igri, te potvrđuje kako im glasove posuđuje dvoje glumaca iz Game of Thronesa.

Gdje je više ta Horizon Zero Dawn recenzija?

Zoran Žalac 20.02.2017.

Prije nego vam serviramo punu recenziju velike PS4 ekskluzive, evo kratke degustacije dojmova o našoj Horizon Zero Dawn avanturi koja je još u tijeku.

The Surge donosi opaki šljakerski posao

Zoran Žalac 17.02.2017.

Razvojni tim Deck13 ne boji se prikazati svoj akcijski RPG The Surge pa nas već treći put časti s petnaestominutnom prezentacijom gameplaya te igre.

Glazba iz Halo Wars 2 možda vas zainteresira za igru bolje nego ijedan trailer

Zoran Žalac 14.02.2017.

Microsoft je u sklopu promocije Halo Warsa 2 ustupio dobar dio njegovog soundtracka za besplatno preslušavanje i nabrijavanje na igru.

Deus Ex je na masivnom sniženju, čitav serijal košta manje od 250 kn

Zoran Žalac 03.02.2017.

Buduće igre iz Deus Ex serijala nećemo vidjeti tako skoro, a u privremenom opraštanju sa serijalom Square Enix je PC igračima omogućio velike popuste.

The Surge savršeno dočarava kako nam izgleda posjet zubaru

Zoran Žalac 26.01.2017.

U nimalo optimističnom traileru za čovječanstvo, akcijski SF RPG The Surge dobio je okvirni datum izlaska. Igru očekujemo u petom mjesecu ove godine.

Skinite besplatnu znanstveno-fantastičnu point’n click avanturu Cayne

Stjepan Fikter 25.01.2017.

Dobar glas daleko se čuje, a momci iza odlične horor ZF avanture Stasis, izdali su besplatni naslov smješten u isti svemir samo kako bi nas potakli da im podržimo još jedan projekt na Kickstarteru.