HCL.HR

Oznaka: znanstvena fantastika

Gdje je više ta Horizon Zero Dawn recenzija?

Zoran Žalac prije 3 dana

Prije nego vam serviramo punu recenziju velike PS4 ekskluzive, evo kratke degustacije dojmova o našoj Horizon Zero Dawn avanturi koja je još u tijeku.

The Surge donosi opaki šljakerski posao

Zoran Žalac prije 5 dana

Razvojni tim Deck13 ne boji se prikazati svoj akcijski RPG The Surge pa nas već treći put časti s petnaestominutnom prezentacijom gameplaya te igre.

Glazba iz Halo Wars 2 možda vas zainteresira za igru bolje nego ijedan trailer

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Microsoft je u sklopu promocije Halo Warsa 2 ustupio dobar dio njegovog soundtracka za besplatno preslušavanje i nabrijavanje na igru.

Deus Ex je na masivnom sniženju, čitav serijal košta manje od 250 kn

Zoran Žalac 03.02.2017.

Buduće igre iz Deus Ex serijala nećemo vidjeti tako skoro, a u privremenom opraštanju sa serijalom Square Enix je PC igračima omogućio velike popuste.

The Surge savršeno dočarava kako nam izgleda posjet zubaru

Zoran Žalac 26.01.2017.

U nimalo optimističnom traileru za čovječanstvo, akcijski SF RPG The Surge dobio je okvirni datum izlaska. Igru očekujemo u petom mjesecu ove godine.

Skinite besplatnu znanstveno-fantastičnu point’n click avanturu Cayne

Stjepan Fikter 25.01.2017.

Dobar glas daleko se čuje, a momci iza odlične horor ZF avanture Stasis, izdali su besplatni naslov smješten u isti svemir samo kako bi nas potakli da im podržimo još jedan projekt na Kickstarteru.

RecenzijaSpace Hulk: Deathwing

Stjepan Fikter 22.01.2017.

Život svemirskog marinca mnogo je uzbudljiviji u drugim Warhammer 40,000 medijima nego Deathwingu, iako ponekad može biti napet, pa čak i zabavan.

Novi filmski traileri #54: Power Rangeri misle da su u videoigri

Zoran Žalac 22.01.2017.

Uz pomoć prošlotjednih filmskih trailera doznali smo kako Wolverine nije najpouzdanija dadilja na svijetu te da Power Rangeri ne znaju razliku između videoigre i holograma.

RecenzijaRogue One: A Star Wars Story

Zoran Žalac 18.12.2016.

Novi Star Wars film je u kinima, no treba li od njega očekivati isto što i od glavnog serijala ako se on sam želi odmaknuti od njega drugačijim stilom?

The Surge nas upoznaje s poslovima futurističkog zavarivača

Zoran Žalac 13.12.2016.

Mračni akcijski RPG The Surge ima posao za vas, a razvojni tim Deck13 kao brižljivi poslodavac ukazuje potencijalno opasnosti na radnom mjestu.

Nova Telltaleova igra mogla bi biti Guardians of the Galaxy

Petra Rukav 14.11.2016.

Jedna od posljedica nedavnog štrajka sindikata glasovnih glumaca u igrama je, između ostalog, otkriće da bi Telltale mogao raditi na vlastitoj verziji Guardians of the Galaxyja.

Dishonored 2 uranit će jedan dan s izlaskom ako ga kupite ranije

Zoran Žalac 30.09.2016.

Bonus nagrada za naručivanje Dishonoreda 2 prije izlaska bit će mogućnost igranja igre dan ranije od drugih igrača.

Electronic Arts prikazao kako Titanfall 2 neće izgledati

Zoran Žalac 30.09.2016.

Za razliku od Battlefielda, Titanfall 2 nema grafičke raskoši koju bi prikazao in-engine trailerom. Ipak, majstori iz Respawna potrudili su se pripremiti itekako impresivan CG filmić.

Gears of War 4 već je sada dostupan za preuzimanje

Zoran Žalac 28.09.2016.

Korisnici Xbox One konzole koji su naručili digitalnu verziju Gears of Wara 4 mogu je početi skidati već sada, dok će igrači na PC-u morati malo pričekati.

Destiny 2 je u planu za PC i bit će potpuno nova igra

Zoran Žalac 28.09.2016.

Više izvora potvrdilo je glasine kako Activision 2017. godine misli dovesti Destiny na PC platformu te igračima ponuditi nešto sasvim novo.