HCL.HR

Oznaka: SF tematika

Avatar 2 stiže tek 2020., a to je i dobro i loše za Ubisoftovu igru

Zoran Žalac prije 4 sata

Nastavak raskošnog filmskog spektakla Avatar neće u kina ni ove godine. Izlazak filma, naime, odgođen je po četvrti put te ćemo na njega čekati još tri godine.

The Surge borbenim modelom želi biti robotski Dark Souls

Zoran Žalac prije 4 dana

U tristo pedeset i devetom gameplay traileru za akcijsku avanturu The Surge imamo prilike vidjeti kakvi će nas izazovi dočekati prilikom lupanja metala.

Cyberpunk 2077 možda kasni jer je sav rad do 2016. odbačen?

Zoran Žalac prije 5 dana

Prema glasinama koje se šire internetom, Cyberpunk 2077 dobio je novog direktora razvoja, a samim time odbačeni su i raniji koncepti za igru.

Otkriven Star Wars Battlefront 2, evo što donosi

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Poslije povratka Jedija i prije buđenja Sile doznat ćemo je li smrt velikog imperatora osvećena. Star Wars Battlefront stiže nam 17. 11. ove godine.

Prvi trailer za Star Wars: The Last Jedi je sletio

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Dočekali smo napokon i prvi teaser trailer za ovogodišnji Star Wars film, osmu epizodu sage s podnaslovom The Last Jedi. Ako je suditi po prvom prikazu, film bi mogao nositi prilično mračan ton.

George Lucas otvorio proslavu Star Warsa izjavom da je to franšiza za djecu od 12 godina

Zoran Žalac 14.04.2017.

Tvorac Star Wars univerzuma tvrdi kako su ciljna publika popularne SF franšize oduvijek bila djeca i kako su kritičari Star Wars filmova zapravo zli.

Dreamfall Chapters napokon potvrdio izlazak na konzolama

Zoran Žalac 12.04.2017.

Nakon manje odgode Dreamfall Chapters je ponovno na planiranom putu do izlaska u verzijama za PlayStation 4 i Xbox One. Datum izlaska sada je postavljen na 05. 05.

Trailer za Star Wars Battlefront 2 procurio prije vremena, spaja sve tri ere Star Warsa

Zoran Žalac 12.04.2017.

Otkrivanje novih Star Wars igara zakazano je za sutra, no promotivni trailer za Battlefront 2 uranio je kako bi nam pokazao da ćemo se u nastavku boriti u staroj i novoj eri SW-a.

RecenzijaGhost in the Shell

Zoran Žalac 06.04.2017.

Aktualni Ghost in the Shell podigao je dosta prašine amerikanizacijom japanskog uratka, no na kraju je ispao dosta vjeran materijal u usporedbi sa svojim predloškom.

Star Wars Battlefront 2 bit će otkriven sredinom četvrtog mjeseca

Zoran Žalac 31.03.2017.

Electronic Arts je obznanio točan datum prvog predstavljanja nove Star Wars igre Battlefront serijala.

The Signal From Tölva signalirao datum izlaska

Zoran Žalac 27.03.2017.

Lasersko napucavanje robota na planetu Tölva započet će 10. 04. ove godine na Steamu, signalizirao je britanski developer Big Robot.

Zla korporacija u igri The Surge želi stvoriti futurističke gladijatore

Zoran Žalac 17.03.2017.

Nakon Assassin’s Creeda, Horizon Zero Dawna, Deus Exa i brojnih drugih igara, nadolazeći The Surge također pripisuje zasluge za sve probleme svog svijeta jednoj megakorporaciji.

Upoznajte se s ekipom koja će vas vrebati u Preyu

Zoran Žalac 17.03.2017.

Da vam prvo upoznavanje s Typhoon vrstom vanzemaljaca ne bi bilo smrtonosno, upoznajte se s četiri najčešće inačice neprijatelja koji vas očekuju u Preyju.

RecenzijaNier: Automata

Juraj Bevandić 16.03.2017.

Nier Automata je ono što bi naši kreativni i strastveni dječački umovi htjeli od igara da smo tada imali iskustva i vokabulara izjasniti se o tome što nas zabavlja i plijeni našu pažnju.

RecenzijaTorment: Tides of Numenera

Zoran Žalac 08.03.2017.

Torment: Tides of Numenera nedvojbeno je najčudnija igra koju trenutno možete zaigrati. No, vrijedi napomenuti da njezina originalnost dolazi uz cijenu na koju neće svatko pristati.