HCL.HR

Oznaka: znanstvena fantastika

RecenzijaRogue One: A Star Wars Story

Zoran Žalac 18.12.2016.

Novi Star Wars film je u kinima, no treba li od njega očekivati isto što i od glavnog serijala ako se on sam želi odmaknuti od njega drugačijim stilom?

The Surge nas upoznaje s poslovima futurističkog zavarivača

Zoran Žalac 13.12.2016.

Mračni akcijski RPG The Surge ima posao za vas, a razvojni tim Deck13 kao brižljivi poslodavac ukazuje potencijalno opasnosti na radnom mjestu.

Nova Telltaleova igra mogla bi biti Guardians of the Galaxy

Petra Rukav 14.11.2016.

Jedna od posljedica nedavnog štrajka sindikata glasovnih glumaca u igrama je, između ostalog, otkriće da bi Telltale mogao raditi na vlastitoj verziji Guardians of the Galaxyja.

Dishonored 2 uranit će jedan dan s izlaskom ako ga kupite ranije

Zoran Žalac 30.09.2016.

Bonus nagrada za naručivanje Dishonoreda 2 prije izlaska bit će mogućnost igranja igre dan ranije od drugih igrača.

Electronic Arts prikazao kako Titanfall 2 neće izgledati

Zoran Žalac 30.09.2016.

Za razliku od Battlefielda, Titanfall 2 nema grafičke raskoši koju bi prikazao in-engine trailerom. Ipak, majstori iz Respawna potrudili su se pripremiti itekako impresivan CG filmić.

Gears of War 4 već je sada dostupan za preuzimanje

Zoran Žalac 28.09.2016.

Korisnici Xbox One konzole koji su naručili digitalnu verziju Gears of Wara 4 mogu je početi skidati već sada, dok će igrači na PC-u morati malo pričekati.

Destiny 2 je u planu za PC i bit će potpuno nova igra

Zoran Žalac 28.09.2016.

Više izvora potvrdilo je glasine kako Activision 2017. godine misli dovesti Destiny na PC platformu te igračima ponuditi nešto sasvim novo.

Tvorci Metro serijala uskoro će najaviti novu igru

Zoran Žalac 17.09.2016.

Nakon dovršetka Metro serijala razvojni tim 4A Games krenuo je s radom na novom projektu, a prema prvim sličicama istoga vidimo da će biti pucačina SF tematike.

Jon Snow i Conor McGregor se prijete igračima u novom CoD: Infinite Warfare traileru

Zoran Žalac 16.09.2016.

Dočekali smo i prvi prikaz glavnog negativca u Call of Duty Infinite Warfareu te njegovog pomoćnika koji je u slobodno vrijeme jedan od najopasnijih boraca na svijetu.

Rise of the Iron izgleda kao dostojan zaključak prvog Destinyja

Zoran Žalac 15.09.2016.

Iako izlazi tek idućeg tjedna, zadnja ekspanzija za originalni Destiny već ima lansirni trailer – i djeluje kao najinteresantniji komad priče u toj dvije godine staroj igri.

HCL VideoIgrali smo The Turing Test – jeste li pametniji od računala?

Igor Belan 12.09.2016.

Uđite u The Turing Test i iz prvog lica testirajte inteligenciju i snalažljivost kroz znanstvenu fantastičnu priču u budućnosti, smještenu na Jupiterov mjesec Europa. Bacite s nama prvi pogled na igru.

RecenzijaDeus Ex: Mankind Divided

Zoran Žalac 03.09.2016.

Deus Ex: Mankind Divided podijelio je čovječanstvo, a mi se pitamo je li istu stvar napravio i s našim dojmovima o igri. Kakav je Adam Jensen 2.0 i je li mu ažuriranje pomoglo da bude dvostruko bolji čovjek, doznajte u našoj recenziji.

HCL VideoDeus Ex Mankind Divided: provociramo policiju i radimo nered u zahodu

Vjeran Nagy 31.08.2016.

Dok čekate Zoranovu recenziju bacite pogled na još jednu avanturu visokog, crnokosog i misterioznog gospodina Jensena. Ovaj put našao sam se na ulicama Praga i odradio još jedan neuspješan pokušaj infiltracije.

Westworld potvrđuje da bi mogao biti najzanimljivija nova serija ove jeseni

Zoran Žalac 30.08.2016.

Televizijska kuća HBO izbacila je novi foršpan za jednu od najiščekivanijih serija ove jeseni uz koju se vežu imena J. J. Abramsa, Anthonyja Hopkinsa i i Eda Harrisa.

Igra po seriji Stranger Things je spremna, ako ju Netflix bude htio prihvatiti

Zoran Žalac 26.08.2016.

Fanovi serije Stranger Things napravili su kratku avanturu kojom joj odaju počast štihom 80-ih kada su se igre distribuirale još na floppy disketama.