HCL.HR

The Sims 4 još ove godine stiže na konzole

Petra Rukav 27.07.2017.   •   5 komentara


Četvrti dio u The Sims serijalu prije tri godine izašao je za PC, a ove su se godine Simljani uspjeli progurati i do PS4 i XONE konzola.

jztstop

Dokazano najpopularnija simulacija života, The Sims, stara je već 17 godina, a njezin četvrti i trenutno posljednji nastavak izašao je za PC prije nepune tri godine. The Sims 4 je od tada dobio tri punokrvne ekspanzije, pet malih dodataka da vam osvježe igru, 11 različitih paketa sa svakojakim stvarima te brojna ažuriranja koja su između ostalog vratila malu djecu. I bazene, ne zaboravimo bazene.

Kako je vrijeme prolazilo mnogi su se počeli pitati kada će se ponovno moći družiti sa Simljanima na svojim konzolama te kako će njihov svijet izgledati. Pa, prema najnovijim vijestima te prikladnom traileru kojeg možete provjeriti ispod ovog teksta, The Sims 4 će na PlayStation 4 te Xbox One stići 17. 11. ove godine.

Nasuprot svojim konzolaškim prethodnicima, ovaj nastavak pružit će jednako iskustvo igranja vlasnicima konzola kao što je ono na PC-u. Dakle, sami ćete kreirati svoje Simljane, graditi i uređivati kuće te šetati susjedstvom.

Nadalje, EA je obećao da će vlasnici PS4 i XONE dobiti većinu sadržaja koje obuhvaća PC verzija, uključujući DLC-eve i neka od posljednjih ažuriranja.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • SemirTheChosen

    27.07.2017 - 11:48

    Neka mislim drago mi je zbog konzoljerosa,a i Sims 4 je izvrstna igra u kojoj mislim da treba da uziva sva publika bez obzira na kojoj platformi se igra.

  • Wolfboy

    27.07.2017 - 12:58

    Sims 4 kupit ću za ps4 samo radi moje kume jer ona obožava sims4 a i jaću igrati.

  • Zoran Žalac

    27.07.2017 - 14:49

    Preorder to get Hot Tubs…
    Is a common man not entitled to a hot tub?

    • Petra Rukav

      @Zoran Žalac, 27.07.2017 - 15:26

      Nope. Gospoda koja namjerava kupiti igru tek nakon njenog izlaska ne zaslužuje uživati u luksuznim stvarima poput namakanja guzice u jacuzziju.

  • pesek32

    27.07.2017 - 16:49

    Kako se ovakva igra igra sa kontrolerom? Ionako ništa posebno. Sims 3>>>

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?