HCL.HR

akcija

ŽANR

Premda sve igre sadrže nekakvu akciju, one akcijske definiramo kao adrenalinske, napete, eksplozivne i izazovne sekvence u kojima nema pauze, a zrak se hvata u hodu.

akcija Recenzije

RecenzijaWarhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Stjepan Fikter 29.06.2018.

Inkvizicija je poprilično aktivna u 41. mileniju jer Inquisitor – Martyr ima svojih načina kako će privući vojsku za uklanjanje heretika.

RecenzijaVampyr

Gregor Stojev 17.06.2018.

Mitoloških krvopija nam u igrama već duže vrijeme nedostaje. Saznajte zato s nama je li novi Vampyr kroz godine dobro fermentirao.

RecenzijaExtinction

Gregor Stojev 19.04.2018.

Naše veselje sjeckanju golemih Raveniija u Extinctionu nije dugo potrajalo, a jedina stvar koja će ubrzo izumrijeti vjerojatno će biti upravo ova igra.

akcija Vijesti

Smrt u Ghost Recon Wildlandsu postaje trajna posljedica

Pero Mlinar prije 2 dana

Nadolazećom besplatnom zakrpom Ghost Recon Wildlands dobit će novu težinu kojom će se moći znatno otežati igru. U njoj će se naći, primjerice, umiranje koje će biti trajno.

Čovjek izgubio sudski spor na kojemu je tražio povrat novca za nedovršeni Star Citizen

Zoran Žalac prije 3 dana

Ni šest godina nakon najave Star Citizena, ta igra nije blizu dovršetka, a ljudi koji su donirali novac za nju sada pravdu traže po sudovima.

Spyro Reignited Trilogy dopustit će nam da slušamo originalnu glazbu iz starih igara

Zoran Žalac prije 3 dana

Spyro će ove jeseni dobiti redizajn starih igara ne samo u vizualnom segmentu, nego i onom u auditivnom. Ipak, jedna će opcija razveseliti fanove ljubičastog zmaja.

Spider-Man opasno konkurira za najzanimljiviju igru ove jeseni

Zoran Žalac prije 3 dana

Nadolazeća PlayStation 4 ekskluziva dobila je novi trailer povodom Comic-Con konvencije i još nas jednom ostavila u nestrpljenju do devetog mjeseca.

Darksiders 3 imat će više različitih završetaka

Zoran Žalac prije 4 dana

Darksiders 3 u jednom će trenutku tijekom igre donijeti prekretnicu, kako za gameplay, tako i za priču koja će imati više različitih krajeva.

akcija Specijali

Može li Spider-Man postati najbolja superherojska igra do sada?

Zoran Žalac prije 3 dana

Nadolazeća Spider-Man igra za PlayStation 4 ima sva obilježja apsolutnog hita, a mi se pitamo može li se čovjek-pauk zanjihati na još višu razinu i postati najbolja superherojska igra do sada.

Je li Assassin’s Creed Rogue Remastered vrijedan vašeg vremena i novca?

Petra Rukav 05.05.2018.

Assassin’s Creed Rogue mnogima je prošao ispod radara, ali evo ga sada nazad u poboljšanom izdanju da popravi tu nepravdu. No kakav je Remaster i isplati li ga se nabaviti? Igrali smo ga i evo što mislimo.

Je li Final Fantasy 15 danas bolja igra?

Žarko Ćurić 24.03.2018.

U zadnje vrijeme malo je teško pohvatati sve promjene koje je Final Fantasy XV dobio u proteklih godinu i pol dana, pa smo odlučili iskoristiti izlazak Royal Editiona za malu retrospektivu istoga.

akcija Igre

Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr

Stjepan Fikter 28.06.2018.

Zakoračite u svijet 41. milenija i u ime Cara uništavajte Kaos i heretike unutar ARPG okruženja gdje se još nalazi i zanimljiva radnja uz dosta dodatnog sadržaja.

Daemon X Machina

Stjepan Fikter 14.06.2018.

Od kreatora Armored Core naslova stiže nova robotska igra gdje ćemo se napucavati s Atlasima u cell shading grafičkom stilu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?