HCL.HR

EA DICE

Developer

Švedski studio pod okriljem Electronic Artsa. Igračima ponajprije poznat po Battlefield serijalu, a zatim i Mirror's Edge igrama.

EA DICE Recenzije

RecenzijaBattlefield 1

Stjepan Fikter 02.11.2016.

Prvi svjetski rat Battlefield 1 predstavlja s impresivnim vizualima, ali i ostaje na tome jer osim klasičnih Battlefield momenata, nova tematika ne demonstrira ništa značajnije za sam serijal.

RecenzijaMirror’s Edge Catalyst

Zoran Žalac 24.06.2016.

Faith je obula nove tenisice za trčanje i skakanje po gradu od stakla, a mi diskutiramo je li joj to pomoglo da zadrži visoki tempo koji si je postavila u originalu iz 2008.

RecenzijaStar Wars: Battlefront

Juraj Bevandić 09.12.2015.

Da je Star Wars: Battlefront kojim slučajem DICE-ov debitantski naslov, ne bi više nikada za njih čuli. No njihov pedigre koji ovdje nisu pokazati garantira da će se ovaj fijasko brzo zaboraviti, a nadamo se i da ga neće tako brzo pokušati oživjeti

EA DICE Vijesti

Novi patch za Battlefield 1 popravlja performanse i ubacuje samostrijele s granatama

Juraj Bevandić 10.12.2016.

Nova mapa za Battlefield 1 Giant’s Shadow dolazi u novoj zakrpi koja idući tjedan popravlja performanse i donosi novo oružje – samostrel koji puca granate.

Novi Battlefield nećemo dobiti još nekoliko godina

Juraj Bevandić 30.11.2016.

Financijski direktor EA objašnjava da će se posvetiti novom Star Wars naslovu na temelju kritika fanova, pa Battlefield nećemo vidjeti “nekoliko godina.”

Fešta se u Battlefieldu 1, idućih deset dana sakupljajte nagrade

Juraj Bevandić 17.11.2016.

Počeo je Battlefest 2016. kojim će doći posebni modeovi i nagrade u popularni Battlefield 1, ali se nagrađuje i igranje starijih Battlefield naslova.

U 59 milijuna sati Battlefielda 1 pregazili smo više ljudi konjima nego tenkovima

Juraj Bevandić 08.11.2016.

Red je na EA da se malo razbacuju brojkama, a oni su nam pripremili kratki statistički pregled naših ratnih nestašluka da bi proslavili najbolji launch u povijesti DICE-a.

Battlefield na Twitteru pretjerao sa šalama o Prvom svjetskom ratu

Juraj Bevandić 31.10.2016.

Tko god vodi Battlefieldov službeni Twitter račun mogao bi tražiti novi posao jer njihov #justWWIthings hashtag i nepromišljeni humor javnost nije primila olako.

EA DICE Specijali

Sve što morate znati o Battlefield 1

Petra Rukav 20.08.2016.

Spremni za akcijom nabijeno napucavanje na bojištima Prvog svjetskog rata? Battlefield 1 iliti najiščekivanija pucačina godine uskoro nam dolazi, a u ovom videu prenosimo vam sve što o njoj morate znati.

EA DICE Igre

Star Wars Battlefront 2

Zoran Žalac 13.06.2016.

Sljedeći Battlefront bit će smješten u noviju Star Wars eru te bi trebao dostaviti više sadržaja od svog prethodnika.

Battlefield 1

Zoran Žalac 27.04.2016.

Nakon neuspjelog Hardline spin-offa, Battlefield se vraća u ruke svojih tvoraca i na tematiku vojnog ratovanja. Igra se odvija za vrijeme 1. svjetskog rata, ali u imaginarnim bitkama koje se nikada nisu dogodile.

Mirror’s Edge Catalyst

Zoran Žalac 04.02.2016.

Mirror’s Edge Catalyst donosi nove parkour avanture mlade Faith Connors koja se upetlja u afere lošeg društva pa trčanjem pokušava spasiti sebe, a i grad po čijim krovovima tjera golubove.