HCL.HR

Insomniac Games

Developer

Insomniac Games Recenzije

RecenzijaSong of the Deep

Zoran Žalac 28.07.2016.

Otkrivamo je li nova igra metroidvania stila, zvana Song of the Deep, dovoljno osvježenje za vruće ljetne dane samim time što igrače odvodi u duboko podmorje.

RecenzijaRatchet & Clank

Zoran Žalac 13.04.2016.

Ratchet & Clank će krajem mjeseca pokušati osvojiti kino dvorane, no prije toga im svakako dopustite da osvoje vašu naklonost na PS4 konzoli.

RecenzijaRachet & Clank 3 [PS2]

Grga Petrović 06.01.2007.

Na tržištu se nedavno pojavio treći nastavak R&C serijala, a kroz igru ćemo opet pratiti dogodovštine Ratcheta, i naravno njegova robota Clanka. Pročitajte recenziju ove simpatične platformske igre.

Insomniac Games Vijesti

Spider-Man za PS4 timu pridružit će se bivši direktor Rise of The Tomb Raider i Infinite Warfare naslova

Petra Rukav 25.12.2017.

Insomniac Games nastavlja sve više rasti u broju zaposlenika, a developerskom timu uskoro će se pridružiti i jedan veoma talentirani veteran gaming industrije kako bi radio na novom Spider-Manu za PS4 konzolu.

U Marvelu su shvatili zašto igre rađene po filmovima ne ispadnu dobre

Zoran Žalac 20.07.2017.

Budućnost superherojskih igara malo je svjetlija nakon što je Marvel ponovno krenuo s velikim projektima u virtualnom svijetu.

Sony ima plan kako privući nove igrače i prodati preko 100 milijuna PS4 konzola

Juraj Bevandić 22.06.2017.

Sonyjev čelnik uživa u uspjehu PlayStation konzola i igara, a korak naprijed ne vidi u krađi fanova konkurencije, već u predstavljanju gaminga novoj publici.

Spider-Man će koristiti drugačiju tehniku za postizanje 4K rezolucije na PS4 Pro

Zoran Žalac 20.06.2017.

Razvojni tim Insomniac potvrdio je kako njihov Spider-Man neće pucati mrežu u punoj 4K rezoluciji, ali bi svejedno trebao izgledati bolje od drugih igara.

Nova Spider-Man igra na trenutke izgleda bolje nego Spider-Man film

Zoran Žalac 13.06.2017.

Prvi prikaz gameplayja novog Spider-Mana otkrio nam je kako će se igra fokusirati na filmsku prezentaciju akcije, a to znači i mnoštvo quick time sekvenci.

Insomniac Games Specijali

Nema rezultata

Insomniac Games Igre

Song of the Deep

Zoran Žalac 28.07.2016.

Usputni projekt Insomniac Gamesa je podvodna 2D avantura inspirirana irskom mitologijom. U njoj djevojčica Merryn pomoću podmornice traži nestalog oca u oceanskim prostranstvima.

Spider-Man (PS4)

Zoran Žalac 18.06.2016.

Tvorci Ratcheta & Clanka obećavaju nam autentičnog Spider-Mana kakvog još nismo vidjeli u igrama ni filmovima. Ovoga puta igramo sa potpuno iskusnim Peterom Parkerom u priči o čovjeku-pauku kakva još nije bila ispričana.

Ratchet & Clank

Zoran Žalac 10.03.2016.

Šarmantni Sonyjev dvojac ponovno jaše, prateći svoje prvo pojavljivanje u filmskom obliku. Njihova avantura na PS4 konzoli bit će svojevrsna prerada njihovog debitantskog nastupa iz 2002. godine.