HCL.HR

Oznaka: Igre s dinosaurima

U igri Parkasaurus pravit ćemo Zoo vrt s dinosaurima

Zoran Žalac 29.11.2017.

Osim novog Jurassic Park naslova, ljubitelji dinosaura moći će uzgajati iste i brinuti se o njima u još jednoj igri: indie naslovu Parkasaurus.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP5): Bježim od dinosaura na skuteru

Igor Belan 15.11.2017.

Trebao sam skužit da Nintendo nije napravio punokrvni 3D model T-REX-a da ga drži zatočenog samo na šumovitim levelima, ali da me počne juriti usred Super Marijove verzije New Yorka dok se mirno điram skuterom!? Mah, evo kako je to prošlo…

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP4): E ovaj je već opasan!

Igor Belan 10.11.2017.

Već četvrtu epizodu za redom susrećem se s dinosaurima u Super Mario Odyssey, ali dosad sam ih mogao pripitomiti jednostavnim bacanjem kape. Ovaj je drugačiji!

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP3): Našao sam dinosaura pod vodom

Igor Belan 05.11.2017.

Treću epizodu za redom u Super Mario Odysseyu prate nas dinosauri, ovaj put podvodni! U možda i najzanimljivijoj epizodi do sada pogledajte kako to izgleda kada skupiš dovoljno Mjeseca da odeš na plivanje u novo Kraljevstvo.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP2): Ulovio sam dinosaura!

Igor Belan 02.11.2017.

Nastavljamo skupljati Mjesece u svijetu Super Mario Odysseyja, a nakon što ste mi vi ukazali gdje se nalazi dinosaur u prošlome videu, sada ga pokušavam pronaći i naravno – zajahati!

Jedina ekspanzija za Horizon: Zero Dawn napokon dobila konkretan trailer

Petra Rukav 30.10.2017.

Aloy se ne boji ledene divljine, a očito ju zima pretjerano ne smeta kada u kratkim rukavima pripitomljava odnosno rastavlja robotske dinosaure.

Ark više nema naljepše dinosaure, Jurassic World Evolution izgleda odlično

Zoran Žalac 09.10.2017.

Studio Frontier Developments uložio je priličan trud u dizajniranje i animiranje dinosaura o kojima ćemo se brinuti u vlastitom tematskom parku Jurassic World Evolutiona.

Monster Hunter World PS4 Pro konzola izaći će prije igre po kojoj je dizajnirana

Petra Rukav 19.09.2017.

Developer Capcom otkrio je novi trailer za Monster Hunter World, kada ćemo ga moći zaigrati te kako izgleda limitirano izdanje PS4 Pro konzole ovog ARPG-a.

Egzotični izazovi čekaju nas u radioaktivnom svijetu ARK-a

Petra Rukav 02.09.2017.

Druga ekspanzija za ARK: Survival Evolved vodi nas u novu avanturu gdje moramo preživjeti intenzivno zračenje u društvu podzemnih bioma.

ARK je neprepoznatljiv u svom finalnom traileru

Zoran Žalac 25.08.2017.

Studio Wildcard zadnjim trailerom za svoj Ark: Survival Evolved kao da želi pokazati da nisu spavali na poslu zadnje dvije godine i da igra doista ima što za ponuditi.

Jurassic World Evolution omogućit će nam da gradimo tematski park s dinosaurima

Zoran Žalac 21.08.2017.

Tvorci Elite Dangerousa najavili su svoju novu igru koja će obradovati fanove Jurassic Park franšize.

Developer Horizon Zero Dawna ulaže masne novce u razvoj Decima Enginea

Petra Rukav 14.08.2017.

Guerrilla Games, developer poznatih PS4 igara, namjerava utrošiti svoje vrijeme i novac u razvoj vlastite tehnologije, točnije Decima Enginea, na kojem je izgrađen prelijep svijet Horizon Zero Dawna.

HCL VideoIgramo Suicide Guy (EP3): Tjeram dinosaura da me ubije

Igor Belan 06.08.2017.

U novoj epizodi prelaženja sulude igre Suicide Guy pokušavam isprovocirati ljutog T-Rexa toliko da me pojede, ali noćna mora našeg bucmastog pivopije nije stala ni na tome. Piva je sve bliže podu!

Path of Fire je druga ekspanzija za Guild Wars 2

Zoran Žalac 02.08.2017.

Pet godina nakon izlaska popularni MMORPG Guild Wars 2 dobit će novu nadogradnju u kojoj ćemo, između ostaloga, jahati dinosaure.

Provjerite kako se jašu dinosauri u Monster Hunter World

Zoran Žalac 07.07.2017.

Hvatanje divljih dinosaura u Monster Hunter Worldu ne izgleda nimalo lagan posao kako je to demonstrirano u 23-minutnom prikazu gameplayja.