HCL.HR

Oznaka: Retro

RETRO DOZA #233 – Sanitarium, odlazak u ludilo

Gregor Stojev prije 2 dana

Ne dajte se preplašiti jer ovoga nas sporog vikenda Retro Doza vodi u ludilo jednog starog point’n’click psihološkog hororca, Sanitarium.

RETRO DOZA #232 – Desperados: Wanted Dead or Alive

Gregor Stojev prije 1 tjedan

U današnjoj dozici zakon preuzimamo u vlastite ruke kako bi nas Desperados podsjetio tko je na divljem zapadu bio glavni šerif u gradu.

RETRO DOZA #231 – Aladdinova pustinjska čarolija

Gregor Stojev 06.08.2017.

Ovoga puta u Retro Dozi nećemo pokušati izbjeći paklene vrućine već ćemo im izaći u susret jednim odličnim retro naslovom – Aladdinom za Segu Genesis.

RETRO DOZA #230 – PSX audio CD player, nešto šira slika

Gregor Stojev 30.07.2017.

Današnju dozu iskoristit ćemo za nešto mrvicu drugačije pa ćemo se tako prisjetiti nekih Sonyjevih korijena i jedne lako moguće već zaboravljene alternativne funkcionalnosti originalnog Playstationa.

Retro Doza #229 – “Shark! Shark!”, iliti pazi se morskoga psa

Gregor Stojev 23.07.2017.

Nadamo se da ste se nakon vruće sezone već povukli na suho tlo jer nakon ove dozice neće vam više stati do mora. Ili možda hoće?

RETRO DOZA #228 – The Settlers, ekonomija u stvaranju

Gregor Stojev 16.07.2017.

Skačemo u rane dane poznatog strateškog The Settlers serijala i prisjećamo se kako je ekonomija izgledala kada je započela davne 1993. godine.

Pogledajte kako bi Assassin’s Creed izgledao da je prije 20 godina izašao na PlayStationu 1

Zoran Žalac 15.07.2017.

YouTuber 98Demake dao nam je odgovor na pitanje kako bi Assassin’s Creed izgledao u vrijeme dok je Ubisoft još izbacivao Tom & Jerry igre. Dame i gospodo – Assassin’s Creed u najmanjem broju poligona otkako znate za njega.

Conan O’Brien izdržao je svega šest sekundi paklenog Cupheada

Zoran Žalac 13.07.2017.

Nova epizoda Clueless Gamera bavi se nadolazećim retro platformerom zvanim Cuphead, a Conan O’Brien je tu priliku iskoristio za malo flertanja.

Najavljena je igra u kojoj ćete gaziti ljude na Havajima kao da vam zakon ništa ne može

Zoran Žalac 12.07.2017.

Shakedown: Hawaii je igra retro stila u kojoj ćemo kao poduzetnik iz pakla činiti sve kako bismo zaradili novac i potrošili ga na štetu drugih.

RETRO DOZA #227 – SSX Tricky, luđaci na snijegu

Gregor Stojev 09.07.2017.

Ovoga vikenda Retro Doza donosi vam malo osvježenja s mnogo snijega i visokih skokova u SSX Tricky, stoga pripremite sladoled i dobro se naslonite.

HCL VideoPrisjećamo se Drivera za prvi PlayStation uz lude potjere i užasan tutorijal u garaži

Igor Belan 03.07.2017.

Proslavite s nama 18. rođendan prve Driver igre! Prisjetite se potjera po Miamiju i San Franciscu, kao i legendarne garaže na početku u kojoj smo se vrtjeli po cijele dane – najteži tutorijal ikada!

RETRO DOZA #226 – Chrono Trigger, odlazak u prošlost

Gregor Stojev 03.07.2017.

U skorijoj budućnosti mogli bismo vrijeme još jednom provoditi uz dobar stari SNES. Ovom Retro Dozom zato ćemo pokušati ublažiti bol u slučaju da nam jedan specifičan naslov ipak bude nedostajao.

RETRO DOZA #225 – Catz and Dogz, smetalice na desktopu

Gregor Stojev 25.06.2017.

Nakon prošlotjedne divljači ovoga se puta u Retro dozi prisjećamo nešto manjih, kućnih živina koje su nam desktopom skakutale prije više od dvadeset godina.

RETRO DOZA #224 – Deer Hunter i Deer Avenger, sukob rogova

Gregor Stojev 18.06.2017.

Vrući dani koji nam polako stižu tjeraju nas na eventualnu roštiljadu, a samim time smo smislili kako se u i Retro dozi možemo dohvatiti neke slasne divljači.

RETRO DOZA #223 – Gex, zaboravljeni gmaz

Gregor Stojev 10.06.2017.

Sjećate se Gexa, zelenog guštera koji se u devedesetima miješao među Sonica i Super Maria? Današnja Retro Doza tu nam je kao mali podsjetnik.