HCL.HR

Capcom

Izdavač

Japanska izdavačka kuća zaslužna za neke od najuspješnijih igara s istočnog tržišta. U Capcomovom koferu nalaze se Resident Evil, Street Fighter, Mega Man, Devil May Cry te Dead Rising franšize.

Capcom Recenzije

RecenzijaExoprimal

Dominik Vadas 31.07.2023.

Exoprimal je inovativan, apsurdan i ponajviše zabavan co-op naslov u kojemu tamanimo dinosaure koji poput kiše padaju sa neba. Nažalost, čak ni moćni T-Rex ne može nadoknaditi slabašnu ponudu sadržaja po izlasku.

RecenzijaStreet Fighter 6

Ivan Brekalo 17.06.2023.

Pazi, Hadouken! Stiže novi Street Fighter za novu generaciju igrača. Otkrivamo jesu li nešto bolja borba i podebljaniji početni sadržaj dovoljni kako bi svaki igrač poželio uvrstiti ovu borilačku igru u svoju kolekciju.

RecenzijaResident Evil 4

Dominik Vadas 17.03.2023.

Ovogodišnji Resident Evil 4 prerada je istoimenog kultnog nastavka izašlog davne 2005. godine. Može li Leon pobijediti svog starijeg brata blizanca i dokazati kako je mlađe uistinu slađe ili će sirova snaga nostalgije održati original na njegovom suverenom tronu?

Capcom Vijesti

Resident Evil 4 (remake) postaje VR igra ove zime, besplatno za sve vlasnike PS5 verzije

Zoran Žalac 15.09.2023.

VR mod za Resident Evil 4 dobio je okvirni period izlaska, a igru ovih dana na PlayStationu možete nabaviti uz 43% popusta.

Resident Evil 4 dobit će ekspanziju sa ženom u crvenom

Zoran Žalac 15.09.2023.

Najavljeno je kako će prerada Resident Evila 4 također dobiti preradu Seperate Ways kampanje koja proširuje priču i igra se u ulozi Ade Wong.

Resident Evil 2 sad je najprodavanija igra u slavnom horor serijalu

Zoran Žalac 03.08.2023.

Dogodila se promjena među najprodavanijim Resident Evil igrama i na vrhu više nije gospodin Ethan Winters nego poznati dvojac Leon i Claire.

Resident Evil 4 dobio je prijevod na hrvatski

Zoran Žalac 22.06.2023.

Resident Evil 4 remake od sada ima prijevod na hrvatski jezik. Neslužbeni, za PC verziju, ali bolje i to nego ništa.

Do daljnjega je odgođena čudna SF igra Pragmata

Zoran Žalac 13.06.2023.

Iz Capcoma su najavili kako njihova neobična igra Pragmata ipak neće biti spremna za izlazak u 2023. godini. Sada čak više ne žele davati nikakva obećanja.

Capcom Specijali

Resident Evil nikad nije bio samo zombi igra, dajte nam ajkulu, drakulu…

Zoran Žalac 12.04.2021.

Nekim igračima ne sjeda baš najbolje to što noviji izdanci serijala Resident Evil više nemaju zombije kao najčešće neprijatelje. No, zombiji nikad nisu bili ni glavna ni jedina tvorevina tog serijala.

Imamo dobru vijest: Resident Evil 2 opet je strašan

Zoran Žalac 11.01.2019.

Vremenski ograničena demo verzija Resident Evila 2 ostavila nam je pozitivan dojam pa s još većim nestrpljenjem čekamo izlazak igre.

Bavi li se industrija videoigara prodajom duplih obećanja i guste magle?

Zoran Žalac 24.02.2016.

Iza nedavnog Street Fightera V u njegovom nedovršenom izdanju krije se kvalitetna igra, ali i mračna strana budućnosti industrije videoigara.

Capcom Igre

Exoprimal

Dominik Vadas 31.07.2023.

Exoprimal je mrežna, timska akcijska igra koja suprotstavlja najsuvremeniju tehnologiju egzoodijela koja su zadnji spas čovječanstva protiv najopakijih zvijeri u povijesti – dinosaura.​​

Resident Evil 4

Dominik Vadas 17.03.2023.

Prošlo je šest godina od biološke katastrofe u Raccoon Cityju. Leon S. Kennedy, jedan od preživjelih, prati predsjednikovu otetu kćer do zabačenog europskog sela u kojem nešto užasno nije u redu s mještanima.

Street Fighter 6

Lovro Maroševac 12.08.2022.

Nova igra iz poznatog borilačkog serijala donosi otvoreni svijet, komentatore u borbi i novu mehaniku u gameplayu – Drive System.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?