HCL.HR

Capcom

Izdavač

Japanska izdavačka kuća zaslužna za neke od najuspješnijih igara s istočnog tržišta. U Capcomovom koferu nalaze se Resident Evil, Street Fighter, Mega Man, Devil May Cry te Dead Rising franšize.

Capcom Recenzije

RecenzijaResident Evil 3

Zoran Žalac 30.03.2020.

Revitalizacija serijala Resident Evil pokazala se uspješnom na primjeru zadnje dvije igre i činilo se da u Capcomu ne mogu zabrljati preradom dva desetljeća starog Resident Evila 3. Činilo se.

RecenzijaDevil May Cry 5

Zoran Žalac 12.03.2019.

Nakon druženja s Danteom, Nerom i ostatkom ekipe vrijeme je da Devil May Cry 5 ocijenimo istim sustavom kojim je igra ocjenjivala nas.

RecenzijaResident Evil 2

Zoran Žalac 22.01.2019.

Resident Evil se vratio dvadesetak godina u prošlost, ali je zadržao visokobudžetno ruho modernog horora. Kako je ta kombinacija završila u preradi kultne dvojke?

Capcom Vijesti

Otkriveno je koje ćemo lokacije posjetiti u selendri novog Resident Evila

Zoran Žalac prije 19 sati

Capcom je odlučio otkriti mapu mjesta radnje nove Resident Evil igre. Malo je tu spoilera pa ako ne želite ništa znati unaprijed – bolje zaobiđite ovu vijest.

Nakon samo sedam sati otvorena je beta Resident Evil Re:Versea postala zatvorena

Josip Klanfar prije 2 dana

Capcom nam je obećao multiplayer komponentu Resident Evil svijeta, naziva Re:Verse. Konačno je došlo vrijeme da se igra otvoreno testira u beta fazi, ali nedugo nakon početka testiranje je prekinuto.

Novi prikaz Resident Evil Villagea zakazan je za tjedan dana, ravno u ponoć

Zoran Žalac prije 3 dana

Capcom ima još detalja koje žele podijeliti s fanovima Resident Evila vezano uz nadolazeći Village. Nova emisija zakazana je za 16. 4.

Sad znamo i dužinu stopala visoke gospođe iz novog Resident Evila

Zoran Žalac prije 4 dana

IGN se kod tvoraca Resident Evil Villagea raspitao za još detalja o visokoj gospođi Dimitrescu i njezine tri kćeri koje će igrače proganjati u novoj igri.

Pogledajte kako Resident Evil Village izgleda na staroj PlayStation 4 (Pro) konzoli

Zoran Žalac prije 1 tjedan

IGN je objavio novu snimku gameplaya iz Resident Evil Villagea, prvu ikad viđenu iz PlayStation 4 verzije, pokrenute na Pro modelu konzole.

Capcom Specijali

Imamo dobru vijest: Resident Evil 2 opet je strašan

Zoran Žalac 11.01.2019.

Vremenski ograničena demo verzija Resident Evila 2 ostavila nam je pozitivan dojam pa s još većim nestrpljenjem čekamo izlazak igre.

Bavi li se industrija videoigara prodajom duplih obećanja i guste magle?

Zoran Žalac 24.02.2016.

Iza nedavnog Street Fightera V u njegovom nedovršenom izdanju krije se kvalitetna igra, ali i mračna strana budućnosti industrije videoigara.

Capcom Igre

Monster Hunter Rise

Lovro Maroševac 01.11.2020.

Monster Hunter igra ekskluzivna za Nintedovu konzolu predstavlja novu mehaniku u gameplayu i drugog suputnika u već prepoznatljivom svijetu.

Pragmata

Zoran Žalac 28.09.2020.

Akcijska avantura u kojoj posjećujemo distopijski svijet na Mjesecu.

Resident Evil Village

Zoran Žalac 15.06.2020.

Resident Evil 8, zvan Village, igrača vraća u perspektivu prvog lica te suočava glavnog lika Eathana s novim opasnostima – vješticama i vukodlacima.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?