HCL.HR

Oznaka: JRPG

Pogledajte pola sata prekrasnog gameplayja iz Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

Zoran Žalac 24.07.2017.

Iako ga nećemo igrati ove godine, Ni no Kuni II nam u novom prikazu gameplayja prezentira hrpu svojih čari zbog kojih izgleda kao jedan od najiščekivanijih japanskih RPG naslova ove generacije.

RecenzijaFinal Fantasy XII: The Zodiac Age

Žarko Ćurić 23.07.2017.

Dvanaesti dio popularnog JRPG serijala dobio je novi sloj šminke u svojoj PS4 verziji te donio nekoliko novosti koje su do sada bile ekskluzivne Japanu.

RETRO DOZA #226 – Chrono Trigger, odlazak u prošlost

Gregor Stojev 03.07.2017.

U skorijoj budućnosti mogli bismo vrijeme još jednom provoditi uz dobar stari SNES. Ovom Retro Dozom zato ćemo pokušati ublažiti bol u slučaju da nam jedan specifičan naslov ipak bude nedostajao.

Lost Sphear je japanska RPG sapunica u kojoj magla jede ljude

Zoran Žalac 30.05.2017.

Square Enix najavio je novi RPG naslov zvan Lost Sphear u kojemu mladić mora osloboditi snagu sjećanja kako bi pobijedio fenomen praznine u svom svijetu.

Najbolji japanski developeri spremni su nadići kulturne razlike vrhunskim igrama

Juraj Bevandić 05.05.2017.

Direktor zadnje tri Persona igre prepušta serijal svom nasljedniku i radi na novom, nadamo se jednako izvrsnom RPG-u kojim cilja ponovno nadići kulturne razlike.

Persona 5 izlazi na gramofonskim pločama

Juraj Bevandić 29.04.2017.

Izvrsna glazbena podloga Persone 5 doživjet će svoje posebno izdanje na gramofonskim pločama, cijenom i formatom samo za najveće ljubitelje.

Atlus se ispričava gamerima kojima su prijetili zbog streamanja Persone 5

Juraj Bevandić 27.04.2017.

Atlus je po izlasku Persone 5 strogo ograničio dijeljenje sadržaja iz igre, a sada su mrvicu popustili i ispričali se na potencijalnim uvredama, ali i dalje nam ne vjeruju u cijelosti.

Final Fantasy XII Zodiac Age slavi proljeće, ali izlazi tek na ljeto

Zoran Žalac 26.04.2017.

Remaster Final Fantasyja 12 stiže nam 11. 07. ove godine na PlayStation 4. Prisjetite se kako su izgledale adolescentske drame kapetana Bascha iz Dalmaske. I ne slušajte Ondorove laži.

RecenzijaPersona 5

Juraj Bevandić 17.04.2017.

Persona 5 nam je brzo i bez srama ukrala srce i uopće se ne možemo buniti, a morat će ga ukrasti i vama jer joj nećete pronaći zamjenu na tržištu.

RecenzijaKingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX

Žarko Ćurić 14.04.2017.

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX može se „pohvaliti“ sa naj-mumbo-jumbo nazivom kojeg bi se i Street Fighter posramio, no također donosi i četiri igre te dva filma s kojim će vas pripremiti za treći nastavak.

Gdje je više ta Persona 5 recenzija?

Juraj Bevandić 14.04.2017.

Persona 5 je ogromna igra, a mi smo uhvatili zadnji vlak za tu avanturu pa vam donosimo vrlo pozitivne prve dojmove jer imamo osjećaj da biste za ovu igru trebali čuti.

U DLC-u za Personu 5 našao se i Igor, a ukupno košta više od sto dolara

Juraj Bevandić 04.04.2017.

Persona 5 DLC krije jedno svima nam vrlo dobro poznato ime, a fanovi koji žele baš sve kostime i teme morat će olakšati kartice za više od stotinu dolara.

Persona 5 pokrenuta na PC-u

Zoran Žalac 04.04.2017.

I druga najbolje ocjenjena igra ove godine, koja je ekskluzivna za konzole, uspješno je pokrenuta na PC-u preko emulatora. No, za sada je daleko od igrivog stanja.

Kritičari smatraju da je Persona 5 možda najbolji japanski RPG ikada

Juraj Bevandić 30.03.2017.

Persona 5 se bliži izlasku na zapadnjačko tržište, a prvih četrdesetak recenzija ju uglavnom s čistim desetkama stavlja uz rame s najboljim JRPG igrama ikada.

Final Fantasy serijal uskoro slavi 30. rođendan, sjećate li se njegovih najboljih trenutaka?

Zoran Žalac 10.03.2017.

Final Fantasy serijal pred kraj ove godine proslavit će svoj trideseti rođendan, a Square Enix je za taj događaj otpočeo pripreme otkrivanjem komemorativnog logotipa.