HCL.HR

Oznaka: Sonic igre

Sonic film gledat ćemo krajem 2019. godine

Zoran Žalac prije 2 dana

Najbrži jež u gamingu dobit će svoju filmsku adaptaciju na kojoj radi producent Deadpoola, a sada znamo i kada ćemo ju gledati u kinima.

HCL VideoZaigrao sam Sonic Forces – je li ova igra prebrza za mene?

Igor Belan 23.11.2017.

Sonic Forces počinje s levelom toliko brzim da će vas zbuniti, ali kasnije se brzina malo smiri, počinjete bacačem plamena uništavati stvari, a priča postaje čak polu-interesantna. Evo našeg prvog pogleda!

Japanski trailer za Sonic Forces pršti od uzbuđenja za igrom

Zoran Žalac 21.10.2017.

Znamo da su Japanci puni entuzijazma pri promoviranju svojih proizvoda, ali čini se da su posebno uzbuđeni za Sonic Forces igru koja možda ne bude totalni promašaj.

Sonic bi ove godine mogao dobiti dvije odlične igre ako je vjerovati traileru za Sonic Forces

Zoran Žalac 21.09.2017.

Nakon odlične Sonic Manije, SEGA za kraj godine priprema 3D naslov Sonic Forces koji u novom traileru izgleda šareno, eksplozivno i najvažnije od svega – ultra brzo.

Sonic Mania je vani i prve recenzije kažu da je to najbolja Sonic igra unazad dvadeset godina

Zoran Žalac 14.08.2017.

Nakon godina i godina traženja, Sonic se vratio u pravu formu i u rekordno brzom roku prikupio je dobre reakcije igrača i kritike.

Pogledajte kako će izgledati multiplayer natjecanja u Sonic Mania

Zoran Žalac 09.08.2017.

Sonic Mania imat će lokalni multiplayer za dva igrača koji će se izvoditi u split-screenu. Ako imate problema s vidom, trebali biste pripaziti na njega.

Segine stare igre upravo su postale besplatne!

Zoran Žalac 21.06.2017.

Sega Forever program nastojat će aktualizirati stare franšize japanske tvrtke tako što će ih nuditi potpuno besplatno. Međutim, kao i u svakoj besplatnoj priči – postoji kvakica.