HCL.HR

Oznaka: Switch konzola

Nintendo bi volio vidjeti više igara za zreliju publiku na svojoj Switch konzoli

Petra Rukav prije 7 dana

Iako je Nintendo preuzeo ulogu izdavača obiteljskih igara, izgleda da se tvrtka odmiče od te marketinške strategije i sprema se zaplivati nešto zrelijim vodama.

Zaigrajte Severed na svojoj Nintendo Switch konzoli

Petra Rukav 09.08.2017.

Šarene avanture misterioznog i mračnog univerzuma prate ratnicu Sashu dok ona razbija zagonetke i siječe gadne neprijatelje u nadi da pronađe svoju obitelj.

RecenzijaSplatoon 2

Juraj Bevandić 20.07.2017.

Oko nekih stvari ne treba previše pametovati, pa je tako Splatoon 2 ljepša i mrvicu bogatija verzija prve igre, sada dostupna na popularnijoj konzoli. Ukoliko niste sigurni da je to dovoljno za uspjeh, brzo će vas uvjeriti svojim šarmantnim i kreativnim dizajnom.

RecenzijaARMS

Juraj Bevandić 07.06.2017.

Svaki put kada upalimo ARMS pronađemo pet novih načina da nam netko ispraši guzicu, ali i pet novih razloga da ustrajemo u igranju i postanemo bolji borci; što bi moglo potrajati, ali se barem putem dobro zabavljamo.

Upoznajte rastezljive heroje Armsa, nove ekskluzive za Nintendo Switch

Zoran Žalac 21.03.2017.

Nintendo je objavio dva trailera kojima nam pobliže pojašnjava ideju udaranja rastezljivim rukama u igri ARMS. U jednom videu upoznajemo pet igrivih likova, a u drugom njihov arsenal oružja.

Nintendo se ohrabrio dobrom prodajom Switch konzole

Zoran Žalac 17.03.2017.

Prema posljednjim informacijama, Nintendo za sljedeću godinu planira poduplati proizvodnju Switch konzola jer je potražnja za istima veća nego što se očekivalo.

Zaštita za Nintendo Switch je navodno probijena

Zoran Žalac 14.03.2017.

Nisu prošla ni dva tjedna od izlaska Nintendo Switcha, a hakeri već tvrde kako su probili zaštitu konzole, i to zahvaljujući tvrtki Apple.

Ako vam Joy-Con kontroler gubi signal, sjednite bliže konzoli

Zoran Žalac 04.03.2017.

Problemi s divljanjem lijevog Joy-Con kontrolera za Nintendo Switch, čini se, neće biti riješeni tako skoro, ali Nintendo ima nekoliko savjeta kako ih izbjeći.

Switch konzole ne mogu dijeliti microSD kartice za pohranu

Zoran Žalac 04.03.2017.

Nintendova aktualna konzola Switch trenutno nije lišena ograničenja koje bi nekim korisnicima mogla stvarati glavobolje.

Switch može preživjeti preko deset izravnih padova na betonsku površinu

Zoran Žalac 04.03.2017.

Prema testiranjima YouTube kanala GizmoSlip, Nintendova nova konzola prilično je izdržljiva i relativno imuna na oštećenja ekrana.

Ne, friend kodovi nisu otišli u povijest na Switch konzoli

Zoran Žalac 02.03.2017.

Iako je bilo obećano da Nintendo neće koristiti zastarjeli sustav upisivanja kodova da biste dodali druge igrače na svoju listu prijatelja, kodovi su i dalje prisutni na Switchu.

Nintendo Switch Pro kontroler radi i na PC-u

Zoran Žalac 01.03.2017.

Ako kupujete dodatni klasični kontroler za Nintendo Switch, dobro je znati da ga možete iskoristiti i na PC-u, iako uz nekoliko ograničenja.

Prve igre za Switch već ne mogu stati na konzolu bez dodatnih kartica

Zoran Žalac 20.02.2017.

Nintendo je otkrio veličinu instalacijskih datoteka za igre koje će biti dostupne po izlasku Switch konzole, a među njima je i jedna koja već sada ne stane na konzolu ako ju kupite digitalno i nemate dodatnu microSD karticu.

Hvala nebesima, Nintendo neće zaključavati igre na Switch konzolama

Zoran Žalac 18.02.2017.

Stigao je prvi znak da je Nintendo poslušao fanove te da je sa Switchem vezao digitalne igre za korisnički račun, a ne samu konzolu.

Electronic Arts razjasnio koju će Fifu dobiti vlasnici Nintendo Switcha

Zoran Žalac 08.02.2017.

Igrači na Nintendo Switchu dobit će svoju posebnu verziju Fife 18, ali bez zasebnog datuma izlaska.