HCL.HR

Oznaka: Switch konzola

Donkey Kong Country: Tropical Freeze dolazi na Nintendo Switch

Zoran Žalac 11.01.2018.

Nintendo je najavio kako u prvoj polovici ove godine na Switch konzolu planira prebaciti još jednu donedavnu Wii U ekskluzivu.

Postanite serijski čistunac na Nintendo Switch konzoli

Petra Rukav 24.11.2017.

Vratite se u 70-te godine prošloga stoljeća i postanite profesionalna „mašina za čisčenje“. Ovaj naslov šalje vas u avanturu gdje morate čistiti mjesta zločina prije nego se policija dočepa konkretnih dokaza protiv vašeg poslodavca.

Gear.Club Unlimited dao gas na Nintendo Switchu

Zoran Žalac 21.11.2017.

Popularna mobilna igra Gear.Club stigla je na Nintendo Switch konzolu u tzv. neograničenom izdanju te donijela lokalni multiplayer za četvero igrača.

Ubisoft veoma zadovoljan Switch konzolom, očekujte više igara

Petra Rukav 11.11.2017.

S obzirom na finu prodaju koju je ostvarila otkako je lansirana na tržište, Nintendo Switch konzola privukla je pozornost brojnih gaming kompanija, između ostalog i Ubisoft.

Doom otvorio vrata pakla na Switch konzoli

Petra Rukav 11.11.2017.

Ako i dalje mislite da je hibridna konzola iz Nintenda napravljena za djecu, vrijeme je da takvo mišljenje bacite kroz prozor jer je na Switch stigla brutalna pucačina iz pakla.

L.A. Noire za Nintendo Switch donosi neke nove zagonetke uz pomoć touchscreena

Zoran Žalac 09.11.2017.

Rockstar će idućega tjedna dati svoj obol uspjehu Nintendo Switch konzole lansirajući L.A. Noire za tu platformu s posebno podešenim segmentima kontroliranja.

Tajna uspjeha Switch konzole krije se u ovom grafikonu

Petra Rukav 01.11.2017.

Nintendovo najnovije financijsko izvješće prepuno je zanimljivih podataka koje dokazuje da se kreiranje unikatnog hardvera uistinu isplatilo jer se igrači jednako vole igrati u kući i vani.

Nintendo bi volio vidjeti više igara za zreliju publiku na svojoj Switch konzoli

Petra Rukav 15.10.2017.

Iako je Nintendo preuzeo ulogu izdavača obiteljskih igara, izgleda da se tvrtka odmiče od te marketinške strategije i sprema se zaplivati nešto zrelijim vodama.

Zaigrajte Severed na svojoj Nintendo Switch konzoli

Petra Rukav 09.08.2017.

Šarene avanture misterioznog i mračnog univerzuma prate ratnicu Sashu dok ona razbija zagonetke i siječe gadne neprijatelje u nadi da pronađe svoju obitelj.

RecenzijaSplatoon 2

Juraj Bevandić 20.07.2017.

Oko nekih stvari ne treba previše pametovati, pa je tako Splatoon 2 ljepša i mrvicu bogatija verzija prve igre, sada dostupna na popularnijoj konzoli. Ukoliko niste sigurni da je to dovoljno za uspjeh, brzo će vas uvjeriti svojim šarmantnim i kreativnim dizajnom.

RecenzijaARMS

Juraj Bevandić 07.06.2017.

Svaki put kada upalimo ARMS pronađemo pet novih načina da nam netko ispraši guzicu, ali i pet novih razloga da ustrajemo u igranju i postanemo bolji borci; što bi moglo potrajati, ali se barem putem dobro zabavljamo.

Upoznajte rastezljive heroje Armsa, nove ekskluzive za Nintendo Switch

Zoran Žalac 21.03.2017.

Nintendo je objavio dva trailera kojima nam pobliže pojašnjava ideju udaranja rastezljivim rukama u igri ARMS. U jednom videu upoznajemo pet igrivih likova, a u drugom njihov arsenal oružja.

Nintendo se ohrabrio dobrom prodajom Switch konzole

Zoran Žalac 17.03.2017.

Prema posljednjim informacijama, Nintendo za sljedeću godinu planira poduplati proizvodnju Switch konzola jer je potražnja za istima veća nego što se očekivalo.

Zaštita za Nintendo Switch je navodno probijena

Zoran Žalac 14.03.2017.

Nisu prošla ni dva tjedna od izlaska Nintendo Switcha, a hakeri već tvrde kako su probili zaštitu konzole, i to zahvaljujući tvrtki Apple.

Ako vam Joy-Con kontroler gubi signal, sjednite bliže konzoli

Zoran Žalac 04.03.2017.

Problemi s divljanjem lijevog Joy-Con kontrolera za Nintendo Switch, čini se, neće biti riješeni tako skoro, ali Nintendo ima nekoliko savjeta kako ih izbjeći.