HCL.HR

Recenzija

Call of Duty: Modern Warfare 3

Igor Belan

„Sve je isto!“, najglasniji komentatori Call of Duty serijala govore o Modern Warfareu 3. Govorili su to i prije izlaska igre, a nastavljaju u istom tonu i nakon što je svima postala dostupna. Pa čak i oni koji inače vole ovaj serijal priznati će da je njegov novi veliki dodatak opet stvoren po jedno te istom kalupu, na jedno te istom engineu. I u tome nema laži. Uistinu, sve je ovdje u osnovi isto kao i u prethodnim igrama. Od osjećaja kretanja i pucanja iz prvog lica preko linearnog, akcijskog kalupa kampanje pa sve do “ubijaj da otključaš oružja i leveliraš” koncepta mutliplayera.

Sve djeluje vrlo poznato, a kad pričamo o Call of Duty igrama, koje su uvijek pomno dizajnirane da vas stalno drže na rubu, uvijek angažiranima i dugoročno zabavljenima, riječ “poznato” ne mora biti loša stvar. Ne mora, ali u ovom slučaju, taj osjećaj poznatog, već viđenog i pomalo zastarjelog naglašeniji je no ikad u ovo moderno doba PC gaminga i upravo to je ono što najviše smeta u ovom inače vrlo dobro dizajniranom iskustvu.

Video recenzija ispod u skraćenom obliku objašnjava kako smo s rečenim na umu doživjeli Modern Warfare 3, a tekst u nastavku standardno se dotiče još više pojedinosti.

Već s prvom scenom igrine kampanje gdje izlazite iz pogođenog Humveea, a kamera se prigodno prebacuje na neboder kojega drugi, snažniji projektil ruši vama na očigled, sve će vam biti jasno. Ovo je Call of Duty, a Call of Duty ima svoju singleplayer formulu koja vas bombarira prenapuhanim, ali spektakularnim scenama. Modern Warfare 3 nije iznimka i striktno se drži tog singleplayer recepta.


Mjenjanje likova s kojima igrate, dionice u vozilima, napeto ratovanje na raznim lokacijama diljem svijeta – sve je to i ovdje. A nastavljajući se na priču Modern Warfarea 2, sve je u jeci Trećeg svjetskog rata i terorizma, veće nego ikad i popraćeno raznolikim modernim naoružanjem pa i nekim ratnim gadgetima nad kojima dobivate kontrolu. Čak postoji i kontroverzna misija na koju igra upozorava pri pokretanju kampanje, a ista je vjerojatno stvorena s ciljem da bude tema u medijima i na taj način dodatno promovira igru, jer ne uspjeva biti ni približno zanimljiva kao poznata scena na aerodromu iz MW2, a osim toga – izgleda kao da je naknadno ubačena. Tranzicija iz standardne akcije na tu scenu djeluje neprikladno i neugodno.

lako je vidjeti da su se developeri trudili da ne postoji prevelik prazan hod…

Igrajući svaku misiju kampanje lako je vidjeti da su se developeri trudili da ne postoji prevelik prazan hod, da nema nekog zaista dosadnog trenutka, da svaka misija bude dovoljno drugačije iskustvo od prethodne. Sve je vrlo brzo i energično, a baš tamo negdje kad pomislite da ćete poludjeti od silnih padajućih helikoptera (primjetili smo da ih ima stvarno previše i svi kao da na isti način padaju), napucavanja iz nekog vozila ili pješke i vrlo čestih ekspolozija, usljedi jedna mirnija stealth misija… koja se opet uskoro pretvori u suludu akciju.

Doza frustracije prisutna je u obliku brzih, 5-sekundnih objektiva, koje vam određene misije isporuče nenadano, usred neke lude akcije, a budući da niste spremni za njih, često takve situacije završavaju učitavanjem posljednjeg checkpointa. Još su tu i nasumične, jeftine smrti iz nepoznatih smjerova, a ni umjetna inteligencija neprijatelja, opet, nije za pohvalu. Suborci s druge strane čak djeluju nešto pametnije, ali ni oni nisu baš ekipa koju bi pozvali na HCL-ovu profinjenu noć čaja i šaha srijedom.

Dobiti ćete tako dojam da igrate on-rails igru u kojoj se, eto, možete i malo kretati, ali u ovom slučaju to nije loša stvar jer je sve puno uistinu dobrog sadržaja, krasno izrežirano, potkrepljeno solidnom pričom s prepoznatljivim likovima, a uz neke spektakularne scene i neočekivane obrate, faktor zabave je na kraju vrlo visok, čineći ovo kratkim (pet do šest sati na najlakšoj postavci) ali vrlo ugodnim FPS iskustvom s akcijskim scenama koje nerijetko iziskuju aplauz.

Prava je šteta stoga što je sve to u sjeni prestarog enginea koji u današnje vrijeme djeluje poput naperlitane starice…

Prava je šteta stoga što je sve to u sjeni prestarog enginea koji u današnje vrijeme djeluje poput naperlitane starice s dvije plastične operacije previše. Na konzolama to još ima smisla. Zapravo, na konzolama izgleda odlično, tamo više i ljepše nije ni za očekivati, ali na PC-u nerijetko razočarava. Staru tehnologiju pokušali su modernizirati često jeftinim efektima, a krajnji rezultat je nešto što neki PC gameri sa svojim snažnim konfiguracijama možda neće cijeniti u ovo moderno doba. Mnoge scene, iako dobro smišljene, izrežirane i krasno animirane, upravo zbog nategnute grafike znaju ostaviti gorak okus u ustima.


Gorak okus ostavlja i činjenica da je tako malo toga ovdje zaista novo. Mehanike pucanja i kretanja, način na koji se prisutnost granate prikazuje, način na koji se ističu zadaci i grafike kojima se ukazuje na suborce, pa sve do onih citata kad umrete – sve je to vrlo slično ili potpuno isto kao u prijašnjim Call of Duty igrama, uz eventualno male grafičke promijene zbog Modern Warfare vizualnog identiteta.

Doduše, na neki način je pohvalno što su developeri uspjeli izvući iz već stare tehnologije igrina enginea jer neke scene zaista impresioniraju i to ne samo u smislu već navedene pametne animacije i manipulacija kamere (to je uvijek odlično i zato igra i izgleda dobro), već i grafički – poput scene gdje ronite između podvodnih mina kako bi postavili eksploziv na rusku podmornicu, gdje efekti vode izgledaju odlično, kao i osvjetljenje u mračnom podmorju. Rijetki su takvi slučajevi gdje će vas sama tehnička strana grafike impresionirati, ali eto – ima čak i takvih situacija.

Kompletni dojam prezentacije poboljšava i zvuk koji je opet izvrstan, kako u smislu zvukova oružja i vike suboraca te pozadinskih zvukova koji stvaraju atmosferu, tako i u smislu glasovne glume. Ovo je visokobudžetni naslov i to se uistinu osjeti u produkciji zvuka.

Dakle dobili smo što smo i očekivali – pomalo prekratku, linearnu kampanju koja se čvrsto drži Call of Duty recepta u dizajnu i čijih se scena ne bi posramili ni najskuplji Hollywoodski blockbusteri. Ponekad djeluje zastarjelo, ponekad djeluje već viđeno, replay value praktički ne postoji, no krajnji zaključak je da je zabavna unatoč svim manama i da zajedno s pričom služi kao dobar kraj Modern Warfarea. Svjedno, voljeli bi da nas Call of Duty serijal konačno malo iznenadi nečim zaista drugačijim. Bilo bi vrijeme kvragu.

Modern Warfare 3 vraća u igru Spec Ops, vrlo dobro co-op iskustvo koje možete podjeliti s prijateljem u dva moda igre – Mission i Survival.

Mission mod obično uzima misije iz kampanje i predstavlja ih s jedne druge perspektive – primjerice, neke misije staviti će vas u ulogu negativca, gdje ste u kampanji bili pozitivac. I u ovome modu postoji dobar osjećaj postignuća jer vas igra nagrađuje za uspješno završavanje misija na pojedinim razinama težine, napretkom otključavate više misija, a osim toga – svaka misija ima i predviđeno vrijeme završavanja koje ćete poželjeti oboriti.

Izvedba survival moda je prikladna i vjerna smjernicama Call of Duty serijala u smislu oružja i nadogradnji…

Survival mod je potpuno drugi par rukava. On vas u principu stavlja na jedan od svojih levela daje vam neko početno oružje u ruke i šalje vam sve teže valove neprijatelja, a cilj je, kao što samo ime moda kaže – preživjeti što duže. Ovo dakako nije ništa novo u svijetu gaminga, ali način na koji to Modern Warfare 3 čini je dobro razrađen i zarazan. Izvedba survival moda je prikladna i vjerna smjernicama Call of Duty serijala u smislu oružja i nadogradnji koje zarađujete dobrom igrom i kupujete u periodima između valova, a igra pravovremeno predstavlja prikladna nova oružja i obrambene mogućnosti kako novi valovi neprijatelja pristižu čineći iskustvo dugotrajno zanimljivim. Ove modove je čak relativno zabavno igrati i samostalno no prava zabava krije se u kooperativnoj igri.

U dizajnu multiplayera također se nije riskiralo. Developer je opet ciljao ugoditi ogromnoj bazi fanova, a dobili smo tako tek novi sadržaj u obliku mapa i modova te par promjena u načinu napredovanja, dok su osnovne mehanike, opet, ostale iste ili dobile neke svoje sitnije izmjene. Srećom, te promjene većinski su vrlo pametno smišljene i implementirane, a rezultirale su manje frustirajućim i uglavnom ugodnijim iskustvom koje više nagrađuje dobru igru po svim značajkama, umjesto uglavnom po broju killova.

Šesnaest igrinih mapa s dizajnerske perspektive djeluju kao napredak temeljen na prethodno naučenim greškama. Mape su sada još pomnije dizajnirane s ciljem da svaka klasa može lakše doći do izražaja, kao i svaki igrač neovisno o njegovom iskustvu i skillu. Osim toga, mape se sada čine manje, još više fokusirane na trči-i-pucaj akciju, na neki način ostavljajući nešto manje mjesta snajperistima. Većina njih ima dobar broj mogućih ruta do određenih lokacija na mapi koje najčešće vrve pucnjavom i eksplozijama granata, ali opet imaju i prikladan broj mjesta za one koji preferiraju držati upravo snajper u rukama.

Vratili su se već poznati modovi poput Domination, Deathmatch, Search and Destroy, Demolition i Headquarters, a od novih modova igre ponajviše se ističe i najčešće se igra Kill Confirmed. Riječ je o variaciji na Team Deathmach u kojem nakon što ubijete protivnika morate pokupiti njegove dog tagove koji ostanu lebdjeti iznad mrtva mu tijela. Ako tagove pokupite vi ili netko drugi iz vašeg tima, taj kill je potvrđen i bilježi se kao bod za vas, a ukoliko vas netko iz protivničkog tima prestigne i pokupi tag mrtvog mu kolege, taj kill je odbijen. Princip je ovo viđen već u svijetu gaminga, no u MW3 je vrlo intenzivan i brz te odlično stvara ambijent timske igre dok primjerice štitite kolegu koji pretrčava teren kako bi pokupio lebdeće dog tagove palih neprijatelja.

Slična timska zabava vrijedi i za Team Defender, još jedan novi mod. On je pak variacija na Capture the Flag gdje postoji samo jedna zastava koju je cilj držati što duže u posjedu svog tima jer to stvara bodove koji vode do pobjede.

…killstreak sustav ovdje je značajno promijenjen i omogućava mnogo veću razinu prilagodbe vašem stilu igre…

Znate već kako to ide u Modern Warfareu – nakon što naredate tri ili više killa za redom dobivate i određeni bonus, a što više killova naredate to je bonus značajniji. No taj killstreak sustav ovdje je značajno promijenjen i omogućava mnogo veću razinu prilagodbe vašem stilu igre. Možete točno izabrati želite li ofanzivne ili defanzivne bonuse za vaše uspjehe u igri, a možete i točno izabrati koje bonuse u tim kategorijama želite. Postoje tri tzv. Strike Packagea – Assault paket birate ako želite više ofanzivne nagrade koje će kazniti drugu momčad (poput Predator Missile, rakete na daljinsko upravljanje), dok Support paket omogućuje da izaberete više defanzivne bonuse koji će pomoći vašem timu, poput opcije da postavite vreću balističkih prsluka svom timu za korištenje.


Također, brojač killova, odnosno postignuća, se standardno resetira kad umrete ako ste izabrali ofanzivniji Assault paket, dok nastavlja zbrajati postignuća čak i nakon smrti ako ste izabrali više defanzivan Support paket, čime ovaj paket postaje očiti izbor za nove igrače s manje skilla te iskustva. Treći ‘udarni paket’ nadovezuje se na tri perka koja uvijek imate na raspolaganju, pa pod imenom Specialist package nudi mogućnost da umjesto standardnih killstreak nagrada za svoja postignuća dobijete još par novih perkova. I u slučaju tog specijalističkog paketa morate ponovno sakupljati bodove nakon smrti za dodatne perkove.

Sve zajedno djeluje kao vrlo dobro smišljen novitet koji usitinu značajnije mjenja formulu multiplayera i način na koji razmišljamo o igranju i osvajanju postignuća. Možemo samo zamisliti kakvu razliku će ovi paketi napraviti u profesionalnim multiplayer mečevima gdje će primjerice Support paket, koji ne čini veliku razliku trenutno na javnim serverima, u rukama profesionalca možda biti krucijalan za pobjedu tima.

Gotovo je apsurdno koliko vas ova igra može hvaliti i nagrađivati za gotovo sve što činite…

Početni arsenal mogućnosti i oružja je dovoljan da se dobro uhodate u te novitete i lagano levelirate, no igrino sučelje (kojemu, usput rečeno, fali malo profinjenosti u dizajnu) konstantno vas podsjeća da ćete daljnjim igranjem otključati nova oružja i dodatke za njih, kao i perkove, pointstreak bonuse te embleme i titule. Gotovo je apsurdno koliko vas ova igra može hvaliti i nagrađivati za gotovo sve što činite. Sa svim tim sadržajem za otključati i vrlo brzim leveliranjem, svaki meč završiti ćete s osjećajem da ste nešto postigli, a to je odlično. Čak i kad ne postignete ništa jer ste se uključili u neki meč pred sam kraj, igra će vas prozvati igračem koji je proveo najviše vremena na najvišoj točki mape, ili nešto slično tome.

Još tu ima promjena poput toga da svako oružje koje koristite sada ima svoj način napredovanja zajedno s posebnim “vještinama” za oružja i dodacima koje otključavate kako napredujete s jednim tipom oružja.

Engine u multiplayeru još značajnije pokazuje svoje godine sada kada nema skriptiranih sekvenci koje dimom, prašinom i manipulacijama kamere pokušavaju zamaskirati starost tehnike iza svega. Unatoč tome servira vam savršeno fluidnu igru koju mogu ugodno igrati i vlasnici već zastarjelih konfiguracija, a koja opet izgleda relativno dobro, što je odlično. Dapače – ta fluidnost je u ovom slučaju još bitnija. Na konzolama se igra tako vrti na konstantnih 60 sličica u sekundi, dok ta brojka na PC-u može naravno biti i veća. PC gamerima će zasigurno smetati nemogućnost namještanja FOV postavke u igrinim opcijama, nešto što smo mogli činiti u Treyarchovom Black Opsu pa nam zaista nema logike da su odlučili ukloniti tu mogućnost u ovoj igri.


Igrin matchmaking sustav u većini slučajeva radi svoj posao vrlo dobro. Nije bez frustrirajućih momenata kada vas ubaci pred kraj nekog meča nakon što ste čekali minutu-dvije da vas bilo gdje spoji, ali prema našem iskustvu to su vrlo rijetke situacije. Tu su također i opcionalni dedicated serveri koji su ovdje unranked tipa, što će opet – nekim PC gamerima smetati. Call of Duty Elite, servis koji služi kao društvena mreža i alat za praćenje statistika činio se kao odlična ideja prije nego je zapravo postao dostupan. Da se razumijemo, i dalje se čini takvim, no nismo ga mogli zapravo isprobati jer u PC verziji još nije dostupan, a čak i na PlayStationu 3 i Xboxu 360 pokazao se kao poprilično nestabilan u prvim danima nakon izlaska.

Dok mape, kao što smo naveli, svojim dizajnom insinuiraju na brzu akciju, određeni balans u toj brzini postignut je nešto sporijim trčanjem na koje utječe težina oružja koje nosite. Takve manje promjene i slične detalje Modern Warfarea 3 uočiti će doduše samo Call of Duty veterani koji već poznaju svaki aspekt prijašnjih igara. Njima će se možda ova igra i činiti kao značajno drugačije Call of Duty iskustvo. Većini će gamera, vjerujemo, cijelo iskustvo djelovati kao mnogo već viđenih elemenata s jeftinim novitetima koji više djeluju kao reciklirane ideje u novom ruhu. Kako god gledali na to, mislimo da je sasvim realno reći da multiplayer i ovaj put nudi zabavno i dugotrajno iskustvo – jedno kojem fali prave inovativnosti, ali i jedno koje se, baš poput prethodnika mu, na svoj malo drugačiji način, trudi držati vas angažirane i zabavljene dok napredujete po levelima i ciljate glave.

Zaključak smo na neki način već izrekli kroz određene rečenice u recenziji, a na kraju se opet vraćamo na ono “sve je isto”. Nemamo tu što okolišati – Modern Warfare 3 svakako je bogat sadržajem u singleplayer, co-op i multiplayer komponentama, kontrole su jasne i precizne, model napucavanja odličan, modovi zanimljivi i osjećaj postignuća snažno izražen. Sve zajedno rezultira odličnom FPS zabavom. Problem je što je vrlo sličan oblik svega navedenog dostupan i u prošlogodišnjem Black Opsu, pa i u prijašnjim Modern Warfare igrama.

One su sada kao malo starije igre značajno jeftinije od ovog potpuno novog AAA naslova pune cijene, pa se zbog tog manjka inovativnosti u Modern Warfareu 3 ističe pitanje isplativosti kupnje. Osim toga, PC verzija jasno se ističe kao najgora inačica igre s par iritantnih detalja koji djeluju kao da igra nije pažljivo portana na PC. Iako je fluidnost gameplaya odlična stvar za multiplayer, zastarjelost enginea u smislu grafike najsnažnije se osjeti upravo na PC-u, a razočarava i nedostatak stvari poput FOV opcije te podrške za Call of Duty Elite.

Call of Duty veteranima ovakve stvari vjerojatno neće pretjerano smetati, a kao ljubitelji serijala uživati će u novim modovima, mapama i prilagodbama u načinu napredovanja, jer one zapravo i predstavljaju pomak na bolje. Ni najveći fanovi neće biti slijepi na neke očite mane, ali nedostatak inovativnosti i stvari poput boljeg enginea neće ih zanimati, jer na kraju krajeva – upravo ovakvu igru su i tražili. Ako vi niste jedan od tih, ako vam se sve opisano u ovoj recenziji ne sviđa, imate sreće – ovo je jedna od najbogatijih godina u povijesti industrije. Sigurno ćete naći nešto za sebe.

Kao što vidite, nismo se dotakli teme BF3 vs MW3, nije u našem stilu – ali vi možete, u komentarima (dokle god ste pristojni). Osim komentara, ne zaboravite naravno i na onaj box za vaše ocjene. FORUM: Modern Warfare 3 rasprava

VIDEO RECENZIJA – Je li nam konačno dosta Call of Duty igara napravljenih na isti kalup ili mislimo da je i MW3 dovoljno novo i zabavno iskustvo vrijedno uloženog novca?

84 Naša ocjena
  • zanimljiva kampanja
  • osvježen multiplayer
  • dobar survival mode
  • snažan osjećaj već viđenog
  • boljke PC verzije

Igor Belan

Već 10 godina vodi ovaj portal ravno u propast. Kupuje igre iz hira, cijeni Nintendo i stare avanture Tima Schafera, ali zapravo iz gušta igra samo Quake. I one dinosaure.

Komentari (74)

  • Maximum

    03.12.2011 - 21:43

    Igra kao igra nije uvopste lose ali premalo novina za novi Call of Duty koji svakim novim delom je donosio nove stvari i diktirao ostalim FPS…

  • Metalni

    03.12.2011 - 21:50

    Naravno, o ukusima se ne raspravlja- ali meni lično ovo je dobra igra, kako sam i očekivao da će biti.
    Zabavna, jednostavna i lagana.
    Pohvalno je to što oni igrači sa malo starijim mašinama- mogu ovo pokrenuti bez pol muke, za razliku od Black Ops-a koji je iako stariji- bio prilicno zahtjevan.

  • sweexx

    03.12.2011 - 21:51

    Po meni je MW3 dosta bolji od BF3, barem za SP, jer nisam igrao MP. Steta sto nemam svog novca da kupim si obe igre pa da po cijelu noc rokam 😛 al ja sam obicni petnaestogodisnjak, a tata neda 100 KM :(

    • dado01

      @sweexx, 04.12.2011 - 06:34

      Za 100 KM bolje ti je da odes u nocni bar *ebo te igrica :-)

  • Rogue

    03.12.2011 - 22:55

    Nabavio napokon mw3, neki dan u Algoritmu su mi rekli da je zadnji "Cod" koji imaju 6.. Al jucer dobio . Zabavna igra , pogotovo multiplayer coop mi se svidio. Nesta nenadjebivo.

  • armin221186

    03.12.2011 - 23:19

    od mene 80,izgleda da nemaju vise ideja,mada ove stara nisu jos izlapile 😀

  • ScaR

    04.12.2011 - 00:07

    Baš kako je recenzant napisao, već viđeno. SP mi nije dramatičan, kao MW i MW2, kad su određeni likovi ubijeni. Kad Soap pogine, izgledalo je kao neki glupi film.. Ali sve u svemu, SP mi se svidio. MP jos nisam poceo igrati, tako da to necu ni komentarisati 😀

    • kmarkecGamer

      @ScaR, 04.12.2011 - 00:13

      nemoj spoilat druzini pricu. ocito te nije briga za pricu niti si neki veteran, vidi se. ako si covjek, sp prica ce ti bit dramaticna.

    • ScaR

      @ScaR, 04.12.2011 - 09:44

      Zapravo, sve igre i igram zbog priče. I veliki sam fan CoDa. I dao sam ocjenu 82. Igra je odlična, svidjela mi se. Ali fali te novine.

  • kmarkecGamer

    04.12.2011 - 00:11

    preniska ocjena :S
    kratak je sp, ali ga zamujenjuju beskrajni spec ops i mp što je dobro. osim toga, unatoc krtakoci sp je odlican. od mene ocjena 90

  • Mamija

    04.12.2011 - 00:32

    bolji bf3…..

  • toni1706

    04.12.2011 - 01:12

    soap je mrtav :'(

  • shocker

    04.12.2011 - 02:42

    A ono, standardni cod, ni manje ni vise. Uvijek je cod singleplayer dobar onima koji vole te igre, ali sto se tice multiplayera od cod4 nista dalje ne valja. Dalje, sto se tice engine-a, mislim da je krajnje vrijeme da se reciklirani i buffani novim tehnologijama quake 3 engine zamjeni necim novim, ali ako to njih zadovoljava a kao sto vidimo po prodaji i siroke narodne mase, zasto bi im se dalo mjenjat. Ja bi ovoj igri dao 50/100 cisto zato sto su previse umislili da mogu prodavat muda za bubrege, al eto, kojoj se budali kupuje ova ekspanzija na cod4, treca vec po redu, po punoj cijeni igre, nek je kupi…

  • dado01

    04.12.2011 - 06:37

    Dobra recenzija i realna. Mislim… ovo je COD. Nema se tu sta novoga ni ubaciti. Vec je sve vidjeno. Pucaj, pucaj i samo pucaj. Mozak ti ni ne treba :-)

    • Maximum

      @dado01, 04.12.2011 - 08:59

      Uvek se ima novog ubaciti.Samo pogledaj razliku izmedju Cod:WaW i Black Ops ili MW1 i MW2 koji je skok bio i u grafici i u gameplay..Jednostavno su pretrpeli udarac zbog onog raspada IW a nema sanse da propuste ovu godinu tako da je bilo'' samo napravite da lici na nesto''

  • Black op

    04.12.2011 - 09:37

    SP mi je tako dosadan u ovoj igri da je to za izludit.MW 2 je bio mnogo bolji,a bio bi jos bolji da je imao survival mod.MP nisam ni probao ali posto mi se svidio za MW 2 onda ce mi se vise svidjet u ovom.Igra je uzasno kratka.

  • Figo

    04.12.2011 - 10:02

    "Prava je šteta stoga što je sve to u sjeni prestarog enginea koji u današnje vrijeme djeluje poput naperlitane starice" – hahah.. dobra izjava Igore..
    Uglavnom dobra recenzija, stvarno sve što sam htio znati od igre saznao sam u vašoj reci.. radite odličan posao, samo tako dalje..
    moja ocjena igre 86.. iako je osjećaj igranja isti ko i kod svakih kodova ne mogu se oteti dojmu da je ovo ponovo jako zabavno iskustvo, kako u SP tako i u MP kampaniji.. bio sam skeptičan što se tiče ove igre, ali ipak je donekle opravdala svoj COD status.. makar igra vapi za promjenama.. developeri prestanite misliti samo na mužnju novca i dajte nam dogodine nešto novo..

  • mokrEE

    04.12.2011 - 12:55

    oduvijek sam znao da citate metacritic prije recenzije pa na temelju njihovih ocjena i usporedba dajete konacan sud. 84 je bezobrazno visoka ocjena i u najmanju ruku nerealna i nepostena posto igra izgleda kao obican dlc. mape su ocajne, kretanje je katastrofalno odradjeno pa cak nema niti lean opcije. i na kraju mi je najbolja usporedba kao ''mw2'' je bio odlican. po cemu je tebi mw2 bio odlican?

    • Jaime Lannister

      @mokrEE, 24.01.2012 - 17:30

      ne kenjaj , mw 2 je bio odlican za ono vrijeme , ali ovaj novi cod je sranje

  • fastboy

    04.12.2011 - 13:18

    šta reći,koju posluku porati……a kupit pa igrat,nema druge

  • David007

    04.12.2011 - 13:21

    Super survival mode,Dobar multy i previše kratka kampanja
    ovo je moj vrhunac igara ove godine preporučujem!

  • kmarkecGamer

    04.12.2011 - 13:49

    imam osjecaj da su tu neka djeca dala ocjenu 1

  • ap22

    04.12.2011 - 13:49

    Mene je novi cod zapravo jako ugodno iznenadio, naravno sa ovim prastarim enginom nemogu pera odbit novom bf-u što se grafike tiče. Ali sa druge strane ovaj cod je još uvijek smrtno zarazan i zabavan, a to je ono što je zapravo važno. Ocjena 88.

  • Black_Pirate

    04.12.2011 - 13:53

    Odlicno single player iskustvo!

  • Apocalypse4987

    04.12.2011 - 14:18

    ništa posebno, al nisam ni očekiva ništa specijalno, samo me zanimala priča. igra je užasno kratka, mogli su dodat još uru i po dvi. al mislim da je ovo zadnji modern warfare, sve su isprovali, priča je završena. baš me zanima kakvi će bit idući CoD? daleka budučnost?

    • Maximum

      @Apocalypse4987, 04.12.2011 - 15:32

      Mislim da daleku buducnost cuvati za crne dane.
      Jednom kad bi presli u buducnost nebi bilo smisla raditi u sadasnjosti koja ja po meni i te kako ima sta da ponudi sa raznim imaginarnim dogadjajima kao sto su MW3/BF3 ali na stvarnim lokacijama.Verovatno ce napraviti pricu za potpuno novu trilogiju slicno sa novim Halo.

    • Apocalypse4987

      @Apocalypse4987, 04.12.2011 - 16:40

      možda, al tribaju stvarno smislit nešto šta neće bit klišej. da im se ne dogodi ka i Tiberian serijalu

  • mokrEE

    04.12.2011 - 16:58

    mw je postao tesko smece otkad se svake god. izbacuje po 1 naslov. zapravo, mw2 je bio ogroman korak unazad i ako se mene pita te igre nitko nebii trebao igrati dok postoji cod2 i cod4. ALI!! postoje ljudi koji rade recenzije kao sto su post. gosp. Belan koji ocito igra COD ISKLJUCIVO ZATO JER MORA radi recenzije pa onda daje ocjene kao sto su 84%. Igore, da si barem malo vremena proveo uz cod2 ili cod4 izvan svojih poslovnih zadaca ne bi imao tako SUPERIORNO misljenje o mw2 a kamoli BO ili MW3. Ali eto, najlakse je procitati par review-a sa metacritica, odigrati SP i barem 5h multyplayera znaci 10 sati igre max ili jedno poslijepodne, posnimati par djelova iz svog gaminga i reci par rijeci o zastarjelom enginu i novim modovima u mp-u. Mene bi bilo sram dati igri ocjenu na temelju nekoliko modova koji su ionako balavi dok je gameplay na razini nule. Ide mi na zivce kada netko nije kritican kada bi trebao biti. ako repka igra za qurac onda se treba reci da igraju za qurac, ako je igra obican dlc sa katastrofalnom grafikom onda se to treba reci i dati adekvatnu ocjenu. 84% ! koju si ti igru igrao covjece???

    • mokrEE

      @mokrEE, 04.12.2011 - 17:04

      e da, ja dajem realnu ocjenu: 63%
      – grafika
      -kretanje
      -mape
      -zvuk oruzja
      -perkovi
      -nema dedicated servera
      -neinventivnost
      -losa izvedba
      -MANJE NELOGICNOSTI (quickscope npr.)

      +ja prodajem orig. mw2 (2 cd-a i key sve u kutiji sa pripadajucim knjizicama) bez dlc-a za 5€. tj tih 5€ samo trebate uplatiti jednom decku preko pay-pala jer nam treba za godisnji rent Mumble servera. znaci za 5€ dobivate IDENTICNU igru koja jos ima i bolje mape! javiti se na pp!

    • Ementaler

      @mokrEE, 04.12.2011 - 17:20

      Oglas si stavi u E-Mart podforum, vjerojatno će tamo prije biti uočen. 😉 A što se tiče komentara, moraš samo imati na umu da tvoje mišljenje nije ultimativno najbolje od svih ili nešto, tako ga trenutno predstavljaš kroz svoj komentar. Svako ima svoje mišljenje, ja eto kao recenzet imam ponešto iskustva oko ovakvih stvari pa eto – moje mišljenje je gore, ti se ne slažeš s njime… ja se ne slažem s tvojim izjavama poput "gameplay na razini nule" i to ti je to. Očekivane stvari, ljudi se razilaze u mišljenjima. Ja doduše nemam uvredljiv ton u mom komentaru, ali eto to je isto tvoj izbor.

    • Rogue

      @mokrEE, 04.12.2011 - 21:33

      MW2 je bio ogroman korak unazad ? Igra je u svemu bolja od prijasnjih nastavaka , nego se "communityu" nije svidio prelazak na Steam.

    • snooker

      @mokrEE, 05.12.2011 - 13:52

      ajde dijete, znamo da ti ne moreš igrati nove codove na svom prastarom kompu pa još uvik igraš prastari cod2 i cod4. ili si možda teški nub pa i ne znaš igrati ništa osim te 2 igre…

    • kenny11

      @mokrEE, 14.12.2011 - 17:49

      Nisi ti bas mentalno zdrav, jelda? chilllax bro, imas box za svoju ocjenu pa tu stavi 1 ako hoces, nemoras rageat tu sad. 84 je realna ocjena, i ja se slazem! Igore, keep up the good work! Pozdrav iz BiH!

  • DxD

    04.12.2011 - 18:47

    Igru asm igrao nakon Battlefielda 3, pa sam u nekm stvarima ostao razocarn. Moj problem je sto ne znam st ocekivati od ovakvih igara. Da li su pravljene za singleplayer ili multiplayer, pa na sta treba da se orijentisem. U svakom slucaju smatram da svaka igra, bez obzira sta ljudi koji ih prave zeljeli postici moraju napraviti dobar singleplayer, pa tek onda jos bolji multiplayer. Jer kad igra ne valja, onda se vade "Eh, ali probaj u multiplayeru".
    Ocijena od mene ravna 80. Mislim da je tamam.
    I dodao bih da nailazim na mnoga konkretna misljenja u koemntarima, ali da neki jednostavno ne znaju se izraziti. Te od starta pljuju, vrijedaju i sl. Svi igramo i uzivamo u ovome, tako da nema potrebe za tim. I ako takoder mislim da recenzenti za neke igre daju vece ocijene nego sto igre zaslujuzuju, vjerujem da je u pitanju primoranost objektivnosti. Sto znaci da moraju ugoditi masi i svakodnevnom igracu sto je tesko, i nemoguce.

  • MaliMicek

    04.12.2011 - 20:00

    Jako dobra reca, no zašto imate samo 10 screenshotova i nijedan nije iz gameplaya ?

  • mokrEE

    04.12.2011 - 20:43

    hebiga igore, iz tvoje recenzije vidi se da nisi fps fan niti favoriziras taj zanr jer netko tko voli fps iz nekakvih moralnih nacela nece ovakvoj bljuvotini dodjeliti 84%. to bi znacilo da je igra u rangu half life-a , cod2, cod4, battlefielda i jos mnogo epic naslova a ona to nije. zapravo, nije im niti priblizna kvalitetom. ja da se bavim tvojim poslom uzivao bih u cinjenici da mogu biti realan i mjerodavan i nebi podilazio metacriticu i njihovim kupljenim ocjenama vec bih malo listao user review-e da vidim sto sami igraci kazu , i to po prilici oni iznad 15 god. zbilja sam cekao ovu recenziju jer sam oduvijek mislio da si cool tip koji se ne srami pos/2at nesto sto nevalja ali sam duboko razocaran. bilo bi mnogo realnije i zanimljivije kada bi vise vas suradjivalo u recenzijama podjeljenih po zanrovima primjerice ti volis rpg pa radis recenziju skyrima i diabla 3 recimo, a wyzard primjerice voli fps pa radi recenzije fps igara. glupo je uopce sto to nije tako jer ja sebe nemogu prisiliti da igram nesto sto ne volim (rpg npr) i tesko bi mi bilo napisati bilo sto o tome. e pa bas takva recenzija izgleda ovo. kao da si teskom mukom uspio nesto odigrati i prokomentirati je na nacin da svi budu sretni i zadovoljno. najgora recenzija IKADA ako se mene pita. sry kompa to je moje misljenje

    • Rogue

      @mokrEE, 04.12.2011 - 21:34

      To što se tebi nije svidila igra ,ne mora značit da se i drugima nije svidjela :) Znaš , nisi sam na svijetu.

    • Ementaler

      @mokrEE, 04.12.2011 - 22:20

      To je ok (ovo zadnje, tvoje mišljenje itd.) A ovo prvo u komentaru je zapravo fulano jer oduvijek i radimo to određeni recenzenti recenziraju određeni žanr igara :) Evo ja sam upravo ljubitelj FPS-ova, zato sam i recenzirao BF3 i MW3, a wyzard je primjerice više RPG tip, iako zapravo – svi više manje igramo sve, ja doduše, moram priznati nisam baš fan RPG-a i MMORPG-a. Zna me uhvatiti ponekad gušt i za takvim igrama, ali kažem – preferiram FPS-ove. Primjerice – već jako dugo igram Quake Live. Imam filing da imaš baš nešto specifično protiv ovog nastavka, ili protiv COD serijala općenito, barem MW dijela i to ako sam skužio – od MW2 nadalje?

    • mokrEE

      @mokrEE, 04.12.2011 - 23:53

      nisam dobio dojam da si privrzen fps-ovima jer da se barem malo kreces u vodama gdje se igraju navedene igre (bf, cod2, cod4) znao bi kakvo misljenje poklonici tih serijala djele o cod-u nakon cetvorke. moja situacija je takva da sam odigrao negdje oko 2000h cod4 a posebno sam se poklonio promodu jer me takav jedan nacin igranja odusevio. faktor srece sveden je na minimum i apsolutno su izbacene nerealne stvari koje zapravo strasno kvare gameplay. kakav je to claymore koji se aktivira nekakvim laserskim zrakama? pravi claymore postavlja se ocito nekoliko min. je je potrebno okidac povezati nekakvom spagom , ako si gledao rambo 4 znas o cem je rijec xD . kakve su to fore tipa martydoom, frag x3, extreme conditioning i sl. to apsolutno nema veze sa zdravim razumom. zamisli kako izgleda jedan obican tdm mod u okruzenju kojega VI spominjete gdje svako spamma GL-om, RL-om i koristi 3 granate? a da ne pricamo da ti heli stalno visi iznad glave i airovi ti naprosto ne dopustaju da se spawnas. mw2 sam poceo mrziti iz razloga jer sam kupio original i mnogo sam ocekivao a dobio sam poluproizvod u kojemu nisam mogao uzivati. prva retardirana odluka je sto nema lean opcije. druga stvar je katastrofalan zvuk i totalno iritantan kada te netko ubije. stalno nekakvi krikovi i glasovi. a onaj dio me odusevio kada napravis kao ''revenge kill'' i iz tipa lete nekakve novcanice WTF? u mw2 nisi imao konzolu koja je zivot znacila (fov opcija npr. ), nije bilo dedicated servera vec si ovisio o nekom random cudaku na mapi koji bi nerjetko izasao. killstreakovi su bili totalno frustrirajuci i balavi.da nekazem vecina i totalno overpowered. mape su bile ocajne, pune nebitnih detalja i previse sirokog prostora gdje su gotovo svi kempali. jednostavno cod je nakon mw2 krenuo u potpuno krivom smjeru i sirom otvorio vrata trollovima od 12 god. koji nemaju pojma o gejmingu ali radi premocnih i nerealnih oruzja/dodataka/perkova mogu napraviti score i natjerati te da pop***s. sniperi su svi bili nekakvi semi-automatic i definitvno najveca greska u igri. apsolutni overpower u svakom segmentu. mene igra zgrozila. da ne kazem da su nakon nekoliko mj. uredno naplacivali 100kn-a proklete 4 mape . svatko tko barem imalo ima znanja o igri i odigrao je barem 30-tak warova 5 na 5 promoda zna koje igre vrijede a koje ne vrijede. mw2 nadalje su igrice a ne igre. mislim da znas o cemu pricam ako volis fps-ove.

    • dado01

      @mokrEE, 05.12.2011 - 08:05

      To, to… izjadaj se… P.S. pro mod je zakonnnn, i ako mislim da nece niko praviti igru radi par zagrizenih igraca, bolje je okrenuti se kinderima od 12 god koji ce *ebavati oca i mater da mu kupe original nego tebi i meni koji cemo je skinuti sa torenta i onda pljuvati po njoj :-) kao faali ovo, fali ono…

    • kmarkecGamer

      @mokrEE, 05.12.2011 - 08:21

      gle, skuzili smo da si ti neki tamo noob koji si pokusava nabaviti mw3 na nintendo DS.
      i kad si nakon par tjedana skuzio da se ne moze na DS, nabavio si za ps3. imas nevjerojatno uzasne pokrete i nemas pojma igrat nista pa kazes da je igra sranje. inace, meni je cod 2 najodvratniji cod koji sam ikada igrao! (cod 1 i 3 nisam igrao) cod 4 ima vec veliki pomak, ali je siromasan i dosadan. no opet, bio je pomak. cod 5 je bio i sad je najbolji ww2 fps koji sam igrao. cod 6 je bio najbolji cod u serijalu dok nije dosao mw3. BO je bio dobar, ali su mi mw2 i mw3 ipak bolji.

    • Ementaler

      @mokrEE, 05.12.2011 - 09:24

      Znam ja kakvo je mišljenje više takve, ajmo reć', "hardcore ekipe", ali opet se vraćamo na ono da su mišljenja različita i da naravno, svako ima pravo izreći svoje. Ovo što MW3 predstavlja je drugačije od onoga što se tebi i sličnima sviđa, ali to ne znači da ne valja. Samo je drugačije, možda prilagođeno više mlađoj ekipi (čak mislim da i nije, već su ciljali prilagoditi se svačijem stilu igre, što su uglavnom i uspjeli… uglavnom) može ti se sviđati ili ne, ali kad se netko tko voli takav način igranja malo upusti u multiplayer nije teško shvatiti da je zabava prisutna i da je igra u suštini dobra, a to se ovdje ocjenjuje. Faktor zabave recimo tako. Najveći problem po meni, kao što sam rekao i u zaključku (tekstualnom, jel), je što je dosta sličan oblik svega toga već viđen u prijašnjim COD igrama pa je upitna isplativost kupnje igre – ali sadržaja definitivno ima više nego što bi se moglo opisati sa "obični DLC", a većinski je taj novi sadržaj i dobar, samo je pitanje koga to zanima. A vidiš po rezultatima prodaje da mnogo ljudi zanima :) Inače, probaj Red Orchestru ako si za WW2 malo, mislim da bi ti se takav stil igre mogao više svidjeti 😉

    • Ementaler

      @mokrEE, 05.12.2011 - 09:25

      Ok kmarkec, ajmo ne bit negativni i vrijeđat pls. mokrEE suzdrži se ako možeš od odgovaranja na ove blentave provokacije. Tnx

    • Jared Leto

      @mokrEE, 05.12.2011 - 10:19

      Tvoj problem sto si se okotio 1998. pa si jos balavac koji uopce nebi jos trebao imati pristup internetu. P.S. mozete li banati ovog klinca ?

    • B1gfooT

      @mokrEE, 05.12.2011 - 20:21

      Cmarkec, ajde molim te vrati se u vrtic i olaksaj nam svima, ne znam zasto ti roditelji uopce dopustaju "visis" na internetu posto si ocito klinjo od 12-13 godina :)

  • Mad Bomber

    04.12.2011 - 20:55

    SP je preeeeee epic, a MP je balansiran…
    a to je ono sto sam ja zelio od ove igre ja sam zadovoljan igra je VRH!!

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    05.12.2011 - 11:01

    Dobra reca al mogli ste malo vise o likovima i nezz nes mi fali :) SP ima zanimljivu kampanju ali mogu da priznam nije me punostvari fasciniralo . Msm da MW (originalni) ima najbolju kampanju od MW serijala …2 mi je bila fascinantna ali je falilo price a MW3 nije bas najbolje iskoristio kampanju , imao je puno potencijala za najbolju fps kampanju ali je prekratak i neke su misije dosadne …BLACK OPS IMA NAJBOLJU KAMPANJU od CODOVA…MP postane dosadan nakon nekog vremena nezz sto…valjda sam zasicen…SPEC OPS sup i ako mislim da bi bilo cool da su za tri igraca uveli makar survival mod ..Et od mene 90 :)

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    05.12.2011 - 11:06

    Prijatelji sta mislite o BLACK OPS-u ..meni se nije dopao nes …killstreakovi bezze , mape boze sacuvaj , nekako mi je bio spor i mracan nisam imao taj tip zabave kao u MW i MW2 ali et sta vi mislite ?

    • Ja Sam

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 05.12.2011 - 20:44

      A si ti igro mw2 pa black ops je isti sam kaj imaš neakve dodatne opcije za uređivanje 😀
      A moje mišljenje o mw3 – igra je pravo zakurac opet 100 killstreakova(pointsreakovi sada), sad me avioni bombardiraju sad mi nuklearka padne na glavu XD

  • mokrEE

    05.12.2011 - 13:08

    nebrini ne smetaju me komentari onakvih lowlife likova jer je pogrijesio u svemu navedenome. nemislim za sebe da sam posebno nadaren i talentiran za igre ali mislim da imam nekakvoga znanja i iskustva kojega sam stekao i u najmanju ruku mogu biti tvrdi orah na mapi xD. druga stvar je sto uopce nemam konzolu vec iskljucivo pc jer sa svoje 24 god. mozda i nije prikladno kuci nositi takve stvare xD. nebih rekao da sam hc gamer ali jednostavno ne volim nadrealne/nerealne stvari koje donose bespotrebnu premoc na mapi i cesto su iritirajuceg karaktera. zapravo, procitao sam recenziju vise x i mogu reci da je recenzija sasvim realna ali je ocjena nerealna. dotaknuo si dosta negativnih stvari ali onda ocjena 84% al ' dobro necemo sada lupati praznu slamu u nedogled. jucer sam po prvi x probao quake live i igra je ultrazabavna ; )

  • B1gfooT

    05.12.2011 - 20:43

    SP naravno kratak, ne znam jeli to oni nas namjerno zaj**bavaju ili sto….Co-op jedino sto valja u igri….MP priglup kao u MW2 i BO-u, kretanje uzasno, od FOV-a boli glava, zvukovi i hud isti ko u cod-u 4, mape su najgore od sada i onda jos traze 60 eura za ovo ?!….iskreno mi je zao sto sam dao para za ovo sra** (iako je bilo manje od "pune" cijene), od mene ih sigurno vise nece viditi…

  • insane Gamer

    06.12.2011 - 19:27

    Prešao sam igricu i stvarno dokazuje veliki napredak …….
    Oduševljen sam grafikom, zvukom i ostalim detaljima ali jedna mala zamjerka kao i kod svih gamera kratko traje

    Ocijena: 98/100

    • Maximum

      @insane Gamer, 06.12.2011 - 19:56

      Boze me sacuvaj …

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @insane Gamer, 06.12.2011 - 22:50

      HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA…Maximume +1 ne znam jesii me vise nasmijao ti ovaj codman HAHAHAHAHHAAHHA…..Boze me sacuvaj …

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @insane Gamer, 06.12.2011 - 22:50

      ili ovaj codman* HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

    • insane Gamer

      @insane Gamer, 07.12.2011 - 14:49

      Što ti sada hoćeš ja kao ljubitelj COD serijala mogu iznjeti svoje mišljenje ako ne voliš igru nemoj je igrat i komentirat

    • Predatorx12

      @insane Gamer, 07.12.2011 - 19:08

      CodMan slični smo.Ja igri dajem punih 100 bodova.

  • michdrew333

    07.12.2011 - 18:44

    Dobra ali kratka..

  • domo168

    12.12.2011 - 14:25

    jel moze neko objasnit kako se spojit na hrv servere za igrat online, jer zivin u njemackoj i iman ogrinal igru..

  • 100ka

    16.12.2011 - 10:42

    … moram priznati da je recenzija pomalo debilna.. autoru se malo sviđa malo ne… po mom mišljenju igra je predobra… naravno ne moraju se svi slagati… ali recenzija ovdje napisana je ne pomalo (htio sam biti pristojan, ali ne mogu ipak) pomalo debilna nego potpuno debilna..svaka promjena, to više ne bi bio COD. i nikako ne mogu shvatiti kako netko može pisati ISPROVALI umjesto ISPROBALI… koji je to fkn dijalekt i iz koje zemlje…

  • NedamPARE

    24.12.2011 - 21:43

    +

  • Shrink

    03.01.2012 - 10:22

    Imam problema s MW3,pri ulasku u igru,izbaci me i kaze iw5sp.exe has stoopped working… Neznam sta da radim

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Shrink, 03.01.2012 - 11:11

      kupi org

    • Shrink

      @Shrink, 03.01.2012 - 16:12

      a bogati

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Shrink, 03.01.2012 - 19:03

      pa hvala , ovaj, recu ti tajnu moga uspjeha , davao sam instrukcije levatima koji ne znaju igre napravit ….sat vremena 10 kuna samo za tebe….hehe ajd evo pomocu ti skini sebi reloaded cod mw3 i poslije instalacije kopiraj svaku stvar sa steam imenom u sebi iz skinutog foldera u folder gdje ti je instalirana igra to ti je zamjena za crack….pozz

    • Shrink

      @Shrink, 05.01.2012 - 11:45

      To sam vec sve napravio… i opet izbacuje :S

  • Dadek1132

    26.01.2012 - 08:42

    Priča je prekratka i grafika je mogla biti bolja, online nisam probao igrat. Meni je fora što su ubacili split screen multiplayer.

  • SkullCrusheR

    01.03.2012 - 06:21

    Meni je igrica fenomenalna, ocjena 90, bila bi 100 da je nesto duza !
    Ne vidim zasto vam smeta sto je trojka slicna dvici ? pa pobogu dvica je savrsena !
    Meni se igrica svidja i igrat cu ju jos mnogo vremena, onom kome se ne svidja nek ju uninstal il nek ju ne kupuje ako vec nije :)
    Poz.

  • rsv051

    06.03.2012 - 21:47

    Sp ,grafika odlična.Tek sam počeo pa priču ne mogu komentirati dok MP mi je bolji kod MW2

  • franko2001

    24.04.2012 - 18:14

    Nimalo nije bolja od ostalih.

  • TheProGamer

    04.06.2012 - 20:10

    Definitivno nije igra za pamćenje…SP ima puno dosadnih misija,a nije mi se ni MP baš nešto svidio…Ipak grafika zvukovi i te tehničke stvari su dobro izvedene pa je to malo podiglo ocjenu 😀 od mene 80/100

  • GAMER123

    12.09.2012 - 09:05

    Multiplayer je odličan, igram kad god stignem, 90, bilo bi više da je grafika bolja, ali grafika nije toliko bitna u MP

  • -Aragorn-

    27.11.2012 - 10:38

    Prezabavno

  • ivanino77

    05.07.2014 - 12:10

    bolji od ghostsa 10 puta, iza cod4, mw2, i black ops ovo je najbolji cod, pogotovo prica…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!